Mobil vo vode
Mobil vo vode
Ahoj,padol mi mojk huawei do vody. Na asi 3 sekundy. Hned som ho vytiahol a vybral baterku aj sim.
Na nete som si nasiel radu aby som ho povysafal. nie fenoval. Spravil som to a asi po 2 hodinach som ho zapol co to spravi. Ukazoval skoro 20% a potom sa hned proste uplne vypol,dal som ho na nabijacku . proste ako keby ani nenabijal, po cca 2 minutach sa zobudil a zacal sa konecne nabijat. Ale tu som skoncil, kedze po cca 5-10 minutach sa zacal ako blazon vypinat a zapinat. Co myslite je sanca ze prezije? Nemam ho vobec zapinat a ist rovno do servisu zajtra nech pozru nato? Alebo ho staci cez noc nechat v klude. Niekto kto ma stymto skusenost?
Na nete som si nasiel radu aby som ho povysafal. nie fenoval. Spravil som to a asi po 2 hodinach som ho zapol co to spravi. Ukazoval skoro 20% a potom sa hned proste uplne vypol,dal som ho na nabijacku . proste ako keby ani nenabijal, po cca 2 minutach sa zobudil a zacal sa konecne nabijat. Ale tu som skoncil, kedze po cca 5-10 minutach sa zacal ako blazon vypinat a zapinat. Co myslite je sanca ze prezije? Nemam ho vobec zapinat a ist rovno do servisu zajtra nech pozru nato? Alebo ho staci cez noc nechat v klude. Niekto kto ma stymto skusenost?
Re: Mobil vo vode
Velmi skoro si ho zapol. Mal si ho dat na noc do ryze.
Ten telefon hlavne treba rozobrat, a tak das vysusit. Ak ho nehas zakrytovany, tak ta voda sa ti nemusi odparit ani za den.
Ak ho rozmontuje,pridem o zaruku. Sice nerobim si iluzie ze ked to donesiem do alzy,tak si to technik nevsimne.
wladas viem,ale mal som tam fotky a konverzacie a chcel som to stiahnu do pc. Skoda,do ryze siel az po 2-3 hodinach.
wladas viem,ale mal som tam fotky a konverzacie a chcel som to stiahnu do pc. Skoda,do ryze siel az po 2-3 hodinach.
Tak tak, o zaruku si uz prisiel tak ci tak aj keby mobil prezil. Vnutri su pasiky na pritomnost vlhkosti. To je prve co v servise pozeraju aj keby si reklamoval odpadnute tlacitko.
Myslel som si. Nemam sancu teda? Ze by som skusil serbis v pondelok,nech to pozrie? Nah
Tak za pokus nic nedas.
Ak bol vo vode len 3 sekundy (ako pises), tak sanca je. Ale vyrazne si ju znizil tym, ze si ho dal po 2 hodinach nabijat. V ryzi ale musi byt rozobraty, cize ak si ho tam len tak hodil, tak tomu ryza velmi nepomoze. Treba ho rozobrat a precistit izopropylom.
Tak je v zaruke,tak som to nechcel nejako rozoberat. Bol cca 36 hodin v ryzi,teraz ho uz pol hodku nabijam. Vyzera byt ze ide. Uvidime dokedy.
Teraz bude casovana bomba. Hocikedy sa vypne uz nadobro. Zalezi ako rychlo oxydacia uspeje.
zaruka plati aj ked ti padne do vody?
slayter: nie, zaruka ti okamzite pada
Do ryže ?
a načo ako ? Čo čakáš, že v noci priláka ryža aziata, ktorý nájde mobil a ti ho opraví či čo ?
Daj ho reklamovať do alzy, o záruku si pravdepodobne priiel aj tak, ale možno si to nevšimnú. Ak si všimnú, tak ti to opravia. S tým asi nič nespravíš už ani
Cim skor to das reklamovat, tym skor sa neprejavi oxidacia.
indikator vlhkosti svieti do par sekund od namocenia takze je to uplne jedno
-
K-u-b-i-a-k
Addict
A čo dá reklamovať, keď už funguje? 
Kupovany v januari 2017 za 90 eur,to ho dnes predam max za 30.yoggy napísal:Kym funguje, tak ho predaj
Je vobec sanca , ze by servisak vedel co stym? Som zmiereny , ze jedneho dna skolabuje. Ale co uz by na tom vedel fixnut?wladas napísal:Teraz bude casovana bomba. Hocikedy sa vypne uz nadobro. Zalezi ako rychlo oxydacia uspeje.
Vsade pisu, ze ryza tu vlhkost vysaje. Mikro castice vody. Proste som to spravil,neriesil som to.NHISPVM napísal:Do ryže ?a načo ako ? Čo čakáš, že v noci priláka ryža aziata, ktorý nájde mobil a ti ho opraví či čo ?
Daj ho reklamovať do alzy, o záruku si pravdepodobne priiel aj tak, ale možno si to nevšimnú. Ak si všimnú, tak ti to opravia. S tým asi nič nespravíš už ani
To su take dve cervene bodky pri vstupe do nabijani a v potom v hornej casti pri fotaku? Dal som zadny kryt dole. Alebo je to nejaky pasik rovno na maticnej , ze to nie je vidiet?CheZteR napísal:indikator vlhkosti svieti do par sekund od namocenia takze je to uplne jedno
Asi by som mu povedal, ze mi zamrza,vypina zapina,aj ked to uz nerobi. Ale on by mi povedal,ze staci obnovit tovarenske,alebo nahrat novy sw. Ak je to pravda s tymi pasikmi na vlhkost,tak by mi ho rovno zamietli. A zaruka konci v januari 2019. Stal ma 90 eur,stve ma len to , ze som si nan zvykol.K-u-b-i-a-k napísal:A čo dá reklamovať, keď už funguje?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Kúp si ten istý ak sa dá, ak nie tak bazár. Na ten servis kašli, bude to zbytočná strata času.
popravde neviem, každý to má inde, môže to byť aj ajTo su take dve cervene bodky pri vstupe do nabijani a v potom v hornej casti pri fotaku? Dal som zadny kryt dole. Alebo je to nejaky pasik rovno na maticnej , ze to nie je vidiet?