no zaujimalo by ma ako drzia v uchu. airpody tym ze vsetka elektronika je v tycinke, maju nizsie tazisko a ozaj mozem skakat ako chcem, ani sa nepohnu. toto ked trci kolmo z ucha musi logicky lietat hore dole pri skakani. na druhu stranu to ma klasicke gumene spunty co by mohlo drzat dobre v uchu, ale napriklad mne klasicke spunty po chvili zacnu z ucha vyliezat.
Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
qcy geminy v uchu 
no zaujimalo by ma ako drzia v uchu. airpody tym ze vsetka elektronika je v tycinke, maju nizsie tazisko a ozaj mozem skakat ako chcem, ani sa nepohnu. toto ked trci kolmo z ucha musi logicky lietat hore dole pri skakani. na druhu stranu to ma klasicke gumene spunty co by mohlo drzat dobre v uchu, ale napriklad mne klasicke spunty po chvili zacnu z ucha vyliezat.
-
Ryan Giggs
VIP
Je to jednoduche. Ak ti špunty vypadavaju, tak maš nespravny nastavec.
zial za skoro 20 rokov pocuvania hudby so sluchadlami sa mi este nepodarilo najst tie spravne. jedine penove stuple.
ale potom som zistil ze na hudbu mi aj tak viac vyhovuju pecky ako spunty, takze ten problem uz neriesim.
ale potom som zistil ze na hudbu mi aj tak viac vyhovuju pecky ako spunty, takze ten problem uz neriesim.
-
Ryan Giggs
VIP
Svet nekonči u dodavanych nastavcov.
aacid prečo mám pocit, že mi chceš nanútiť airpody? 
Ja som mal doteraz len štupľové slúchatká a všetky mi sadli, dokonca aj viaceré nadstavce z dodávaných. Takže preto chcem štupľové. Pecky nechcem, to môžem počúvať hudbu rovno z repráku na mobile. Mám originál samsungácke pecky (tie čo vyzerajú ako airpody) a nemôžem cez to počúvať hudbu. Stále mám pocit že mi vypadnú z ucha a navyše počujem okolie, a to mi dosť vadí
Tak ešte raz, je ešte nejaká alternatíva k tým QCY alebo ich mám zobrať?
Ja som mal doteraz len štupľové slúchatká a všetky mi sadli, dokonca aj viaceré nadstavce z dodávaných. Takže preto chcem štupľové. Pecky nechcem, to môžem počúvať hudbu rovno z repráku na mobile. Mám originál samsungácke pecky (tie čo vyzerajú ako airpody) a nemôžem cez to počúvať hudbu. Stále mám pocit že mi vypadnú z ucha a navyše počujem okolie, a to mi dosť vadí
Tak ešte raz, je ešte nejaká alternatíva k tým QCY alebo ich mám zobrať?
-
Ryan Giggs
VIP
Este pozri Soul ST-XS.
poskusal som vsetko, nic nesadlo. proste som nenasiel take co by bud dobre netesnili alebo naopak postupne z ucha vyliezali.
ale zase ma to nejak netrapi na tolko aby som teraz objednaval desiatky roznych stuplov a skusal.
androidak: urcite sa nesnazim prehovorit, skor je to o tom ze ich mam par tyzdnov a stale sa z nich dost vytesujem
a aktualne asi jedine apple zariadenie ktore podla mna za tie peniaze stoji.
ale zase ma to nejak netrapi na tolko aby som teraz objednaval desiatky roznych stuplov a skusal.
androidak: urcite sa nesnazim prehovorit, skor je to o tom ze ich mam par tyzdnov a stale sa z nich dost vytesujem
aacid: Ja som tiež rozmýšľal, že si priplatím za airpody, lenže používal by som ich viacmenej v hlučnom prostredí a tam je podľa mňa lepšie mať štuple. Na nejakú turistiku v prírode môžu byť fajn, ale mám rád, keď počujem iba hudbu a nie aj všetko okolo 
Airpody nehrajú o nič lepšie ako írpody a tie hrajú horšie ako 22€ Happy plugs earbud plus, takže toľko k tomu...
-
Ryan Giggs
VIP
Pecky za 130€ urcite nie je nieco, co sa da nazvat ze sa to oplati. Ani ked su BT.
Keby len horsie ako Happy plugs...
Take TY Hi-z, VE Monk za 2-5€ su uplne ina liga.
Keby len horsie ako Happy plugs...
Take TY Hi-z, VE Monk za 2-5€ su uplne ina liga.
androidak:
tak to asi hej. ja ked idem do prace na bicykli tak sice hudba je este v pohode ale podcasty sa uz pocuvat nedaju, polovicu slov nepocujem
DropDead:
nie som audiofil ale mam doma aj airpody aj earpody a ten rozdiel vo zvuku urcite je. earpody som raz vyskusal len tak zo srandy (ked ich manzelka dostala k telefonu) a odlozil, airpody teraz pocuvam viac nez cokolvek ine co mam doma. a ozaj sa mi paci ako ta hudba znie odtial, vobec nie su prebasovane a nemam pocit ze by im cokolvek chybalo.
samozrejme ako pisem, nie som audiofil a doma nemam ziadne 1000 eurove sluchadla. najlepsie co doma mam su asi 10 rokov stare ATH-T500. a mozno je to mojimi usami, ale urcite nemam pocit ze by hrali nejak podstatne lepsie ako tie airpody. hraju lepsie ale nie tak ze by som odpadaval.
no a hlavne aky zmysel ma riesit taketo porovnavanie? no a co ze VE Monk hraju lepsie ked su kablove? inak monky sice nemam, mam doma headroom MS16 a tie teda lepsie nehraju, akoze oni hraju super, ale maju take divne vysky ze ma z nich bolia usi.
tak to asi hej. ja ked idem do prace na bicykli tak sice hudba je este v pohode ale podcasty sa uz pocuvat nedaju, polovicu slov nepocujem
DropDead:
nie som audiofil ale mam doma aj airpody aj earpody a ten rozdiel vo zvuku urcite je. earpody som raz vyskusal len tak zo srandy (ked ich manzelka dostala k telefonu) a odlozil, airpody teraz pocuvam viac nez cokolvek ine co mam doma. a ozaj sa mi paci ako ta hudba znie odtial, vobec nie su prebasovane a nemam pocit ze by im cokolvek chybalo.
samozrejme ako pisem, nie som audiofil a doma nemam ziadne 1000 eurove sluchadla. najlepsie co doma mam su asi 10 rokov stare ATH-T500. a mozno je to mojimi usami, ale urcite nemam pocit ze by hrali nejak podstatne lepsie ako tie airpody. hraju lepsie ale nie tak ze by som odpadaval.
no a hlavne aky zmysel ma riesit taketo porovnavanie? no a co ze VE Monk hraju lepsie ked su kablove? inak monky sice nemam, mam doma headroom MS16 a tie teda lepsie nehraju, akoze oni hraju super, ale maju take divne vysky ze ma z nich bolia usi.
Aké Earpody? Od iP 5/5s alebo tie z heuréky za pár eur? Ak tie za pár eur, tak tie boli výrazne horšie ako tie, ktoré som mal ako dotácie od chalanov z fóra od starších iP.aacid napísal:DropDead:
Ja mám Earpody z iPhone6 a s kvalitou zvuku vôbec nie som spokojný. Ak hrajú Airpody o niečo lepšie, tak to teda žiadna sláva nie je.
-
Ryan Giggs
VIP
Zmysel takeho porovnania je ten, ze to malo sluzit ako argument proti tvojmu tvrdeniu, ze sa Airpody oplati kupit. Inymi slovami, ked vedia hrat neporovnatelne lepsie aj pecky za 2€, to znamena ze u Airpodov platis iba cisto za to, ze su bez kabla a BT. A nie za to co je u sluchadiel najpodstatnejsie.aacid napísal:no a co ze VE Monk hraju lepsie ked su kablove?
Ako moze byt toto vyhodne? 130€ za mizernu zvukovku, BT prijmac a bateriu? Barsake BT spunty aj za polovicu hraju o dost lepsie. Tak ake vyhodne? Keby ti Cinania narvali do tych Monkov to co je v tych podoch, tak to stoji mozno 20-30€, a aj tak by to hralo o galaxiu lepsie.
To ze tebe sa zvuk paci a vyhovuju ti, to ti predsa nikto neupiera. Len tu prosim nesplietaj o vyhodnosti kupy, a ze to za to stoji. Keby to aspon hralo ako priemerne BT sluchadla v tej cene, tak ani neceknem.
pre teba je najdolezitejsia kvalita zvuku. pre mna nie. ty mas svoje usi, ja mam svoje, ty netusis ako ja pocujem zvuk a tym padom nemozes vediet co mne vyhovuje a co nie.
pokial chcem true wireless sluchadla, tak mi je uplne ukradnute ze ve monk hraju lepsie, lebo nie su wireless. tiez mi je ukradnute ze ine bt sluchadla s kablom hraju lepsie, lebo to proste nechcem. to ako keby clovek napise ze chce benzinovy kabriolet a ty sa ho budes snazit presvedcit ze si ma kupit dieslovu dodavku, lebo predsa odnesies viac a minies menej na palivove hmoty a to je to najdolezitejsie na autach.
pokial chcem true wireless sluchadla, tak mi je uplne ukradnute ze ve monk hraju lepsie, lebo nie su wireless. tiez mi je ukradnute ze ine bt sluchadla s kablom hraju lepsie, lebo to proste nechcem. to ako keby clovek napise ze chce benzinovy kabriolet a ty sa ho budes snazit presvedcit ze si ma kupit dieslovu dodavku, lebo predsa odnesies viac a minies menej na palivove hmoty a to je to najdolezitejsie na autach.
-
Ryan Giggs
VIP
Zvuk ma aj objektivne vlastnosti a parametre. To ze ti neberiem to, ze sa ti nejaky pazvuk paci som uz pisal. To ale nie je kriterium nicoho.
Na tom, ze su jedny kablove a druhe nie, v tomto pripade nezalezi. Ani ich nikto neporovnava. Vobec si nepochopil pointu.
Na tom, ze su jedny kablove a druhe nie, v tomto pripade nezalezi. Ani ich nikto neporovnava. Vobec si nepochopil pointu.
Ja som si namiesto airpodov kupil minuly rok BeatsX, hlavne na behanie vonku, teraz ich pouzivam aj pri cestovani v MHD a som s nimi spokojny. Urcite hraju ovela lepsie ako airpody, a su o dost lacnejsie.
Vsimol som si, ze tu dost ludi pouziva airpody, ale mne zneju rovnako ako tie dodavane k iPhone a tie zneju fakt zalostne
Vsimol som si, ze tu dost ludi pouziva airpody, ale mne zneju rovnako ako tie dodavane k iPhone a tie zneju fakt zalostne
ja teda uz nedebatujem o tomto. nema to zmysel. proste niekto je audiofil a potrebuje co najlepsiu kvalitu. niekto je bezny uzivatel a staci mu bezna kvalita. preco samsung/apple/huawei ci akakolvek ina znacka nedodava ani k svojim top telefonom nejake super audiofilske sluchadla? preco? lebo vedia ze 90% ludom to co dodaju bude kvalitativne postacovat a tych ostatnych 10% si aj tak radsej kupi nieco svoje.
ja sa vobec nehanbim za to ze patrim do tych 90% ktori nepotrebuju dokonalu kvalitu zvukoveho prenosu. hlavne nie ked idem po rusnej ceste na bicykli
takze ano, airpody su totalne shity a 9 z 10 ryanov by si ich nekupilo. ale to nic nemeni na tom ze su to super sluchadla pre mna
ja sa vobec nehanbim za to ze patrim do tych 90% ktori nepotrebuju dokonalu kvalitu zvukoveho prenosu. hlavne nie ked idem po rusnej ceste na bicykli
takze ano, airpody su totalne shity a 9 z 10 ryanov by si ich nekupilo. ale to nic nemeni na tom ze su to super sluchadla pre mna
Audio je krásna vec, je jedno, či si Déžko, Janko alebo princezná, lepší zvuk oceníš.
A prečo tí tvoji výrobcovia nedávajú dobré slúchadlá? Mhm...počkaj, že by...mhm...že by preto, lebo ich financie idú na reklamy a tie slúchadlá sú len z povinnosti a je to to najlacnejšie, čo existuje za 1$/ks?
A prečo tí tvoji výrobcovia nedávajú dobré slúchadlá? Mhm...počkaj, že by...mhm...že by preto, lebo ich financie idú na reklamy a tie slúchadlá sú len z povinnosti a je to to najlacnejšie, čo existuje za 1$/ks?