Assassins Creed: Odyssey

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Snajper2
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Assassins Creed: Odyssey

Príspevok od používateľa Snajper2 »

aký názor máte na túto hru? oplatí sa ju kúpiť? s AC nemám veľmi skúsenosti, ale celkom ma bavia hry v štýle ovplyvňovania príbehu a páčili sa mi napr. mass effect, zaklínač, detroit: become human, a podobne. no mám rád kvalitu, a napr. na ME sa mi páčilo, že ste sa mohli vydať cestou ochrancu či renegáda. preto by ma zaujímalo, či aj toto je niečo také ako napr. ME
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Re: Assassins Creed: Odyssey

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Mna kedysi davno v detstve bavilo Staroveke Grecko, Egypt, myty, legendy, prve civilizacie atd.. Ked som kupil a hral AC Origins, bol som v extaze..

AC Odysey som vahal kupit, som si hovoril, ze pockam na vianocnu zlavu. Az pokym neohlasili, ze co bude v Season pass .. Atlantida. Este osm nedocital poriadne clanok a uz osm predobnejdaval digital ultimate (110e ale s uplay bodmi ma to stalo 88e) a nelutujem. Uplne megauzasna hra - pribeh, hratelnost, prostredie - uplna krasa, namorne suboje ..
A ano, tiez sa mozes vydat cestou dobraka, alebo budes taky bastardik - v Origins ten RPG styl siel dobrou cestou a tutok to zdokonalili este viac..
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Atlantida sa bude dat kupit aj ako DLC nie? ja si na to pockam do vianoc, teraz este dohravam The hidden one
ado130
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ado130 »

Hráva to tu niekto? Celkom ma to chytilo, len neviem či idem na to správne. Mám lvl 27 a som 1-2 úlohy za
Spoiler
objavením kultu
Vo veľkom sa snažím robiť vedľajšie úlohy, prípadne prenasledovať žoldnierov a podobne. Skončili ste niekto hlavnú dejovú líniu? Bude možné potom pokračovať vo vedľajších úlohách, prípadne je lepšie to utnúť niekde pred koncom a robiť vedľajšie úlohy?
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Hravam, hravam.. 110 hodin :D

A jasne, ze po dokonceni hlavnej dejovej linky, mozes behat dalej po Grecku a dokoncit, co si nedokoncil ;))
ado130
Expert
Expert

Ja mám aktuálne 30h, celkový postup 23% a 17% objavenej oblasti. Vzhľadom k tomu, že max lvl je 50 a mám už 27, asi by som sa mohol viac venovať hlavnej línií.
Aké schopnosti, resp. strom máš?
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Levely nemusis riesit.. Teda ako neze nemusis, ale prsote si mozes robit, co len chces. Aj ked robis lokacie, tak obcas najdes ze ukolovy predmet - tot je dobre poriesene, ze tie predmety mas potom u seba a ked ides robit nejaky quest, tak ho splnis automaticky, kedze dany predmet pre dany quest uz mas..

Mam taky "mix-build" - ale menim aj equip. Momentalne mam Artemidinu sadu, co je na lovecke poskodenie - s dravcou strelou instant headhot ;)
Prílohy
Assassin's Creed® Odyssey2018-11-14-20-32-35.jpg
ado130
Expert
Expert

Pozerám, že dosť podobne. Síce ja ich mám menej vo válečníkovi. Ale tiež ma to viac baví ako lovec na diaľku. Keď už máš hlavnú hotovú, čo robíš ďalej? Leonidova 6. úroveň, takže všetci to už majú za sebou?
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

Spoiler
v pevnostiach Koressia a Fyli mám od tých polemarchov získať nejaké spartské pečate. dokopy majú byť 3. v pevnosti Nisaia sa mi to podarilo, ale v tých ostatných dvoch spomínaných mi to nechce ísť. tí polemarchovia ich nemajú, neviem, čo s tým
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Snajper - ked robis polemarchov pre ateny, tak musis mat uzemie obsadene Spartou (cerveny ram) .. ked robis polemarchov pre Spartu, tak opacne - musis mat uzemie obsadene Atenami (modry ram)
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

tuto hru som dostal ,,zadarmo" k SSD disku, nikdy predtym som ziadny assassins creed nehral, ale ma to celkom prekvapilo, grafika vyborna aj ked neoptimalizovana, mechaniky zabavne, pribeh super dokonca so znamymi historickymi postavami, obsah mega velky.
ja_som
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ja_som »

Oplatilo sa počkať na Vianočnú akciu :)
Prílohy
Desktop Screenshot 2018.12.20 - 21.51.54.68.png
Napísať odpoveď