3.Ficova vláda (2016-2018)/1.Pellegríniho vláda (2018-2020)

Diskusie na politické témy...
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: 3.Ficova vláda (2016-2018)/1.Pellegríniho vláda (2018-20

Príspevok od používateľa test »

Jeden pekny komentar z Facebooku :)
Večerné zamyslenie nad Ficom.

Fico dnes rozprával o udalostiach, ktoré nasledovali po vražde Jána a Martiny. Spomenul Kisku, médiá, mimovládky financované zo zahraničia, urobil zo seba obeť, ktorú niekto neférovo spojil s talianskymi mafiánmi. „Toto vymyslené falošné obvinenie bolo úmyselne zneužité na pokus zmeniť mocenské pomery na Slovensku a zosadiť vládu mimo štandardných demokratických pravidiel. Na tento pokus boli zneužití aj ľudia v uliciach.“

Ak vás Ficova tlačovka rozladila, mám pre vás vysvetlenie: Fico sa nerozprával s vami. On vie, že vy viete, že to celé bolo inak. Že neskončil pre samotnú vraždu, ale pre prehnitý systém, ktorého symbolom bola štátna radkyňa, ktorú zdedil po Vadalovi, kamarátovi mafiánov z Kalábrie. Lenže vy Fica nezaujímate, on rozprával so svojim voličom.

Tým je napríklad penzista, ktorému budeme hovoriť Jaroslav. Články o korupčných kauzách ho nebavia, stredobodom večerných správ sú pre neho krimi-noviny. Jaroslav si z televízie matne pamätá, že pred polrokom došlo k vražde, potom sa hovorilo o čosi talianskych mafiánoch, potom boli protesty a potom skončil Fico. Minulý týždeň zachytil, že zatkli nejakých ľudí v Kolárove. Rozumiete, v Kolárove, nie v Kalábrii. Fico teraz Jaroslavovi vysvetlil, že s tými Talianmi to boli len fámy, ktoré šírili nepriateľa Slovenska. Jaroslav si už nebude spätne googlovať Kuciakov posledný článok, ktorý by sám o sebe stačil v civilizovanej krajine na pád vlády.

Takým voličom môže byť aj štyridsiatnik František, ktorý je zase informovaný až moc. Číta správy zprava aj zľava, chodia mu hromadnými mailami, zjavujú sa mu na Facebooku. František už zachytil 100 rôznych verzií, ako to vraždou mohlo byť. Počul o talianskych mafiánoch, počul o Kočnerovi, počul o drogových díleroch, počul o nejakej justičnej mafii, počul o troch hrnčekoch v Kuciakovom byte, počul o tom, že po vražde na Slovensko priletel Sorosov expert na štátne prevraty menom Marcello Fabiani. František nerozlišuje medzi článkami investigatívnych novinárov a článkami Aeronetu, ktoré píše človek pod prezývkou „Vedoucí kolotoče“. František si skrátka vraví: „Bohvie, ako to celé je“. Radšej si bude prerátavať, koľko ušetrí vďaka obedom zadarmo pre syna.

Zhrnutie. Keď nabudúce uvidíte Fica na TA3, pamätajte, že nerozpráva s vami, ale rozpráva s Františkom, Jaroslavom a spol. A takých je podľa posledného Fokusu medzi voličmi 22,4 percenta.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

V tom Františkovi žiaľ vidím istú osobu s ktorou zdieľam pár chromozómov.

Z jej úst som už počul niečo ako "ten Skripal bol darebák a vlastizradca, dostal čo si zaslúžil!".

Som presvedčený o tom, že ohľadom Kuciaka by vyslovil niečo na sposob:
"Hyena novinárska, strkal nos do vecí, do ktorých mu nič nebolo, tak dostal popapuli tak ako si zaslúžil!".
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Neni ich 22,4 %, ale oveľa menej
Polku z nich tvori štátna správa, ktorej imponuju istoty teplého miestecka bez prehnanych pracovných vykonov
Ďalšou časťou sú "naši ludia", ktorí na štáte zarábajú

Týchto dvoch skupín sa bude dat zbaviť najhoršie
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Hmm, to ešte všetci budeme pozerať, čo za svinstvo sa deje v tomto štáte, keď náhodou ten Kočner začne rozprávať. Pamätáte, ako sa akože úplnou náhodou stretol s Bugárom na MaleDivach v bare len pár dní po vražde, keď padala vláda? Len aby sa Kočnerovi teraz niečo nestalo v Leopoldove...
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Su to Maldivy, ziadne maledivy :roll:

V Leopoldove chce byt so svojimi, tak preto ten prevoz :lol:
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

https://dennikn.sk/minuta/1251451/?ref=mpm
„Pán Sulík si dal zaujímavé raňajky s pánom Kočnerom. Ja pozývam pána Sulíka na obed v nedeľu. Nebude sa podávať rezeň, ale pravda,“ povedal Fico.
To bude zase prskanica od Hughita, keď sa to uskutoční. A že zrovna Fico ide hovoriť, že sa bude podávať pravda :D ten čo vystupuje v Gorile a dodnes sa nepodrobil vyšetrovaniu, či hlas je jeho, ten čo najprv povie, že keď bude Baštrnák obvinený, tak sa odsťahuje a dodnes tam býva.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ty si Vanga? Ak nie, môžeš sa upokojiť a nemusíš tu veštiť z gule, čo napíšem.

S Kočnerom boli zapletené viaceré politické špičky, naposledy, čiže z tohto hľadiska je to naozaj veľmi zaujímavé.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

„Pán Sulík si dal zaujímavé raňajky s pánom Kočnerom. Ja pozývam pána Sulíka na obed v nedeľu. Nebude sa podávať rezeň, ale pravda,“ povedal Fico.
Prílohy
balonik.png
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

tak Kočner sa pozná s veľa vplyvnými ľuďmi, v tomto sú opozícia i vláda za jedno...
Prílohy
konexie.jpg
yoggy

Je uplne normalne, ze bohatsi/vplyvnejsi ludia sa poznaju s politikmi a pod. Vo vyssej spolocenskej vrstve vladne uplne ina hierarchia vztahov, ako ludia co robia 9to5

Napr. mame rodinneho znameho, ktory pobera dotacie/vratky DPH v milionoch. (ehm) Rodicia ho poznaju uz velmi dlho, aj cez 20 rokov. Niekedy k nam chodil na "tajne stretnutia", vtedy ale este nebol taky "bohaty" a nebol tak casovo vytazeny. Nikedy v roku 2007 boli dohodnuty s mojim otcom ze pojdu do spolocneho biznisu, vtedy ale zakrocila mama znameho, ze nech do toho ide sam a nejak od toho ustupilo a vztahy postupne ochladli :) Za tie roky ale isiel z normalneho podnikatela na ... atd. Pokial by som chcel vstupit do politiky, tak by som bol spojovany s touto osobou, lebo si s nim zdravim a ked som bol "decko", tak mi hovoril, ze sa mam ucit? :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Môj otec by sa tiež kľudne takto mohol objaviť v tej grafike, lebo technicky sa s Kočnerom pozná asi 20 rokov a tiež si tykajú. Realita je ale taká, že sa s Kočnerom nestretol aspoň 15 rokov...a Kočner si ho už pravdepodobne ani nepamätá.

Aj takýto rôzni mafoši ako Kočner majú (alebo aspoň v začiatkoch mali) legálne obchody a pracovali s normálnymi bežnými ľuďmi.

Že niekto kúpil od Kočnera byt...mi je až smiešne...ak ten človek zaplatil za byt kočnerovej firme takú cenu, ktorá zodpovedá trhovej hodnote bytu v tom čase, tak je úplne jedno, od koho ten byt kúpil. Aj keby ho kupoval od samotného Lucifera.

Iný prípad je Fico, ktorý býva u Bašternáka a za obrovský byt v centre BA platí nájom, ako keby býval niekde v Michalovciach. A zároveň, keď polícia, ktorú má pod kontrolou ficova politická strana, odmieta stíhať Bašternáka, aj napriek jasným dôkazom, že obral štát o pár miliónov.

Odporúčam si na Markíze občas pozrieť Smotánku. Keď som to videl prvykrát, tiež ma to dosť šokovalo, ako sú rôzne postavičky poprepájané nielen biznisom, ale aj rodinne.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

vystizne
Prílohy
49600154939424768_n.jpg
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

mozno su pre dakeho lavicaka a obhajcu chudonych pracujucich aj tie kucharky prasive praviciarky, ktore nechcu dat detickam z chudobnych rodin najest "zadarmo"
https://www.cas.sk/clanok/754682/kuchar ... y-zadarmo/
TK1991
Star
Star

Príspevok od používateľa TK1991 »

jackb napísal:mozno su pre dakeho lavicaka a obhajcu chudonych pracujucich aj tie kucharky prasive praviciarky, ktore nechcu dat detickam z chudobnych rodin najest "zadarmo"
https://www.cas.sk/clanok/754682/kuchar ... y-zadarmo/
Nerozumiem kde je problem. Ked je malo zamestnancov tak prijmem dalsich. Ked tam nechce nikto robit zvysujem mzdy aby som ludi motivoval.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

tazko zvysit mzdy, ked je na ne urceny balik a ten nie je zvyseny
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Problém je v tom, že toto je vytunelovaný mafiánsky štát. Plne obsadené sú len štátne manažérske a riadiacie pozície, inak všade inde je nedostatok ľudí kvôli smiešnej finančnej odmene. A keby ľuďom pridali, tak by predsa papaláši nemali na jachty a vily...
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Jediný spôsob ako zrušiť korupciu na tých pozíciach je zrušiť tie pozície... respektíve väčšinu z nich :smt006
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Ľudia od Fica ako aj on by boli poslancami, ministrami a manažérmi aj za 0 euro mesačne, keďže oni si nakradnú také ťažké milióny, že ich platy sú len drobnými, smiešne peniaze.

Treba zmeniť systém volieb do parlamentu - jednomandátové obvody cez dvojkolovú voľbu, dať poslancom minimálne 20 tisíc eur mesačne tak nebude korupcia alebo podvody a podrazy, lebo potom by boli odvolaní v obvode a to si také peniaze si už budú vážiť a veľmi dobre zaplateného úradníka je skoro aj nemožné podplatiť.

Na západe keď policajt zarába napr. 3 tisíc eur a pokuta je 50 eur tak korupcia je nereálna, načo by by si riskoval dobrú prácu a keby si mu chcel dať toľko aby sa mu to oplatilo tak môžeš zaplatiť to čo treba a to vyjde lacnejšie, nebudeš mu dávať 5 tisíc eur keď pokuta je 50, tak je celá korupcia nedáva zmysel. Ale čo u nás? Policajt zarába 700 eur, pokuta je 50-150, dáš mu na čierno 20 a všetci sú spokojní a korupcia prekvitáva a ešte sa aj štatistiky "zlepšujú". Realita na Slovensku.
yoggy

Tak tak, ten napad s obvodmi sa mi uz dlhsie paci. Ale na druhej strane by som povedal, ze niekto kto ma uz aspon 10K(na slovensku), tak sa nebude hrabat do statnej spravy. Tito ludia su uz niekolkorokov v jednej firme kde sa vybudovali a neplanuju menit. Jedine to je vyhodne pre sociopatov alebo nezamestnanych, ktori by mali zaujem o taku pracu.

Z mojho pohladu vobec nechapem naco mame parlament? Prezidenta by sme mohli mat nejakeho cute psa :smt007 (mozno je to vtipne, ale to by svedcilo o nasej vyspelosti, ze mame vsetko poriesene) a zakony by sa riesili zvolanim "zakonnodarnej rady", ktora by sa zvolala raz rocne "random" ludmi v systeme na zaklade pracovnych skusenosti/vzdelania/veku atd. Aby mala kazda skupina obyvatelstva zastupenie. Bolo by to 100x lepsi ako momentalne handrkovanie, vlastne ja ani neviem co oni tam tolko robia. :lol: Vlastne len svietia a kuria a chodia na obedy do bufetu :)
Napísať odpoveď