Netflix

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
robo1152
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Netflix

Príspevok od používateľa robo1152 »

SK nie su skoro k ničomu, CZ titulkov je k celkom dosť, ale u nás sa CZ titulky nedajú zapnúť, pár príspevkov vyššie sa to rozoberalo ;)
DarkLordSK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa DarkLordSK »

Ďakujem tiež som si to mohol prečítať tak potom HBO go chcem sa spýtať koľko teraz reálne stojí na mesiac lebo na ich webe to neviem nikde nájsť
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Ja som s Netflixom skončil, to limitovanie obsahu na našu krajinu je príliš. Rozpozeral som seriál Brooklyn 99 a zrazu som zistil, že hoci existuje 5 sérií, ja si na Netflixe viem pozrieť len prvé 4 a piata nikde... Už keď kupujú tie licencie, tak nech ich dajú aspoň na celý seriál. Platiť za VPN ešte dodatočne aby som odomkol americký obsah rozsiahlejší hádam niekoľkonásobne je trochu mimo.

//to DarkLordSK: Hej, tiež som nikde nenašiel cenu HBO Go :D Každopádne u nás je to 4,99 € mesačne tuším, toľko som aspoň videl naúčtované platbu naposledy, keď som mal aktivované.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Na netflixe mozes mat titulky ked si stiahnes easy extension. Pokial to pozeras ale na inom zariadeni (telefon, tablet, tv), tak tm vela moznosti nemas.

Inak to fakt je pre tolko ludi anglictina problem? Odkedy som zacal pozerat Netflix (v minulosti popcorn time), tak moja anglictina isla rapidne hore.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Evidentne je problém. Ja úprimne verím, že HBO GO hlavne po znížení ceny zaznamená úspech (pre potencionálnych záujemcov, je to fakt super určite lepšie jak napr. Magio), čo teoreticky zatlačí na regionálny Netflix a dočkáme sa aspoň sprístupnenia CZ titulkov.

Ja si platím v domácnosti obe služby, ale HBO GO je rozhodne vyťaženejšie. Navyše sa mi zdá, že na Netflixe pribúda len "Netflix Originals" pre Slovensko, čo najmä pri filmoch nie je záruka kvality, ba naopak, väčšinou ide o pokus lacno skopírovať/vykradnúť nejaký Áčkový trhák. Kdežto na HBO Go je toho menej ale o kvalitné veci nie je núdza.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Jazyk nie, ale ponuka programu :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Muffi:
to s tymi serialmi je uplne normalne a nema to nic spolocne z regionalnymi zamkami. ziadna telka nepreda streamovacej sluzbe prava na seriu ktora este len teraz vysla von. predsa ta telka chce aby to ludia pozerali u nich, az potom to zacne predavat dalej.
to ako keby si sa vyplakaval ze "rusim HBO, lebo tam nepustaju filmy ktore idu teraz v kinach".

inak suhlasim s tou anglictinou, ja aktualne davam prednost anglickym titulkam, lebo nemam problem s tym ze nerozumiem anglickym slovam, ale s tym ze ked niekto rozprava rychlo alebo s tazkym prizvukom, tak proste nejake to slovo nezachytim. niekedy ked je film v pohode s anglictinou, tak vypnem titulky uplne, potom si viem to uplne uzitlebo pozeram na film, nie na titulky.

a hlavne niekedy su tie preklady uplne otrasne. najcastejsie ked to nie su original titulky ale nieco z titulky.com alebo podobne. nikdy nezabudnem v jednom seriali bola veta "she was stoned" prelozena ako "bola ukamenovana"...

//autoeditácia príspevku (15 Okt 2018, 10:14)
inak myslim ze netflix lokalizaciu riesit nebude nikdy... realne kolko ludi by si na slovensku predplatilo netflix a pokial by boli titulky? realne 1000 ludi? 2000 ludi? ozaj by to stalo za otitulkovanie komplet obsahu?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

@Aacid: Pokiaľ ponúka službu na území nejaké štátu, tak je zrejme v jeho záujem vyhovieť klientom. Úplne postačí sprístupniť CZ lokalizáciu pre náš región. Minimálne investícia, maximalizácia zisku.

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
BTW: HBO GO to robí takto a je to dobré a stačí a do SK lokalizuje pokiaľ viem rozprávky.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja si myslim ze tam bude nejaky hacik, lebo na vyber mas viac jazykov pri titulkach, tie ceske tam chybaju z nejakeho dovodu. predpokladam nejake licencne problemy, lebo netflix si asi nevyraba titulky nanovo, skor ich kupuje od vydavatela (ten ich spravil uz pre dvdcka). a predpokladam ze tam je niekde zadrhel, ze cesky vydavatel nechce predat titulky sk netflixu.

samozrejme je mozne ze netflix ma totalne v pecku a proste ho SK trh nezaujima. ale mozno na druhej strane to riesil, mozno si spravil prieskum trhu, zistil ze ziskal dost subscriberov aj bez tituliek, prieskum povedal ze ak by titulky pridal tych subscriberov by pribudlo malo a proste to dalej neriesi.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Áno, áno, úplne súhlasím, na druhej strane ak neinvestuješ (zakúpením licencie na CZ tit. pre SK), tak prakticky to znamená, že Netflix je OK s tým čo na Slovensku má a nejaké rozšírenie neplánuje. Pre mňa ako zákazníka dosť zlé. HBO GO to robí inak a oveľa lepšie. Netflix žije len z mena, nedá sa povedať, že HBO Go v seriáloch zaostáva (Handmade´s tale, Westworld, GoT..)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

inak este ktomu HBO, mal som zaujem prave kvoli dabovanym rozpravkam pre dieta, ale co pozeram v appke, tak vsetky su len cesky. a este velka nevyhoda ze hbo go nema aplikaciu na android tv (teda mozno je ale nie pre nas trh).
mozno ho nakoniec zaplatim, 5 eur neni vela a pozerat tam urcite bude co. ale netflix kvoli tomu nezrusim. myslim ze tak to beru aj tie firmy, ze hbo a netflix nie su tak uplne konkurencia, bezny clovek nema problem dat 15 eur mesacne za 2 streamovacie sluzby.
DarkLordSK
Medium Expert
Medium Expert

Bude HBO go fungovať na samsung TV ?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No ak je niekto žgrľoš ako ja, tak má HBO+Netlix+Spotify za menej ako 10 eciek mesačne.

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
DarkLordSK napísal:Bude HBO go fungovať na samsung TV ?
Ja mám cca 3 ročný Samsung a áno HBO Go apka tam je a funguje bez problémov. Ale appka Netflixu je proste inde kvalitou :)
DarkLordSK
Medium Expert
Medium Expert

No popravde som chcel radšej netflix a jeho seriáli ale tak čo už. Ja osobne platím internet a káblovku za 20€ ku tomu ak zarátam poplatok za RTVS (nikdy som rtvs alebo slovenský rozhlas nepočúval tak nechápem prečo mám za to platiť) ďalších 5€ a plus hbo 5 € zase málo to nie je.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

zrus kablovku :D ja tiez platim za kablovku a internet 20 eur, ale z toho 15 eur je internet. takze kablovka je 5 eur. zrus tu a mas hbo go :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Koncesionárskym sa nevyhneš a ťažko hovoriť za druhého, koľko času tráviš sledovaním TV, ale o káblovke ani neuvažujem. Niečo ako Magio je pre mňa mŕtva vec. Pozerám, čo chcem, kedy chcem a bez reklamy. Bodka. Všetko ostatné patrí generácii pred nami.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

begbeee napísal:Koncesionárskym sa nevyhneš
Určite sa nájde nejaký hojkáč ktorý prišiel na to ako neplatiť ... :lol:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No nemusíš, pokiaľ nemáš elektriknu v bydlisku :D
DarkLordSK
Medium Expert
Medium Expert

Tak som si zaplatil HBO go a jednoducho super. Škoda že má menší výber ako netflix ale radšej budem mat cz/sk titulky ako AJ a je to aj lacnejšie. :plus:
Ku koncesionárskym poplatkom sa radšej nejdem vyjadrovať. Nechápem prečo platím za niečo čo nepoužívam nechcem a ani ma nezaujíma proste nonsens. Nech je to platené tak ako markíza,joj a nie takto.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No HBO si zakladá na kvalite, všimni si, že ponuku vieš filtrovať aj podľa IMDB databázy. Na slovenskom netflixe je veľmi veľa priemeru a spodok je úplne zahltený indickým Bolywoodom.
Napísať odpoveď