BT USB receiver
BT USB receiver
Ahojte,
je nieco specificke na co si mam davat pozor pri objednavke BT USB receivera, napr. cez AliExpress.com? Potrebujem, aby to slo dobre, chcem to najma na BT mysku a PS ovladac. Kludne priplatim.
Diky.
je nieco specificke na co si mam davat pozor pri objednavke BT USB receivera, napr. cez AliExpress.com? Potrebujem, aby to slo dobre, chcem to najma na BT mysku a PS ovladac. Kludne priplatim.
Diky.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: BT USB receiver
Myska sa zvycajne dodavat s BT prijmacom. Preco ten USB nekupis v obchode ako je Alza, Datacomp a podobne, bavime sa o akej zmene v cene, mozno 3 eura???
1.5 Euro vs 15 Euro? Pytam sa preco by som to mal platit. Mne nevadi cakat na postu.
-
Daniel9911
Professional
takéto veci by by som radšej kupoval u nás, z alie je to risk bud to pojde alebo nie. Kamoš objednával USB kľuče že vraj "512" za 20 euro a ked mu to prišlo tak dostal 2GB kľuč s darčekom vo forme virusu.
Sorry, ale tvoj kamarat musi byt naivny ak kupil 512GB USB kluc za 20 Euro v porovnani s tym, kolko stoji v obchode... Je o tom navyse kopa clankov.
Na Ali mas feedback k produktom, ten BT co som kupil za 1.5 Euro mal vyse 1500 pozitivnych recenzii. Ak sa pokazi stale mozem kupit 9 dalsich, kym budem na cene jedneho u nas...
Na Ali mas feedback k produktom, ten BT co som kupil za 1.5 Euro mal vyse 1500 pozitivnych recenzii. Ak sa pokazi stale mozem kupit 9 dalsich, kym budem na cene jedneho u nas...
BT 4.0 v Datacomp stoji 7 eur. Nizsie verzie kupis za 4 ci 5 eur.
Nenasiel som info ku PS controlleru, ale Xbox controller vyzaduje Bluetooth 4.0. Preto hladaj receivery s tymto rozhranim. Ja mam najlacnejsi 6 eurovy BT 4.0 dongle z alzy ( https://www.alza.sk/gembird-btd-mini5-d4523426.htm?o=2 ) a s Xbox controllerom funguje bez problemov.
Dakujem Gothar. Ten co som objednal za tie drobne ma 4.0, cize som v pohode
Odreferujem, ked to pride.
ja som aj na sluchadla do prace aj na gamepad domov kupoval z alzy presne ten co Gothar linkoval. 6 eur a mam to hned, z aliexpressu by to stalo 1,5 ale cakam 2 mesiace...