Multi-kulti
Re: Multi-kulti
okolo nej sa zacne skupovat slovenska generacia incelov 
Smutné bude len, ak sa takým ako vy dvaja, podarí zničiť jej život. Nepovedala nič nové, ale odvaha sa cení.
Prečo by som jej mal ja ničiť život? Čím? Že napr. chcem, aby raz okúsila demokraciu aj v pracovnom pomere, keď vyjde z gymnázia? Alebo aby mala dôstojný plat a mohla sa venovať tomu, čo ju baví atď.? Samozrejme, pokiaľ bude aj o niekoľko rokov stále zastávať tieto bludy, tak človeka ako ja nepochopí a naopak, označí ma za nepriateľa/neomarxistu. Ale to aj ja ju, pokiaľ sa vyvŕbi tak, že začne nosiť isté zelené pokrývky tela. Ďaleko od toho nemá.
prvy kandidat?-AA- napísal:Smutné bude len, ak sa takým ako vy dvaja, podarí zničiť jej život. Nepovedala nič nové, ale odvaha sa cení.
samozrejme, ani boh nechýbalhughito napísal:Ani neomarxizmus nemôže chýbať... [emoji38]
Rôzni ľavičiari (u nás sa im niekedy hovorí aj liberáli) sa často vyžívajú v útokoch na ľudí s názorom ako ona .. či už snahou o ich vyhodenie zo školy, zamestnania, atp.
DEVZYO1G, si na zlej adrese..
DEVZYO1G, si na zlej adrese..
Aj Zapad je! To video splna celu metodicku prirucku 
https://mladiprotifasizmu.sk/preco-mlad ... turalizme/-AA- napísal:A jedno celkom populárne video momentálne,
Klamstvo. Prislušnosť k národu má aj okrem spomenuteho rasove predpoklady. Je to biologicka podstata, genetický potencial ktoré tvoria spomenute zvyky, tradicie a kulturu. Inak povedané, možeš mať Japoncov bez japonskej kultury ale nemožeš mať japonsku kulturu bez japoncov.Toto je práve o tom, že nikto nikdy netvrdil, že Nigérijci musia mať nigérijské korene. Oni totiž nemusia, rovnako ako nemusia mať ani tmavú pleť či oči a rovnako, ako môžu mať blond vlasy. To, či človek patrí do nejakého národa nemá nič spoločné s tým, aké má rasové predpoklady. To totiž (okrem iného) náš jazyk, zvyky, štátne občianstvo a tradície určujú, do akého národa sa zaradíme. Aj Lívia teda môže byť Nigérijec rovnako ako Natália, ktorá je Slovenka.
Suhlasim, že neni xenofob, je slepý alebo blbý...Teda ak niekto Natálii neverí, že je Nigérijec, nie je xenofób. Je len človek, čo počuje, že v tom videu rozpráva po slovensky.
Neomarxizmus je jeden z konceptov frankufurtskej školy novej lavice ktorá svojou egalitarskou ideologiou zahlcuje okrem ekonomiky aj kulturnu sferu. Ekonomicke triedne delenie nahradzuje to kulturne, robotnicku triedu striedajú rôzne menšiny (čierny, moslimovia, homosexuali, ženy feministky atď...) frankfurtska-skola-novej-lavice-t158832.htmlNeomarxizmus je označenie pre sociologicko-filozofickú koncepciu 20. storočia, pochádzajúcu najmä zo západoeurópskeho a amerického prostredia a nadväzujúcu na teórie Karla Marxa. Cielom týchto koncepcií je formulácia alternatívnych projektov vymedzujúcich sa proti komunistickým aj kapitalistickým smerom.
Netušiš to preto, lebo si v živote nepočul o kritickej teorii a novej lavici. Inak povedané, nevieš o čom rozpravaš.Čo je neomarxistické na tom, že o sebe dievča tmavšej pleti povie, že je Slovenka naozaj netuším, ale chápem, znie to v tom videu dobre.
Mylsim si, že tú skôr dievča naražalo ani nie na homosexualov ale homosexualistov, už vyšie spomenutých neomarxistov a predstavitelov novej lavice kam patria aj rôzne promiskuitne a dekadentné spravanie, ktoré rozbijaju piliere národa a rodiny. Autor zdá sa, že okrem ineho je aj dosť nechapavý.Tu by som sa zastavil pri ,,dúhovom odznačiku“. Človek si v živote môže vybrať strašne veľa vecí. Od tých menej podstatných až po jedny z tých najdôležitejších. Čo si však vybrať nemôže, je napríklad orientácia. Predtým, ako niekoho odsúdime za to, že je inak orientovaný než väčšina obyvateľstva, by sme ho mohli v prvom rade spoznať. Potom pochopíme, že drvivá väčšina z tých ľudí zažíva(la) v živote veľmi ťažké obdobia, cez ktoré pre nich nebolo jednoduché prejsť len preto, že sú „iní“. Ak si niekto myslí, že to robia, aby boli zaujímaví, možno by nebolo zlé to chvíľu predstierať. Osobne by ma veľmi zaujímalo, ako dlho by bola Lívia „zaujímavá“ v Ľudovej mládeži, ak by tam s niečím takýmto prišla.
Ako sa tomuto argumentačnemu klamu hovorí cherry picking?Dobre, porovnáme si teda západ s východom a pozrieme sa na počet vrážd na 100 000 obyvateľov. Ak má Lívia pravdu, tak na západe, kde je migrácia dlhodobo výraznejšia bude pravdepodobne aj oveľa viac vrážd (teda minimálne podľa jej teórie).
To že migranti spôsobuju nárast kriminality, ty beardi dobre vieš, sám si tu daval nejake štatistiky...
Už len saha o integraciu tieto rozdieli popiera...zaujímavé. Až na to, že toto liberáli netvrdia.. Ak by to tvrdili, potom mi príliš nejde do hlavy, prečo existujú rôzne programy integrácie ľudí z odlišných kultúr o ktorých aj na Slovensku (v súvislosti s vylúčenými rómskymi komunitami) hovoria v poslednej dobe najmä liberálne strany.
Na Slovensku sa v poslednej dobe hovorí len o prijatí sirôt zo Sýrie. Má ich byť niekoľko desiatok (cca 30) a ich rodičia zahynuli vo vojne v ich rodnej krajine. Rozumnejší nápad ako ich prijať ale asi bude ohadzovať ich na Hlavnej stanici dlažobnými kockami, však?
Toto si možno tak uvedomili svetoobčania ktorí ako autor članku ukazuje nerozumeju pojmom národ, vlastenectvo a ochrana národa a už vôbec nie tomu, že to čo on nazýva rozvijajucou sa Europou je výsledkom tisicročnych usilí bielej rasy, ktorú predkovia tých sirôt neboli schopný vybudovať...alebo si len uvedomili, že vlastenectvo neznamená zásadne odmietať všetko cudzie, ale že vlastenectvo je spôsob, akým prezentujeme svoju krajinu navonok a ako chceme, aby sa rozvíjala. Na jednej strane máme možnosť zatvoriť hranice a budovať uzatvorenú kultúru bez vzťahu k ostatným. Na strane druhej môžeme byť súčasťou rozvíjajúcej sa Európy a pomôcť aspoň tým 30-tim sirotám, ktoré vo vojne stratili rodičov.
Resume, stranka už len podla názvu je jeden vtip a autor članku, aby som to povedal pekne, je uplne mimo.
Ja osobne súhlasím s niektorými krátkymi pasazami z videa i niektorými názormi z kritiky, nikdy ale nie s celkom, ktorýmkoľvek z nich.
Dal som to len ako opačný názor, o ktorom môžeme diskutovať.
Nikdy som nebol proti integrácii migrantov, ak úplne prijmú kultúru majority. Ak by som bol proti, tak by som si sral do huby, lebo som sám viacnásobným ekonomickým migrantom a nemám problém to verejne priznať
Snáď len ešte jeden krátky koment - Švéd Abdul, ktorý prežil celý život v miestnom ghette a rad chodí do miestnej mešity k wahabistickemu imamovi bude pre mňa len "myš zo stajne". Naopak babu, ktorá prežila s majoritou celý život a je v nej plne zaclenena a jediná jej odchylka je farba pokožky, budem pokojne označovať za Slovenku, pretože nou podľa mňa je
Dal som to len ako opačný názor, o ktorom môžeme diskutovať.
Nikdy som nebol proti integrácii migrantov, ak úplne prijmú kultúru majority. Ak by som bol proti, tak by som si sral do huby, lebo som sám viacnásobným ekonomickým migrantom a nemám problém to verejne priznať
Snáď len ešte jeden krátky koment - Švéd Abdul, ktorý prežil celý život v miestnom ghette a rad chodí do miestnej mešity k wahabistickemu imamovi bude pre mňa len "myš zo stajne". Naopak babu, ktorá prežila s majoritou celý život a je v nej plne zaclenena a jediná jej odchylka je farba pokožky, budem pokojne označovať za Slovenku, pretože nou podľa mňa je
ono je to cele dost velky problem, pretoze priznajme uprimne, malokto sa "uplne integruje" bez toho aby to nepocitoval ako zasah zvonka do svojej osobnej integrity. Preto je lepsie radsej uplne vylucit prijimanie imigrantov ktory su prilis kulturne vzdialeny od europskej kultury a tradicii. Za druhe, to co uz tu bolo mnohokrat napisane, imigrantov by mali riesit v prvom rade byvale kolonialne mocnosti. To znamena napr ze Alzir a Maroko patrili Francuzsku, Libya Taliansku atd. Takze ked v minulosti mocnosti tieto kolonie drancovali alebo aspon vyuzivali, tak dnes nech laskavo sa staraju a nech vratia malu cast toho co ziskali. Napr. Nemecko malo iba zanedbatelne a male kolonie, Rakusko Uhorsko nemalo ziadne. Zase z toho ale vychadza ten isty vysledok, ze Slovensko nema ziadne povinnosti voci imigrantom z Afriky a Blizkeho vychodu a ak nieco pre nich robi, tak je to iba jeho dobra vola.
V tomto zmysle ide o to pomôcť, zainvestovať a ďalšími smermi pôsobiť najmä tam, kde vznikajú tie problémy. Ono ani tí ľudia z Afiky a pod. netúžia po tom, aby boli ich krajiny v takých sračkách, aby museli utekať, riskovať atď. Veď to nie je žiadna sranda. Aj oni chcú určite žiť najmä tam, kde sa narodili. Samozrejme, nejaký pohyb bude vždy, ako som písal x-krát, tu sa však bavíme o masách ľudí v pohybe.
A áno, súhlasím s tým, že najväčší diel koláča by mali niesť bývalé koloniálne mocnosti.
A áno, súhlasím s tým, že najväčší diel koláča by mali niesť bývalé koloniálne mocnosti.
este kolko desatroci budeme zvalovat neschopnost rozvojovych krajin na kolonialne mocnosti?
staci sa pozriet na Indiu/Pakistan/Filipiny/Vietnam/Thajsko, vsetko okupovane krajiny, ktore teraz rastu a pritom ich prirodne podmienky nie su vyhodnejsie ako tie v Afrike (co si jasne uvedomila Cina)
povedzme si jasne, mozu za to miestni nacelnici, lidri, velitelia, prezidenti, a samozrejme, suvisi to s nizkou urovnou vzdelanosti v danych oblastiach
staci sa pozriet na Indiu/Pakistan/Filipiny/Vietnam/Thajsko, vsetko okupovane krajiny, ktore teraz rastu a pritom ich prirodne podmienky nie su vyhodnejsie ako tie v Afrike (co si jasne uvedomila Cina)
povedzme si jasne, mozu za to miestni nacelnici, lidri, velitelia, prezidenti, a samozrejme, suvisi to s nizkou urovnou vzdelanosti v danych oblastiach
Dosť slabé, zaujal ma ale ten podnadpis "Nedovoľme, aby Slovensko zhnedlo!"
Treba len súhlasiť.
- Prílohy
-
- 33222864.jpg (64.4 KiB) 1409 zobrazení
Árijka. Slečna zo slávneho videa. Potvrdilo sa, odkiaľ vietor fúka - presne ako som písal.
To bolo na zomri ešte v sobotu...
aspoň sa nehanbi zverejniť svoju identitu za svoj názor, narozdiel od adminov zomri, ktorí sú múdri ako rádio len si musia zachovať svoju anonymitu.
To jediné môžem na jej prejave oceniť.
-
mirak2
Hardcore addict
precitanie textu, ktory jej niekto napise, pricom podla mna nerozumie tak polovici z neho... nie je vyjadrenie vlastneho nazoru.M4jk1:-) napísal:aspoň sa nehanbi zverejniť svoju identitu za svoj názor, narozdiel od adminov zomri, ktorí sú múdri ako rádio len si musia zachovať svoju anonymitu.