Multi-kulti

Diskusie na politické témy...

Ako vnimate premenu Europy v muli-kulti geto ?

Negativne, je treba sa tomu postavit na odpor
184
38%
Negativne, ale neda sa nic robit..
82
17%
Pozitivne, som rad a uvitam to
72
15%
Je mi to jedno
70
14%
Nechapem o co ide
78
16%

Celkom hlasov: 486

beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Multi-kulti

Príspevok od používateľa beardie »

-AA- napísal:Presne neviem (ako to vysvetlí), ale tipujem, že niečo v zmysle "robia to všetci, len moslimovia prišli na rad teraz..".
bolo to takmer presne, vyvestis mi aj cisla do sportky?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

nieco pekne si za tu vyhru kup :)
Fighting in self-defence is not only legitimate but considered obligatory upon Muslims, according to the Qur'an. The Qur'an, however, says that should the enemy's hostile behaviour cease, then the reason for engaging the enemy also lapses.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

trosku kontradikcia s dzihadom mecom, ale inkonzistencii je v Korane pozehnane
jackb
Redeemer
Redeemer

vidis, a ked som to napisal ja, tak som si vysluzil sarkasticku poznamku, ze Boh vsemohuci by nedopustil, aby take nieco v Knizke bolo.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:napisal si, ze moji znami odisli zo svojich krajin? napisal. ja som ti napisal, ze tym, ze sa do jedneho vratili sa tento nonsens rozpadol na castice. ty si zacal skuvinat, ze sa nic nerozpadlo a teraz dokonca, ze za "moji znamych" mas dake masy. uz sa daj dokopy.
Už fakt nič lepšie nemáš?

To, že odišli sem (do Európy) je fakticky správne. To, či sa niekoľko tvojich známych vrátilo nazad som neriešil, pretože toto nie je diskusia o tvojom sociálnom okruhu, aj keď si to možno myslíš..

Alebo ešte inak,

Môj argument o probléme v náraste počtu cudzincov, sa nemohol "rozpadnúť na častice" tým, že sa niektorí čo poznáš vrátili späť, pretože nikdy nestál na niektorých.

Jediné čo je podstatné je, či ich celkový počet klesá alebo narastá.
jackb
Redeemer
Redeemer

-AA- napísal:Priemerná islamská spoločnosť je to, odkiaľ tvoji "nezávadní" známi odišli, a čím viac ich tu je, tým viac sa to bude práve na ňu podobať.
napisal si to, alebo si to niekomu diktoval ako poslanec magister Mizik?

alebo este inak.
ked odisli od rodin, tak asi mali poriadny dovod nie? co ak to "pre mojich nezavadnych znamych" bola prave islamska spolocnost? preco by ju tu zavadzali?
je to rovnaka kravina ako tvrdit, ze priamarnym cielom imigrantov z CSSR bola zakladat organizacie KSC uz v uteceneckych taboroch a nasledne cinnost v komunistickych stranach krajin, ktore ich prijali.

aby sa predislo vytvaraniu paralelnych spolocnosti je potrebne kontrolovat tych, ktori vpusteni a nasledne tych ich skumnenovcov, ktori na nich mozu mat vplyv (inamov). ked nastane aj drobne porusenie zakona, tak maju byt hned vyhosteni.
TK1991
Star
Star

Príspevok od používateľa TK1991 »

Pravdupovediac som trosku islamu krivdil, stary zakon podobne navadza veriacich k nenavisti k inym vieram.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Islam, Krestanstvo aj Judaizmus vychadzaju zo Stareho zakona su to tzv" nabozenstva Knihy". Preto aj v ociach fundamentalneho Islamu je Krestanstvo brane zhovievavejsie ako napr vychodne nabozenstva a pod.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:ked odisli od rodin, tak asi mali poriadny dovod nie? co ak to "pre mojich nezavadnych znamych" bola prave islamska spolocnost? preco by ju tu zavadzali?
Dôvody príchodu väčšiny cudzincov sú ekonomické, nie kultúrne, navyše si predtým sám písal, že tvoji známi sa do svojich krajín vracajú.

Paralelné spoločnosti budú vznikať automaticky a to aj demokratickými metódami, na základe demografického vývoja.

A cudzinci vždy prevažne volia tzv. ľavicové strany, ktoré si ich naopak kupujú ústupkami a sociálnou politikou. Všetko je to na úkor pôvodného obyvateľstva a skončí to katastrofou.
jackb
Redeemer
Redeemer

ako si ma kupili Labouristi ustupkami a akou socialnou politikou?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Tvoja maličkosť asi nikoho nezaujíma a nie je pre túto tému podstatná.
jackb
Redeemer
Redeemer

s tym upratovanim emocii zacni od seba.
najskor rozoberas mojich znamych, potom tvrdis, ze si ich nerozoberal, potom ich rozoberas...
teraz:
-AA- napísal:udzinci vždy prevažne volia tzv. ľavicové strany, ktoré si ich naopak kupujú ústupkami a sociálnou politikou.
tak som sa opytal, ako si mna, cudzinca zijuceho v Spojenom kralovstve, kupila lavicova strana. cim mi ustupila a ake zlepsila moju socialnu situaciu.
ty reagujes:
-AA- napísal:Tvoja maličkosť asi nikoho nezaujíma a nie je pre túto tému podstatná.
tak ako teda?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:s tym upratovanim emocii zacni od seba.
najskor rozoberas mojich znamych, potom tvrdis, ze si ich nerozoberal, potom ich rozoberas...
teraz:

tak som sa opytal, ako si mna, cudzinca zijuceho v Spojenom kralovstve, kupila lavicova strana. cim mi ustupila a ake zlepsila moju socialnu situaciu.
ty reagujes:

tak ako teda?
Ty nereprezentuješ masy cudzincov, tvoje individuálne dôvody sú nepodstatné, ako som napísal..

Spoločnosť nie je tvorená výnimkami.

(a svojich známych tu stále do diskusie vsúvaš ty, ja na to len reagujem)
jackb
Redeemer
Redeemer

ale individuali telefonujuci do Vysavaca ich reprezentuju a musis ich zidelat :D
-AA- napísal:To, že sa nejakí ľudia z tvojho bližšieho okruhu vrátili do svojich krajín, neznamená, že celkovo cudzincov v Európe ubúda.
nie, mojich znamych si spomenul ty. teraz to hras na spisovatela na urovni Homera, lebo to vraj "moji znami" mali predstavovat tie miliardy ludi, co priplavali na nafukovackach.
tak si to trosku uprac.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Nepočúvam vysávač, tí volajúci hovorili o svojich skúsenostiach v zahraničí, tak ako aj ty..

A nikdy som netvrdil, že pár tvojich známych, zrejme zo školy, má predstavovať vzorku väčšiny, práve naopak.
jackb
Redeemer
Redeemer

ja neviem ako si ti davaja komedianti hovoria dnes. pred 4 rokmi to bol Sobotny Vysavac, preto sa budem drzat toho nazvu.
a ako si sa postavil ku mojim skusenostiam?
-AA- napísal:Ty nereprezentuješ masy cudzincov
ale osoby, ktore hovoria, ze sa z okna pozeraju na to, ako miliarda Africanom pod ich oknami zerie biele deti s cibulou a octom reprezentuju a ich vypovede su dogma.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Nepamätám si, že by som mal problém s tvojimi idylickými skúsenosťami z života v zahraničí. Problém máš ale očividne ty, s takými, čo s nimi neladia.
jackb
Redeemer
Redeemer

pravda. nemas problem, lebo moje idylicke skusenosti neprezentuju skusenosti mas cudzincov.
preto je nelogicke, ze ich prerezentuju ti, ktori telefonuju do Vysavaca
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Títo volajúci reprezentujú tak ako ty, len seba, rozdiel je v tom, že podľa teba ich skúsenosti alebo pocity "ani zdaleka nereflekutuju realny stav".

Tak znovu jeden taký, z Dánska

A jedno celkom populárne video momentálne,
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Chúďa dievča sa nechala zmanipulovať... to čítanie textu je síce menej okaté ako u nášho prezidenta, ale predsa len... úplne z jej hlavy to nie je. Ani neomarxizmus nemôže chýbať... :lol: Ale ešte je mladá, hádam z toho vyrastie. :) A možno aj nie. Život píše aj smutné príbehy.
Napísať odpoveď