GeForce Now

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

GeForce Now

Príspevok od používateľa Hensym »

Ste niekto v Beta pre GeForce now? Ja som sa hlásil pred skoro rokom a pred pár dňami mi prišla pozvánka, tak som to skúšal a ide to parádne. Nie som ale žiadny hráč, takže nemám zakúpené ne Steame/Uplay žiadne poriadne hry, ale mám napr. Crysis 3, ktorý je na mojej notebookovej 840m na najnižších detailoch úplne nehrateľný a na GeForce Now na Ultra na stabilných 60 FPS. Odozva absolútne neciteľná.

Prekvapilo ma to - je to fajn. :) Neviem koľko to bude stáť vo finále, ale zdá sa mi že okolo 25€ za 20 hodín hrania, či koľko - čo mi príde strašne veľa lebo za tie prachy si priemerný hráč do jedného roka kúpi herný komp.

Existuje nejaká free hra, ktorú by som si vedel hodiť do Steamu, kde by som to vedel poriadne otestovať? Kupovať hry nechcem, lebo ma to nebaví. :D
Inak, ak by existoval spôsob ako tú betu niekomu nazdieľať tak v pohode sa podelím o kľúč, ale tuším je viazaný na môj gmail.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: GeForce Now

Príspevok od používateľa Arkaz »

Mozes trosku osvetit o co ide? Co to je ten gforce now? Nez skusim google spytam sa tu :D
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

V skratke: Hráš svoje zakúpené hry (napr. cez steam) na počítači niekoho iného. Napríklad môžeš hrať na ultra low notebooku hry ako gta 5 a podobne.

example :
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Dobre, ze hovoris. Pred mesiacom mi prisla pozvanka len som si nevsimol tak teraz som si ju spatne vyhlatal a je to mile potesenie. Ale asi to moc neotestujem kedze pre Linux to zatial nieje :(

//edit: Omg ja som lama. Som mal druhu pozvanku uz od zaciatku roka. Tak som prepol na Windowsy, kupil GTA 5 v zlave za 20 eur a hram si na ultra detailoch na mojom 6 rocnom notebooku. Pecka. Ale asi su tam trosku postrehnutelne nizsie odozvy ale prvykrat vzivote hram GTA 5 takze mam na haku :D
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ak mate niekto pozvanku sem s nou :D vdaka
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Arkaz, staci ak sa zapojis do beta programu a oni ti ju poslu. Je to pre vsetkych.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Uz som sa zapojil uvidime kedy dojde. Ale tie email preferencie od nich som nezaklikol tak snad to pride :D
Hensym
VIP
VIP

Neviete, dokedy ma byt planovana free beta? Mozno by som nejaku hru kupil, ale hrat nebudem viac ako par hodin tyzdenne, tak reku ci sa mi to oplati. :)
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ako dlho to bude zadara nikto nevie. Ked sa bude schylvoat ku koncu bety, Nvidia to ohlasi.
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

možete mi tiež poslať pozvánku? :D
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

Pozvánka sa neposiela. Treba sa registrovať a čakať kľudne aj pol roka ako chalani hore.
Hensym
VIP
VIP

https://touchit.sk/nvidia-geforce-now-h ... rmo/275111

GeForce NOW končí betu a spúšťa ostrú prevádzku, a ceny teda totálne zabili. :)

Ponúkajú bezplatné členstvo - teda zdarma, streamujete si hry, ktoré vlastníte bez obmedzenia, ale každú hodinu si to musíte zapnúť znova.

Platené členstvo vychádza na 5,50 € /mesačne (prvých 90 dní free), je to bez obmedzenia, navyše s podporou RTX.

Za mňa teda úplna pecka. Akurát posledné dni som hral Witchera 3 na Ultra (ešte v Beta) na notebooku, kde sekajú aj 15 ročné hry, a ani sa nezohrial. :) Otázne je, ako to budú zvládať servery po návale ľudí a ako dlho budú platiť tieto ceny. Oproti pôvodným dohadom, ktoré tvrdili cca 20€ za 20 hodín hrania vyzerá táto skutočná cena ako prvoaprílový vtip. ;)

PS: Z vlastných skúseností - 50 Mbit nestačí, určite odporúčam 100. A buď Ethernet, alebo 5ghz wifi.
mikioko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mikioko »

Nainštaloval som, pridal kartu a zistím ze tam není gta v. Tak som smutný...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tiez by ma potesilo ak by tam bolo Red Dead Redemption 2, no Witcher 3 ide.
prakticke problemy, ktore som mal avizoval klient: chce to potiahnut ethernet kabel a pripojenie nie je tiez ziadna slava. okrem toho celkom vadilo, ze maximalne rozlisenie je celkom male pre 5K obrazovku. je to hrou, alebo klientom?
Hensym
VIP
VIP

Neviem prečo tam neni GTA5 ani RDR2 (možno zmluvy s R*), škoda. Snáď doplnia.

Čo sa týka pripojenia. Ešte nedávno som mal 100 mbit a notebook s 2,4ghz wifi. Na wifi absolútne nehrateľné, časté výpadky a chyby obrazu (nameraná rýchlosť okolo 40+ mbit). S týmto pripojením na Ethernete v pohodičke.

Teraz mám 500 mbit a som na 5 ghz wifi (reálne nameraných asi 350), hrateľnosť úplne bez problémov, odozvu necítim. Iba raz za niekoľko hodín testu mi to na zlomok sekundy poseklo a napísalo nestabilné pripojenie, ale to je zanedbateľné. Čo sa týka rozlíšenia, ja mám ultrawide 2560x1080 a pri zapínaní hry (ešte v Beta) mi to napísalo, že ak chcem hrať na väčšom rozlíšení ako 1080p, musím sa pripojiť ethernetom. Ale vzhľadom na to, že všade teraz čítam o 1080, tak to asi obmedzili (možno kvôli očakávanému návalu hráčov).
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Ja som na WiFI 5Ghz - 100/10 Mbit a z času na čas zásek / zníži sa kvalita (ako pri youtube) ale inak pohoda. Hrám Assassin’s Creed Unity. Okrem toho, že neviem zmeniť in-game jazyk a grafika je podľa mňa medium a nie high ako to vypisuje hra tak super. Nahodil som sa na ten 90 dňoví trial a ide sa.
Tiež som ale sklamaný z toho že tam nie je GTA. To som chcel dohrať konečne :D
Napísať odpoveď