Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
M4jk1:-)
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

aacid: viem že LSNS volia aj ľudia s bezmozgom ale momentálne žiadnu stranu sa nedá voliť v našom parlamente. Definuj mi slovo fašizmus lebo človek ktorý tu praktizuje fašizmus je Kiska. A keď spomínaš extrémizmus, neviem či poznáš dobrovodského ale čo si musel prežiť 10 rokov a ešte ako to bolo prepojené na vyššie kruhy, je choré a ešte polícia išla proti nemu aby ho dali do basy a mali s ním pokoj. Vážne vypočuj si to. Na slovensku máme 600 ciganskych osád a ľudia ktorí žijú v blízkosti sú extremisti, áno su extremne nasratí z nespravodlivosti.

DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

jackb napísal:hivemind je riziko, lebo to moze dopadnut ako diskusie pod mediami, minimalne na Slovensku.
ked sa zhromazdi dost uctov, ktore maju "svoj nazor" ako tuto M4jk1, ktory ho ma od Voccu, tak vznika dojem, ze maju pravdu, lebo ich vela. nastastie to tak nie je.

ano, to riziko tam vzdy bude, no pri tomto projekte, aspon podla toho co som pocul a pochopil na ich konferencii, mi to prislo tak ze to maju celkom dobre osetrene (blockchain, reputacia) - hlavne ked to bude uz rozbehnute vo velkom.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

M4jk1:-) napísal:aacid: viem že LSNS volia aj ľudia s bezmozgom ale momentálne žiadnu stranu sa nedá voliť v našom parlamente. Definuj mi slovo fašizmus lebo človek ktorý tu praktizuje fašizmus je Kiska. A keď spomínaš extrémizmus, neviem či poznáš dobrovodského ale čo si musel prežiť 10 rokov a ešte ako to bolo prepojené na vyššie kruhy, je choré a ešte polícia išla proti nemu aby ho dali do basy a mali s ním pokoj. Vážne vypočuj si to. Na slovensku máme 600 ciganskych osád a ľudia ktorí žijú v blízkosti sú extremisti, áno su extremne nasratí z nespravodlivosti.

A ako Kiska "praktizuje fašizmus?"

Na fašizmus sa vieme pozerať z viacerých hľadísk, ale čo sa týka ĽSNS, zhodné znaky vidíme vo vodcovskom systéme (a s tým spojená vláda jednej strany), snaha o stavovský systém, resp. celkové očarenie Slovenským štátom, ďalej rasistická a xenofóbna politika voči rôznym menšinám či cudzincom, isté znaky sú tam aj pokiaľ ide o polovojenské jednotky, krajný nacionalizmus premiešaný s konzervativizmom, atď.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

DEVZYO1G, kazdopadne sa tesim, ked sa to spusti vo velkom. uvidime, ci to naozaj bude blbuvzdorne a ked ano, tak to bude super.
M4jk1:-) napísal:Definuj mi slovo fašizmus lebo človek ktorý tu praktizuje fašizmus je Kiska.
podla Huga a komunistov je protikomunizmus totozny s fasizmom. dostal Kiska aspon jedneho komunistu do vazenia pre jeho nazor?

\\este doplnim:
600 romsky osad?
podla Atlasu romskych komunit, ktory spracovalo MV SR v roku 2013 bolo na Slovensku 1070 obci s romskymi komunitami, teda 37%.
kedze predoslu verziu ARK, ktora bola v podobe excelovych tabuliek som spracuval na skole do map, tak viem, ze niektore obce maju viac ako jednu osadu. to ale nie je predmet tejto temy. do konkretnej som snad pridaval aj mapy s geografickym rozlozenim osad, koralaciu s nezamestnanostou, atd.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

M4jk1:-) napísal:Na slovensku máme 600 ciganskych osád a ľudia ktorí žijú v blízkosti sú extremisti, áno su extremne nasratí z nespravodlivosti.
Na jednej strane je pravda, že na Slovensku máme právny systém nastavený tak, že viac práv a väčšiu ochranu má páchateľ ako obeť. Jednoducho sa máš nechať zmlátiť alebo okradnúť a potom volať políciu, lebo keď si aktívne brániš zdravie a majetok, nedajbože so zbraňou a na svojom pozemku, a niečo urobíš páchatelovi, tak dostaneš väčší trest ako človek, ktorý na teba zaútočil. To je podľa mňa nonsens a u nás by právny systém mal byť nastavený tak, že keď sa niekto rozhodne spáchať trestný čin, tak musí počítať s tým, že pri krádeži, lúpeži alebo napadnutí, môže sám prísť o život. Na inštitút nutnej obrany by sa nemalo prihliadať, ak sa obeť bráni útoku na svojom pozemku.

Na druhej strane som si nevšimol, že by LSNS navrhovala zmenu trestného práva na Slovensku. Ani na to nemajú v strane odborníkov, teda ak nerátam ožratého mečiarovského právnika Cupera. Tiež som si nevšimol, že by prišli s nejakým systémovým riešením rómskej otázky alebo reformou sociálneho systému.

Jediné, čo LSNS v tejto veci ponúka, je čistý populizmus. Riešenia žiadne. Vedia akurát tak steroidové hlavohlude poslať niekam robiť bububu, čo je riešenie hodné pre priemerné IQ členov tej strany. Ktoré sa navyše môže veľmi ľahko obrátiť proti úplne nevinným ľuďom. História to už mnohokrát ukázala.

Plus úplne si prebral túto neonacistickú rétoriku, kedy za fašistov, náckov a extrémistov si úmyselne začal označovať kde koho, aby si akože relativizoval tieto pojmy a odvrátil pozornosť od toho, že vrcholní predstavitelia LSNS kopírujú hitlerove politické kroky z 30. rokov a vyslovene sa vyžívajú v nacistickej symbolike.

Keď má niekto problém s cigánskymi deťmi, ktoré mu kradnú ovocie zo záhrady, tak to z neho nerobí hneď extrémistu. Keď niekto rozdáva šeky s neonacistickou symbolikou alebo na internete útočí na ľudí len kvôli ich domnelému židovskému pôvodu, tak to z neho robí jednoznačne extrémistu.
Professional
Professional

hughito: tu ešte nerátal že sa LSNS dostane do parlametu tak povedal že bude prezidentom všetkých občanov a bude ľudí spájat https://www.mojevideo.sk/video/1ec37/a_ ... ident.html a po voľbach sa stretol so všetkými predstavitelmi politických strán okrem paná kotlebu ktorému dali hlas cez 200 tisís občanov. Čiže pohŕda ľudmí ktorí volili LSNS. Tu čo predviedol pred župnými voľbami do Bystrice aby sa dostal Lunter je vrchol nenávisti a ešte ako intonuje s hlasom aby to zahral na city, na vracanie mi je

Tu ešte taká perlička

ephramko: Vypočuj si to video o dobrovodskom a možno nebudeš to porovnávať že ked ciganské deti ti ukradnú jablka zo záhrady. A ku riešeniu cigánskeho problému, zaviesť rodiné pridávky maximálne pre 2 detí alebo ak rodičia pracujú, ale to súčasné strany nezavedú lebo im to tak vyhovuje.

hughito: este tu maš taky paradox
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Máš aj niečo k tomu, čo som napísal, či len dávaš náhodne nesúvisiace komenty a myslíš si, že to obstojí proti argumentom? Takto diskusia nefunguje.

Dobrovodský je psychopat, ktorý by bol pri krádeži schopný strielať po páchatelovi so samopalom na ulici plnej ľudí a bolo by mu jedno, že zabil úplne nevinných ľudí, hlavne že dostal toho lupiča a spravodlivosti bolo učinené zadosť. Takto ten človek rozmýšla.

A k tým tebou navrhovaným krokom:
- sociálny systém tu máme najmä pre ľudí, ktorí väčšinou z nejakého dôvodu nemôžu pracovať. Podmieňovať získanie dávok trvalým pracovným pomerom teda nedáva zmysel. To rovno môžeme zrušiť kompletne celý sociálny systém.
- keď má dieťa nezodpovedného lenivého rodiča a ty im zoberieš aj to málo peňazí, ktoré na deti dostávajú, tak koho tým potrestáš? Toho rodiča? Či to dieťa? ...a predpokladám, že po takejto tvojej rozumnej reforme by si bol zrazu v šoku, keby sa začali množiť prípady krádeží spáchaných trestnoprávne nezodpovednými maloletými deťmi...že?
jackb
Redeemer
Redeemer

v marci bolo vidiet kto ludi spaja a kto ich rozdeluje :)

ty si sa vyjadril o desiatkach tisic ludi z namesti ako o liberalkoch. byvaly premier si ziskal ludi ako ty taraninami o Sorosoch a dakych mejdanoch. takze "sucasne strany" raz vyhovuju inokedy nie :)
z coho si sa pozvracal? ze povedal pravdu? ze s clovekom, pre ktoreho je protifasisticky odborj nasich dedov najsmutnejsi den Slovenska a vyvesil pritom ciernu vlajku?
este treba upozornit, ze skrachovany ucitel zo sportoveho gymnazia sice vyvesil ciernu vlajku pri prilezitosti SNP, ale Nocnym vlkom, ktori si pripominaju porazku nacizmu ich dedami vyvesil standardu prezidenta Ruskej Federacie. takze to je dalsi, kto sa nevie drzat vlastneho lore.
hughito
Redeemer
Redeemer

M4jk1:-) : Asi nesleduješ diskusiu, ja určite nie som žiadny fanboy Kisku, ale zase odtiaľ potiaľ. Tie reči o fašizme sú absurdnosti. Inak celá tvoja reakcia je odveci. A "paradoxy" typu Baláža sem ani dávať nemusíš, takéto postavičky sú naozaj zbytočné.
Professional
Professional

ephramko: -že LSNS nenavrhla zmenu trestného práva, nechápem v akom konkrétnom bode to myslíš.
- LSNS jediné čo ponuka je popolizmus, to berieš ako argumenty na ktoré ti mam odpovedať?
- to čo si napísal o Dobrovodskom. Prajem ti aby si ty alebo niekto z tvojej rodiny zažil cigánsky teror a aby si sa nemohol domôcť práva, nech si
uvedomiš co píšeš. Minule som išiel okolo závadky taká dedina, kde je vačšina divých cigánov a keď sme výchadzali tak hádzali kamene po nás a
pár cm od hlavy mi letel kameň (boli sme na turistike) ale podľa toho čo píšeš si išiel maximálne autom okolo cigánskych osád.
- k tým krokom: Prvý bod: česť výnimkam ale cigáni to majú v génoch oni sa chcú zabávať, aby im muzika hrala, im robota nevonia, ich ťažko
prinútiš pracovať. Čiže že nemôžu pracovať neberiem ako argument. Druhý bod: Cigáni v osadách berú robenie detí ako zdroj príjmu, to by to
mohlo dojsť.

JackB: "že povedal pravdu" vidím źe obaja máme máme rozdielne zdroje informácii :)
edit: ja nie som obhajca smeru a je viacero krokov s ktorými nesúhlasím s LSNS ale nacionálna politika v europe je na vzostupe a to je reakcia.
jackb
Redeemer
Redeemer

teda popieras, ze byvaly predseda BBSK vyvesil na vyrocie SNP ciernu vlajku a povedal ku tomu, ze je to najsmutnejsi den v historii Slovenska?
nevyvesil naopak inym potomkom bojovnikov proti nacizmu standardu prezidenta cudzej krajiny?

\\a este ta poprosim ku tej Zavadke: obleceni ako bezni ludia, ziadne stranicke tricka, ziadne vlajky, ziadne reci o prizivnikoch a zacali lietat skaly?
Professional
Professional

a ty máš osobnú skúsenosť a patent na pravdu, že môžeš niekomu povedať ty popieraš? Ak si tak skalopevne presvedčený, vyvráť čo hovorí Magat o SNP (viem že veľa ľudí by ho radi videli v base ale cenním na ňom jeho odvahu a chuť hľadať pravdu). Osobne nemám definitívny názor na SNP, lebo zdrojov je veľa a čím si človek myslí že vie viacej tak je ešte viacej zamotaný.

"Históriu píšu víťazi, to znamená že pravda nie vždy zvíťazi"

JackB: Boli sme už na konci dediny, cigáni sa vracali z lesa, prešli sme okolo seba a potom zo zadu leteli kamene, lebo už vedeli že sú mimo dediny tak si môžu dovolovať. Ja nenosím zelené trička :D nič také, ešte sme im ani do očí radšej nepozerali no aj tak..
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

ephramko napísal:Tiež som si nevšimol, že by prišli s nejakým systémovým riešením rómskej otázky alebo reformou sociálneho systému.
http://www.naseslovensko.net/nase-nazor ... olocnosti/
https://stefansurmanek.blog.sme.sk/c/26 ... enami.html
...
ephramko napísal:Dobrovodský je psychopat, ktorý by bol pri krádeži schopný strielať po páchatelovi so samopalom na ulici plnej ľudí a bolo by mu jedno, že zabil úplne nevinných ľudí, hlavne že dostal toho lupiča a spravodlivosti bolo učinené zadosť. Takto ten človek rozmýšla.
"Diagnóza" vytiahnutá z riti..
jackb napísal:skrachovany ucitel zo sportoveho gymnazia
Vygooglil som si starý článok, "Kotleba prestal učiť po vzájomnej dohode. Riaditeľ Beňačka je presvedčený, že Kotleba bol dobrým učiteľom."
jackb
Redeemer
Redeemer

M4jk1:-) napísal:a ty máš osobnú skúsenosť a patent na pravdu, že môžeš niekomu povedať ty popieraš?
nevyskakuj.
urobil to ci nie? ak to urobil, tak prezident povedal pravdu a nemal si ani stipku dovodu sa z toho pogracat.
ak chcem nieco o SNP, tak si kupim knizky od historikov, ktori dokonca kritizuju komunisticku hagiografiu partizanov a zaroven nevelebia vypalovanie dedin gardistami. nemusim pozerat dakeho Magata.
ak stale plati tvoj vyrok, ze jediny fasita je Kiska, tak by nemal byt problem oslalvovat aj SNP, ked sa Vocca podielal oslav Dna vitazstva nad fasizmom vyvesenim standardy prezidenta RF :)
no a co ta Zavadka?

kali: prestal ucit, takze ako ucitel skrachoval. to iste, ako ked ucitelovi nepredlzia zmluvu a potom robi na pokladni v supermarkete.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:prestal ucit, takze ako ucitel skrachoval. to iste, ako ked ucitelovi nepredlzia zmluvu a potom robi na pokladni v supermarkete.
Prestal učiť, z dôvodu jeho politickej činnosti, aspoň podľa dobových informácií. Je Mistrík "skrachovaný vedec", ak sa stane prezidentom? :lol:

Inak to "velebenie vypaľovania dedín" .. to si vykonštruoval sólo z negatívneho postoja k SNP?
hughito
Redeemer
Redeemer

M4jk1:-) napísal:a ty máš osobnú skúsenosť a patent na pravdu, že môžeš niekomu povedať ty popieraš? Ak si tak skalopevne presvedčený, vyvráť čo hovorí Magat o SNP (viem že veľa ľudí by ho radi videli v base ale cenním na ňom jeho odvahu a chuť hľadať pravdu). Osobne nemám definitívny názor na SNP, lebo zdrojov je veľa a čím si človek myslí že vie viacej tak je ešte viacej zamotaný.

"Históriu píšu víťazi, to znamená že pravda nie vždy zvíťazi"

JackB: Boli sme už na konci dediny, cigáni sa vracali z lesa, prešli sme okolo seba a potom zo zadu leteli kamene, lebo už vedeli že sú mimo dediny tak si môžu dovolovať. Ja nenosím zelené trička :D nič také, ešte sme im ani do očí radšej nepozerali no aj tak..
Naozaj, Magát? To primitívne neonacistické bulo? Jeho nezmyslami nebudem strácať čas, skús dať aspoň 2-3 o SNP, ktoré ti nie sú jasné a vysvetlím ti ich.
jackb
Redeemer
Redeemer

po skonceni "statnej sluzby", alebo ako to mala prof. Radicova na kabinete napisane, sa predsa moze vratit do akademie. stredoskolsky ucitel by predsa nestudoval ekonomiu ak by mal vyhliadky na to, ze raz bude ucit.

nn. este z otvoreneho obdivu ku Hlikovej Garde a pouzivanie je symboliky v case ked bolo vyrocie doboja proti fasizmu dovodom na ciernu vlajku :)
Professional
Professional

hughito: hej vysvetli mi prečo ti starí ľudia, rozpravajú to čo rozprávajú o SNP, i am serious.
hughito
Redeemer
Redeemer

Lebo mali vtedy 10 rokov (spomienkový optimizmus) a zbytok si načítali v ľudáckej, resp. neoľudáckej historiografii, ktorá z veľkej časti vychádza práve z dobovej propagandy Slovenského štátu (a stále platí aj to, je to len maličká, nereprezentatívna vzorka).
jackb
Redeemer
Redeemer

ako to bolo v tej Zavadke?
Napísať odpoveď