Multi-kulti

Diskusie na politické témy...

Ako vnimate premenu Europy v muli-kulti geto ?

Negativne, je treba sa tomu postavit na odpor
184
38%
Negativne, ale neda sa nic robit..
82
17%
Pozitivne, som rad a uvitam to
72
15%
Je mi to jedno
70
14%
Nechapem o co ide
78
16%

Celkom hlasov: 486

jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Multi-kulti

Príspevok od používateľa jackb »

M4jk1:-) napísal:aspoň sa nehanbi zverejniť svoju identitu za svoj názor, narozdiel od adminov zomri, ktorí sú múdri ako rádio len si musia zachovať svoju anonymitu.
isteze musia. ked dochodcovi z RK opat ordinuju olovene tabletky, tak co by asi urobili im?
beardie napísal:povedzme si jasne, mozu za to miestni nacelnici, lidri, velitelia, prezidenti, a samozrejme, suvisi to s nizkou urovnou vzdelanosti v danych oblastiach
suhlasim s prvou castou vety, ku druhej som sa vyjadroval v minulosti ked sa o tomto sami rozhovorili Ghanania. ale beriem to co pisal Aryan minuly tyzden: mohol to byt ich subjektivny pohlad na problemy ich krajiny a nemusi byt vhodne to zovseobecnit na cely kontinent.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

mirak2 napísal:precitanie textu, ktory jej niekto napise, pricom podla mna nerozumie tak polovici z neho... nie je vyjadrenie vlastneho nazoru.
Prečo by nerozumela, lebo má 17? Alebo nebodaj preto, že je žena? :lol:

https://www.facebook.com/Kulturblog.sk/ ... 074841737/
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

mirak2: to na základe denníka nenávisti a normalizácie? https://dennikn.sk/blog/1261100/preco-j ... -fasistka/
židáci z denníka N :D
Spoiler
Prečo si fašisti naokolo zvolili práve Líviu ako médium je jasné. Je to mladé dievča (s blond vlasmi), takže každý, kto ju bude označovať ako fašistku a útočiť na ňu, má po prvé veľkú šancu vyzerať ako hrubý sexista a po druhé vyzerať proste trápne, pretože nikto neuverí, že takto môže vyzerať fašista. Fašista je predsa vysoký muž s vyholenou hlavou, ktorý chodí pravidelne do fitka a pochoduje po meste s fakľou v jednej ruke a vlajkou Hlinkovej gardy v druhej ruke. Lívia je štít, za ktorým sa všetci zbabelo schovávajú. Je ale aj viac než štít, je to človek s vôľou a zjavne sa rozhodla stať týmto štítom.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

M4jk1:-) napísal:mirak2: to na základe denníka nenávisti a normalizácie? https://dennikn.sk/blog/1261100/preco-j ... -fasistka/
židáci z denníka N :D
Spoiler
Prečo si fašisti naokolo zvolili práve Líviu ako médium je jasné. Je to mladé dievča (s blond vlasmi), takže každý, kto ju bude označovať ako fašistku a útočiť na ňu, má po prvé veľkú šancu vyzerať ako hrubý sexista a po druhé vyzerať proste trápne, pretože nikto neuverí, že takto môže vyzerať fašista. Fašista je predsa vysoký muž s vyholenou hlavou, ktorý chodí pravidelne do fitka a pochoduje po meste s fakľou v jednej ruke a vlajkou Hlinkovej gardy v druhej ruke. Lívia je štít, za ktorým sa všetci zbabelo schovávajú. Je ale aj viac než štít, je to človek s vôľou a zjavne sa rozhodla stať týmto štítom.
Áno, "židáci z denníka N." Akurát, že si odcitoval komunistu, ktorý má na N-ku len blog. Ale ľudia ako ty majú radi skratky, že? Nie je to pravda, ale mohla by byť.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Text je súčasťou blogov Denníka N, nie je redakčným obsahom
Nevedel som, že aj marxisti (alebo ako si táto ľavicová snehová vločka hovorí) blogujú na Denníku N.

Osobne ma najviac zaujala rozprava o neexistencii "rasovej substancie" a "nepochopení rasového fenoménu", vytiahnutá zo súdruhovej rite.

Každopádne je to už lepší materiál. :D
Je veľmi dobre možné, že jej výroky a jej ďalšia kariéra v nacistickom hnutí spôsobí utrpenie, útlak až smrť pre mnohých ľudí.
:roll:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

jackb napísal:suhlasim s prvou castou vety, ku druhej som sa vyjadroval v minulosti ked sa o tomto sami rozhovorili Ghanania.
pripomeň
jackb
Redeemer
Redeemer

to je ale
beardie napísal: zvalovat neschopnost rozvojovych krajin na kolonialne mocnosti
podla troch osob, ktore som stretol, je problem nizskej vzdelanosti v Ghane a udajne aj vo vacisne Afriky v tom, ze nielenze je celkovo malo skol a su tak tazko dostupne, ale este vacsi problem je jazykova bariera. kmene v dnesnych statoch hovoria svojimi jazykmi, ktore su vzajomne odlisne, preto je uradny jazyk anglina (v pripade Ghany). v nej sa aj vyucuje, takze kto tam chce dosiahnut vzdelanie musi najskor zvladnut uplne cudzi jazyk, az potom sa v nom ucit predmety.
beardie
Redeemer
Redeemer

Deti sa vedia naučiť cudzí jazyk behom jednoho roka, ak sú mu vystavované denne
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal:ak sú mu vystavované denne
ano. mam ale pocit, ze ak grecke dieta bude len 8 hodin vystavene fincine a rodina bude hovorit po grecky, tak sa napriklad matematiku po finsky bude ucit tazsie ako maly Fin, ktory ma ten jazyk naozaj 24/7
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal:ak grecke dieta bude len 8 hodin vystavene fincine a rodina bude hovorit po grecky, tak sa napriklad matematiku po finsky bude ucit tazsie ako maly Fin, ktory ma ten jazyk naozaj 24/7
To je velmi zlý príklad. Realita je takato: "ak indické dieťa bude vystavené 8 hodin denne vystavené angličtine v škole a okrem toho potencionálne viac hodin denne novinám, TV a rádiu s anglickým vysielaním, tak sa naučí čokoľvek celkom obstojne napriek tomu, že jeho materský jazyk je telugu"
Totiž, tu angličtinu nemá len v škole, ale aj všade naokolo, lebo je to pre tú krajinu lingua franca

Trochu mi to pripomína ten tvoj argument o umyvacoch podláh v Británii, ktorí sa nechcú učiť jazyk ale chcú vyšší plat "za nic"

Taktiež ten argument o nedostatku škôl je trochu od veci, kto im môže za to, že ďalšie školy nestavaju? tie co majú sú pozostatkom kolonializmu, takze minimálne v tomto to bol prínos, ale neredukujem to len na to, to určite nie
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal:To je velmi zlý príklad. Realita je takato: "ak indické dieťa bude vystavené 8 hodin denne vystavené angličtine v škole a okrem toho potencionálne viac hodin denne novinám, TV a rádiu s anglickým vysielaním, tak sa naučí čokoľvek celkom obstojne napriek tomu, že jeho materský jazyk je telugu"
je to ale realita. ak som chcel za 8 mesiacov pokrocit o dva levely, tak som si do bytu nastahoval ludi, s ktorymi som musel hovorit po anglicky o vsetkom. to ale robi minim ludi. preto "ti upratovaci" bojuju s jazykom roky, lebo ani len v praci nepouzivaju anglinu na 100%, kedze su len so svojim krajanmi.

okrem toho, dieta si ku sebe nebude stahovat niekoho z ineho kmena, aby sa anglicky hrali a tiez s detskymi programami v telke ci radiu to asi bude komplikovanejsie ako v Europe. ale to len ako som sa snazil vyuzit empatiu v tom co mi hovorili.

ak by vladam slo o vzdelanie o radikalne lepsie vzdelanie v jazyku, tak to vysielanie pre deti urobia. teda v oblastiach kde je moznost pouzit telku a radio.
beardie
Redeemer
Redeemer

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Categor ... s_in_Ghana

11 TV staníc, z toho 9 preukázateľne v angličtine, drvivá väčšina trhu

Ešte nejaké komentáre? :)
jackb
Redeemer
Redeemer

ja sa velmi ospravedlnujem, ze som citoval co mi niekto povedal. je hnusny zlozvyk mysliet si, ze ludia hovoria o svojej krajine nieco relevantne
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:kmene v dnesnych statoch hovoria svojimi jazykmi, ktore su vzajomne odlisne, preto je uradny jazyk anglina (v pripade Ghany). v nej sa aj vyucuje, takze kto tam chce dosiahnut vzdelanie musi najskor zvladnut uplne cudzi jazyk, az potom sa v nom ucit predmety.
Majú si vytvoriť podmienky na vzdelávanie v svojom kmeňovom jazyku. Predmetom tejto témy, ale celkom nie je riešiť problémy multi-kulturalizmu v Afrike..
jackb
Redeemer
Redeemer

ved na tie sme sa konktretne my dvaja dohodli: zaplatis kompletne prekreslenie hranic v Afrike tak, aby boli kmene spokojne a nesli ti na zahumienok a ja to pojdem vyskumat a kreslit :)

ale obrazkom si podporil to co som pisal: chces z Europanov jednotnu rasu a kulturu, no uz aj tie "biele" oci a vlasy ukazuju aka je to hlupost.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Pre mňa za mňa nemusia byť v Afrike žiadne, alebo minimum štátnych hraníc, tak ako v pred-koloniálnej ére. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... lonial.svg

A nikdy som nepísal, že chcem nejakú zmiešanú európsku rasu a kultúru. Dokonca aj v USA, krajine Bielych imigrantov, sa preferovala imigrácia len zo západnej a severnej Európy, aby sa čo najmenej narušil etnický charakter krajiny.

//autoeditácia príspevku (16 Okt 2018, 22:44)
Bojí sa to..
Prílohy
Krissak.jpg
43851621.jpg
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Začiatok red-pillingu slovenskej altright sceny :D

https://www.bellingcat.com/news/america ... ed-pilled/
jackb
Redeemer
Redeemer

-AA- napísal:A nikdy som nepísal, že chcem nejakú zmiešanú európsku rasu a kultúru.
nie, len ta na smrt desi vyhalucinovana genocida bielych a ich kultury
-AA- napísal:Dokonca aj v USA, krajine Bielych imigrantov, sa preferovala imigrácia len zo západnej a severnej Európy, aby sa čo najmenej narušil etnický charakter krajiny.
aj starosta Chicaga, ktory bol z komunity ceskych imigrantov, alebo pritomnost talianskych ci cinskych stvrti su vynimky, ktore potvrdzuju pravidlo?
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

DEVZYO1G napísal:Začiatok red-pillingu slovenskej altright sceny :D

https://www.bellingcat.com/news/america ... ed-pilled/
Milujem tieto analyzy 4chanu, Polovica toho co tam ludia pisu je cisty trolling a potom sa to snazia analytici pochopit. Moj oblubeny akademicky clanok na tuto temu je tento:

https://arxiv.org/pdf/1610.03452.pdf

Zabavny je najma Appendix A a popisky ku obrazkom.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Ano, je to aj trolling, keby si si to však prečítal tak zistíš že aj irónia a trolling môžu byť stepping stone k nasavaniu altright konspiracii. Tie platformy su preukázateľne miestom kde komunikujú aj teroristi ako Atomwaffen https://www.nytimes.com/2018/02/12/us/w ... affen.html
Napísať odpoveď