Multi-kulti
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Multi-kulti
Konečne sme ako tak vypráskali kresťanstvo a už tu neotravuje tak ako pred 100 rokmi a teraz si zase zbytočne prirábať ďalšiu prácu ? 
Ja snad pisem, ze islam ma nahradit krestanstvo a kazdy ho ma prijat?
beardie, napisal si, ze ti je jedno, kto ma aku dietu a kde si chodi zacvicit, tak o co ide?
beardie, napisal si, ze ti je jedno, kto ma aku dietu a kde si chodi zacvicit, tak o co ide?
A pochybujem, že niekedy bude, poprel by svoju ideologicku strankubeardie napísal:Islam nie je a ani nikdy nebol osobne náboženstvo
to skor presvedcim huga, ze mu cely zivot nerobi zle skupina kapitalistov skrytych pod jeho postelou, ako si ty das povedat, ze islam nie su dve sekty, ktore kvoli svojmu radikalizmu beru medialnu pozornost.
mozno budhistom stale pustaju Skutky mormononske, kde dcery beru svojich otcov a tvrdia, ze to vsetci Europoidy tak. kto vie.
ale este skusme racionalne: ak je Islam problem, preco sa Albanci nevyhlusili uz ked ich vyhlasili za stat a preco nie su v stalej obcianskej vojne dnes? v dobre Prizrenskej ligy to bol "narod troch pisem a troch nabozenstiev". z takehoto "matrerialu" urobili narod.
mozno budhistom stale pustaju Skutky mormononske, kde dcery beru svojich otcov a tvrdia, ze to vsetci Europoidy tak. kto vie.
ale este skusme racionalne: ak je Islam problem, preco sa Albanci nevyhlusili uz ked ich vyhlasili za stat a preco nie su v stalej obcianskej vojne dnes? v dobre Prizrenskej ligy to bol "narod troch pisem a troch nabozenstiev". z takehoto "matrerialu" urobili narod.
Lebo neberú islam vážne, ale vyberajú si to, čo sa im hodí
ako 1.79G tych, ktori nie su chori sektari
Ja som tie pravidlá nepísal, pre reklamácie sa obrat na Mohameda
no a sme naspat ku vykladu tychto pravidiel.
okrem toho, s "ludmi knihy" nema byt podla tychto pravidiel ziadny problem. takze podla vacsiny prave ti, ktori utocia na krestanov nie su pravi moslimovia, aj ked o sebe radi tvrdia.
tak isto by sa v krestanskom svete dalo uplatnit, ze kazdy kto odsudzuje neheterosexualov nie je pravy krestan, lebo prikazanie je milovat blizneho svojho.
okrem toho, s "ludmi knihy" nema byt podla tychto pravidiel ziadny problem. takze podla vacsiny prave ti, ktori utocia na krestanov nie su pravi moslimovia, aj ked o sebe radi tvrdia.
tak isto by sa v krestanskom svete dalo uplatnit, ze kazdy kto odsudzuje neheterosexualov nie je pravy krestan, lebo prikazanie je milovat blizneho svojho.
Vcera som stretol holku z Kataru, smiala sa ako su party v Holandsku nudne, ze v Katare to bola vacsia divocina 
ja sa bojim, ze tieto priklady, kedy sme "parili" s moslimami, alebo nam pomohli, ci proste len nezahryzli do hlavy je hrach o stenu a reakcia tu bude len "to nie su moslimovia, lebo chlapi v handrach na videu hovoria za vsetkych moslimov a su proti tomu vsetkemu co pisete"
Aké knihy? Asi nie tie, o ktorých je reč vo "videjku ktoré si nevidel".jackb napísal:naozaj chces dakym "videjkom ake ste este nevideli" zmenit takmer desatrocie osobnych skusenosti a precitane knihy?
A táto obhajoba islamu v Európe je naozaj nudná, spolu s tvojimi skúsenosťami s bezvýznamnými jednotlivcami. Priemerná islamská spoločnosť je to, odkiaľ tvoji "nezávadní" známi odišli, a čím viac ich tu je, tým viac sa to bude práve na ňu podobať.
takze ich plan je tu robit to pred čím utiekli? to teda dava zmysel 
vsetci spoluziaci a ini zanmi sa po absolvovani vratili. byvaly kolega je narodeny v UK, takze aj napriek rodicom pakistanskeho povodu je to Brit. se stym smir.-AA- napísal:čím viac ich tu je
takze tvoja halucinacia o odchadzani sa rozpadla na subnuklearne castice.
a dakujem, ze si potvrdil, ze vzruso by pre teba bolo, ako mi opakovane podrezali krk pre sunku v chlebe, vencenie psov, alebo privesok na krku.
asi nie, kedze slo o slovenske preklady, ktore pred +-15 rokmi ponukalo Sme ku predplatnemu. a kedze vieme "kto za koho kope v slovenkych mediach" tak pochybujem, ze si tu akciu vyuzil. plus sa vela info da najst aj v publikaciach, ktore nie su priamo zamerane na islam... ale co ja budem drat klavesnicu, je 2018 a showka na YT je viac ako kniha. s tym sa musim zmierit ja.-AA- napísal:Asi nie tie, o ktorých je reč vo "videjku ktoré si nevidel".
Nie, to je výsledok, bez ohľadu či je to "plán" alebo nie.DEVZYO1G napísal:takze ich plan je tu robit to pred čím utiekli? to teda dava zmysel
Len na papieri.jackb napísal: je narodeny v UK, takze aj napriek rodicom pakistanskeho povodu je to Brit
Tvoja halucinácia, opäť.jackb napísal:takze tvoja halucinacia o odchadzani sa rozpadla na subnuklearne castice.
Nezaujíma ma žiadny z tvojich osobných zážitkov, ale mám pocit, že keby bola pravda to čo si napísal, radšej by si sa s tým nepochválil..jackb napísal:a dakujem, ze si potvrdil, ze vzruso by pre teba bolo, ako mi opakovane podrezali krk pre sunku v chlebe, vencenie psov, alebo privesok na krku.
Nie, tam bol súhrn štúdii, ktoré vyvracajú prínos "diverzity", v modernom ponímaní. Okrem toho, na papier sa dá dnes dať tiež čokoľvek, tak to veľmi nesil, začína to pripomínať miestneho buržoázneho komunistu..jackb napísal:je 2018 a showka na YT je viac ako kniha. s tym sa musim zmierit ja.
-AA- napísal:Tvoja halucinácia, opäť.
ano, rozpadli. lebo vsetci odisli domov ku rodinam. dokonca aj africki krestania, nielen arabski a indonezski moslimovia.-AA- napísal:odkiaľ tvoji "nezávadní" známi odišli, a čím viac ich tu je, tým viac sa to bude práve na ňu podobať
vidis. a potom tu mas byvale Rakusko-Uhorsko, kde je kazdy cosi len na papieri, ale nacionalizmus byt musi.-AA- napísal:Len na papieri.
ja viem. zaujimal by ta len moj telefonat do Sobotneho Vysavaca a len s tou najnegativnejsou situaciou aku si dokazes predstavit-AA- napísal:Nezaujíma ma žiadny z tvojich osobných zážitkov, ale mám pocit, že keby bola pravda to čo si napísal, radšej by si sa s tým nepochválil..
pravda, rovnako ako YT. myslim, ze na rozdiel od sudruzenka nikomu nepredkladam co si maju precitat kym s nimi budem diskutovat. ak niekomu poslem Zoznam odporucanej literatury, tak ma na to upozorni.-AA- napísal:Okrem toho, na papier sa dá dnes dať tiež čokoľvek, tak to veľmi nesil, začína to pripomínať miestneho buržoázneho komunistu..
To, že sa nejakí ľudia z tvojho bližšieho okruhu vrátili do svojich krajín, neznamená, že celkovo cudzincov v Európe ubúda.jackb napísal:ano, rozpadli. lebo vsetci odisli domov ku rodinam. dokonca aj africki krestania, nielen arabski a indonezski moslimovia.
V prvom rade je potrebné zbaviť sa všetkých, čo sú pre Európu čistá ekonomická záťaž.
-AA- napísal:To, že sa nejakí ľudia z tvojho bližšieho okruhu vrátili do svojich krajín, neznamená, že celkovo cudzincov v Európe ubúda.
takze ano, rozpadli. rozberas mojich znamych. ti odisli. koniec pribehu.-AA- napísal:odkiaľ tvoji "nezávadní" známi odišli
Jackb: ako vysvetlis ze ludia odpaluju bomby iba kvoli islamskemu vierovyznaniu a napr. krestania alebo budhisti kvoli bohu nic take nerobia?
Keby bola reč len o niektorých tvojich známych, nie je tu ani táto téma. Pochopiteľne šlo o masy ich "súkmeňovcov", na ktoré som narážal.jackb napísal:takze ano, rozpadli. rozberas mojich znamych. ti odisli. koniec pribehu.
Presne neviem (ako to vysvetlí), ale tipujem, že niečo v zmysle "robia to všetci, len moslimovia prišli na rad teraz..".TK1991 napísal:ako vysvetlis ze ludia odpaluju bomby iba kvoli islamskemu vierovyznaniu a napr. krestania alebo budhisti kvoli bohu nic take nerobia?
napisal si, ze moji znami odisli zo svojich krajin? napisal. ja som ti napisal, ze tym, ze sa do jedneho vratili sa tento nonsens rozpadol na castice. ty si zacal skuvinat, ze sa nic nerozpadlo a teraz dokonca, ze za "moji znamych" mas dake masy. uz sa daj dokopy.-AA- napísal:Keby bola reč len o niektorých tvojich známych, nie je tu ani táto téma. Pochopiteľne šlo o masy ich "súkmeňovcov", na ktoré som narážal.
v Manchestri je nedaleko Muzea futbalu postova schranka. to jedine povodne co tam ostalo po tom, co katolici z IRA odpalili nakladiak napchaty vybusninou.jackb napísal:ako vysvetlis ze ludia odpaluju bomby iba kvoli islamskemu vierovyznaniu a napr. krestania alebo budhisti kvoli bohu nic take nerobia?
v byvalej Juhoslavii opiti a nafetovani paramilicionari znasilnovali moslimom zeny pred ich detmi a vrestali, ze im urobia malych pravoslavnych a tym moslimovia vyhynu.
v Tokiu budhisticka sekta pustila do metra sarin. v Barme a na Sri Lanke bojuju proti moslimom tak ako proti krestanom.
z tych 1,8G sa ma potrebu vyhodit sa do vzduchu kolko? 1k? menej? je to fanatizmus. rovnako ako ked fararkovci na Slovensku zakazuju metalove koncerty ci halucinuju o jablkach genderu.