Aký seriál začať pozerať
Re: Aký seriál začať pozerať
Tak tak, strasne pomale. Do druhej serie som preto uz ani nesiel , ale asi tomu este dam sancu. Ale hlavne negativum je u mna strasne protivna hlavna hrdinka. Vyzera fakt priserne a pri scenach, ked sa snazi tváriť sexi riadne trpim 
Akože za mňa tomu daj šancu, druhá séria je oveľa lepšia, je tam kopa retrospektivnych scén z čias počas revolúcie Gileadu, spoznáš kolónie, imigracnu politiku Kanady a tak celkove je to už živšie.M142 napísal:Tak tak, strasne pomale. Do druhej serie som preto uz ani nesiel , ale asi tomu este dam sancu. Ale hlavne negativum je u mna strasne protivna hlavna hrdinka. Vyzera fakt priserne a pri scenach, ked sa snazi tváriť sexi riadne trpim [emoji38]
Ale zas o to jasnejšie je, že je to iba fikcia, z ekonomickej stránky je ten seriál strašná hlúposť.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hlavna hrdinka velmi zly casting, nemusela tam byt ziadna sexbomba ale tato je dost nesympaticka...no seros ako taky nebol zly..
inak par dni dozadu vysla 6 seria Orange is the new black
inak par dni dozadu vysla 6 seria Orange is the new black
-
mirak2
Hardcore addict
vysla, vysla, uz je to take priemerne a varenie z vody...
par tyzdnov predtym vysla nova seria luke cage, to bola tiez celkom nuda, iba soundtrack to ma majstrovsky. a po dlhom case som musel tahat titulky, lebo som nemal ani sajnu, co to ti jamajcania melu. my bredren.
okrem toho zacali dalsie serie Suits (bez Mikea a Rachel, za to s Katherine Heigl) a Better Call Saul.
par tyzdnov predtym vysla nova seria luke cage, to bola tiez celkom nuda, iba soundtrack to ma majstrovsky. a po dlhom case som musel tahat titulky, lebo som nemal ani sajnu, co to ti jamajcania melu. my bredren.
okrem toho zacali dalsie serie Suits (bez Mikea a Rachel, za to s Katherine Heigl) a Better Call Saul.
suhlasim, je dost neatraktivnaM142 napísal:Ale hlavne negativum je u mna strasne protivna hlavna hrdinka. Vyzera fakt priserne a pri scenach, ked sa snazi tváriť sexi riadne trpim
-
R1k1nko
Darca
tak tak !! ..mirak2
a zacalo aj Ballers 4 seria ( celkom v poho serialik )
a aj 2 seria GLOW ( toto je pecka ! - zensky wrestling zaciatky )
-
jjj123456789
Amateur
Akta X je super.
Tak som popozeral par serialov na netflixe.
A Very Secret Service - francuzka komedia o francuzkej tajnej sluzbe pocas studenej vojny. Je to asi skor skoro az parodia, ale sranda. Ma to 2 serie a eng titulky.
The Good Place je tiez dobra komedia, myslim, ze to bolo uz spominane, najlepsie nepozerat ziadne trailery.
Money Heist (La casa de papel) Spanielsky serial, ma to eng dabing aj titulky. odtialto je verzia ludovej pesnicky Bella Cio, ktora dostala dost remixov v poslednej dobe. Skupinka ludi sa pokusa vykradnut mincovnu. Tiez 2 serie, za mna 9/10.
Master of None malo 2 seriu uz pred rokom a ani som o tom nevel. Tiez dobry serial.
Good Girls
A teraz pozeram Manhunt - Unabomber.
Na HBO prave skoncilo Sharp Objects, zaciatok pomalsi ale potom super.
A Very Secret Service - francuzka komedia o francuzkej tajnej sluzbe pocas studenej vojny. Je to asi skor skoro az parodia, ale sranda. Ma to 2 serie a eng titulky.
The Good Place je tiez dobra komedia, myslim, ze to bolo uz spominane, najlepsie nepozerat ziadne trailery.
Money Heist (La casa de papel) Spanielsky serial, ma to eng dabing aj titulky. odtialto je verzia ludovej pesnicky Bella Cio, ktora dostala dost remixov v poslednej dobe. Skupinka ludi sa pokusa vykradnut mincovnu. Tiez 2 serie, za mna 9/10.
Master of None malo 2 seriu uz pred rokom a ani som o tom nevel. Tiez dobry serial.
Good Girls
A teraz pozeram Manhunt - Unabomber.
Na HBO prave skoncilo Sharp Objects, zaciatok pomalsi ale potom super.
Akurát som dopozeral Leftovers
Seriál začína tým, že z ničoho nič zmizne v jednom okamihu 2% populácie. Čakal som trochu viac sci-fi, a ono to nakoniec bolo skôr také duchovnejšie, resp. o ľuďoch, o tom ako sa rôzni ľudia v tej situácii správajú (sekty, psychické problémy, atď.), ale malo to super scenár, veľmi dobré postavy, občasné hluché miesta ale celkovo dobrý spád. Prvá séria fajn, druhá určite lepšia ako prvá a tretia už bola taká trochu viac free, ale tiež veľmi dobrá. Dosť som sa bal záveru, ale ten ma veľmi potešil. Seriál nie pre každého, ale tuším o ňom v tejto téme nebola zmienka, a určite si to zaslúži.
8.5/10
Seriál začína tým, že z ničoho nič zmizne v jednom okamihu 2% populácie. Čakal som trochu viac sci-fi, a ono to nakoniec bolo skôr také duchovnejšie, resp. o ľuďoch, o tom ako sa rôzni ľudia v tej situácii správajú (sekty, psychické problémy, atď.), ale malo to super scenár, veľmi dobré postavy, občasné hluché miesta ale celkovo dobrý spád. Prvá séria fajn, druhá určite lepšia ako prvá a tretia už bola taká trochu viac free, ale tiež veľmi dobrá. Dosť som sa bal záveru, ale ten ma veľmi potešil. Seriál nie pre každého, ale tuším o ňom v tejto téme nebola zmienka, a určite si to zaslúži.
Master of None je podľa mňa veľmi inteligentný a príjemný humor. Mne sa seriál veľmi páči.
Hlavný hrdina je Ind a keďže som nejaký ten rok sedel vedľa kolegu z Indie tak veľa vecí mi to pripomína
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
My budeme mať Trhlinu. S Maštalirom. Z produkcie JOJ.
Pustina 10/10
Hlavný hrdina je Ind a keďže som nejaký ten rok sedel vedľa kolegu z Indie tak veľa vecí mi to pripomína
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
My budeme mať Trhlinu. S Maštalirom. Z produkcie JOJ.
Pustina 10/10
Pustila bola perfektná, Vzteklina už o čosi slabšia, ale stále vydarená. Slováci nie sú schopní natočiť nič podobné.
Na tú Trhlinu som zvedavý, ale mám obavu, že to bude bieda.
Na tú Trhlinu som zvedavý, ale mám obavu, že to bude bieda.
-
retsil
Light Star
ja som zacal pozerat The Haunting of Hill House, po prvych 2 castiach dost dobre, rozmyslam ze by som aj kniznu predlohu precital
https://www.csfd.cz/film/650069-the-hau ... e/prehled/
https://www.csfd.cz/film/650069-the-hau ... e/prehled/
-
guess.whoo
Redeemer
dik za tip retsil 
To vyzerá super.
Pozeram aj ja, uz 4 castu som videl. Paci sa mi ze je to taka psychologia s obcasnymi horrorovymi prvkami.
To je dobre, vyslovené horory založené na neustálych "lakačkách" sú nuda. Dôležitá je atmosféra.aacid napísal:Pozeram aj ja, uz 4 castu som videl. Paci sa mi ze je to taka psychologia s obcasnymi horrorovymi prvkami.
Suhlasim, kvalitou mito pripomina hannibala, s tym ze teda toto je o duchoch 
Hannibal to však nakoniec dopracoval do nepozerateľnosti = posledná séria.
Ja som pred pár dňami náhodou narazil na Castle Rock, sfilmovaná Kingovka. Zatiaľ štyri diely a páči sa mi to. Atmosféra záhadnosti je dobrá, jemné hororové prvky.
https://www.csfd.cz/film/491642-castle-rock/prehled/
Ja som pred pár dňami náhodou narazil na Castle Rock, sfilmovaná Kingovka. Zatiaľ štyri diely a páči sa mi to. Atmosféra záhadnosti je dobrá, jemné hororové prvky.
https://www.csfd.cz/film/491642-castle-rock/prehled/
Kód: Vybrať všetko
Psychologicky laděný hororový seriál Castle Rock, situovaný ve fikčním světě Stephena Kinga, je originálním příběhem kombinujícím mýtické prvky a velice intimní způsob vyprávění, jaký známe z Kingových nejoblíbenějších děl. Na několika málo čtverečních kilometrech mainských lesů se postupně odehrává epická sága utkaná ze světla a temnoty.Re: Aký seriál začať pozerať
Ja som prave dopozeral druhu seriu Cardinal a znovu som si uvedomil, ze je to velmi dobry serial. Nie je to uplny vrchol, ale kto ma rad detektivky, tak ho oceni. Odohrava sa v Kanade a ma taky ten seversky styl ako bol v Bron, The Killing, Midnattsol alebo Ófærð.
csfd: https://www.csfd.cz/film/473786-cardinal/komentare/
csfd: https://www.csfd.cz/film/473786-cardinal/komentare/
-
retsil
Light Star
akurat som zistil ze vysla 2.seria Making a Murderer
1.seriu som zhltol na jedno pozretie, som zvedavy na dvojku
https://www.csfd.cz/film/418072-making- ... r/prehled/
1.seriu som zhltol na jedno pozretie, som zvedavy na dvojku
https://www.csfd.cz/film/418072-making- ... r/prehled/