Parný čistič Skusenosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Parný čistič Skusenosti

Príspevok od používateľa Arkaz »

Cauko. Manzelka za mnou prisla s tym ze by chcela parny cistic konkretne taky v tvare mopu na ciatenie dlazby. S parnymi cisticmi nemam vobec ziadne skusenosti tak som sa chcel spytat ci tu je niekto kto to pouziva, ako je s tym spokojny pripadne na ake parametre sa zamerat. Zatial co som si tak trochu nastudoval dolezity je samozrejme vykon/prikon , tlak pary, teplota pary a objem nadobky na vodu. Po prezreti ponuky na alze ma zaujal ale tento klasicky cistis v tvare ala vysavac. S tym ze sa da pouzit aj inde ako len na podlahy napr kupelka,kuchyna, zahrada,auto a pod. Tlak slusny az 5barov a cena viac nez zaujimava. S moznostou predlzit zaruku o +3r za 14€.

https://m.alza.sk/hoover-steamjet-scm16 ... 4.htm?o=36

Rozmyslam to risknut za tu cenu aj recenzie ci slovenske alebo zahranicne su dost pozitivne. Kto mate skusenost alebo len nazor vyjadrite sa. Dakujem :)
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Parný čistič Skusenosti

Príspevok od používateľa heker »

Mam rucny, raz za rok s tym vycistim kupelku a WC. Vzdy najskor poriadne Savom, potom este parnym cisticom. Problem je ta vlhkost, ktoru to robi. V lete to vyvetras, v zime mi to pride horsie. S podlahami nemam skusenost, tie povysavam a umyjem mopom na podlahy. Moze to byt fajn, lenze na laminatovu podlahu moze byt peilis velka vlhkost v sparach problem (ale to aj voda z mopu).
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Kupil si ho nakoniec ? Ak ano ako so spokojny ? Ja momentalne rozmyslam nad Karcher SC-3 easyfix. Mal som na chvilku pozicany karcher sc-1 ale tam mi vadila ta nadobka v ruke a to ze treba mat tlacidlo stale stlacene dost z toho boli ruka ... a ta nadobka 0,2 l je dost mala sa mi to minulo za par min prace ... preto rozmyslam nad tym sc-3 co ma 1l nadrz
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ano kupil som ho sme spokojny :) za tie prachy nieje ocom. Velka nadoba, dobra manipulacia a hlavne silny tlak a vysoka teplota. Cisti pekne a hlavne dezinfikuje. Manzelka s tym presla cely som a pochvaluje si. Ja osobne som s tym skusal len chvilku ale asi skusim na aute v motorovom priestore alebo v interieri :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

je to dobra vec, určite choďte do toho, aj keď hoover by som si ja osobne nekupil
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Ja mam doma karcher sc4 a moc to teda nepouzivame, aj keď ako mop je to fajn, ale zasa klasický mop nemusíš mať v elektrike a spraví skoro rovnakú službu, v kúpeľni aj tak treba použiť aj nejakú tu chemiu, a tak... kamoška si ale kupila ten karcher sc3 a po týždni to vracala, že vraj to malo tlak ako keby si fúkala tu paru, bola s tým aj v Karcher predajni, či to nieje pokazené ale tvrdili jej, že je to v poriadku, vraj sc3 ma slabší vykon...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

tak ja som mal doma SC-1 a ten mal teda tlak poriadny a musim povedat ze vycistil tiez dobre bez pouzitia akehokolvek ineho pripravku ....

Len pri SC-1 mi vadilo hlavne do ze to clovek musi stale drzat v ruke a este drzat stlacene tlacidlo pary z coho ma celkom bolela ruka po chvilke ... a najdolezitejsie ze ta nadrzka 0,2 l je strasne malo som s tym dokazal cistit mozno 3-4min a uz bolo prazdne a tiez sa to dlhsie nahrievalo ...

SC-3 by uz toto mala mat poriesene kedze voda sa da dolievat aj pocas pouzivania a tiez nahrievanie trva 30s ... a je to samostatna jednotka co bude a v ruke budem mat len hadicu ...

mne ide hlavne o cistenie spar medzi obkladom + podlaha pripadne vyskusam aj calunenie na sedacke ... uvidime zatial cakam kym ho dodaju na predajnu :)

odporucam kupovat v hornbachu a urobit si garanciu ceny na Mall.sk (dostanete sa na cenu mall + 10% este dole) cize menej ako akykolvek eshop ;)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Ide s tým čistiť aj koberce? Nejaké skúsenosti? Bývam v byte, kde nemôžem vyhodiť jeden koberec a to vysávanie takej stariny je otras.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Nemam doma ziadne koberce, takze som to nikdy neskusal, kazdopadne by to ten koberec dost navlhcilo, co neviem ci je prave OK...
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

A to si zober ze ten hoover ma tlak pary 5barov :D hej je to pre mna tiez menej znama znacka ale preco platit za karcher raz tolko ked to iste ak nie viac minpojukol hoover? Je tam zaruka ? Je. Dala sa priplatit o dalsie 3 roky navyse za 14€ ? Dala :D
Napísať odpoveď