Mafia 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Re: Mafia 3

Príspevok od používateľa ropman »

to bude vzdy tak, kym bude stacit urobit dobry marketing a ludia budu hned objednavat bez toho aby si hru najprv vyskusali, a to vsetko len vdaka hype-u. a nieco take ako vydat demo pred releasom ako to byvalo kedysi? ved to by potom nikto nekupil. je az neuveritelne ako tento biznis za posledne obdobie degradoval.
Gabo10
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Gabo10 »

Takže dnes kompletne prešiel všetky príbehové misie + Vita vedľajšie

Vo výsledku z môjho pohľadu hra absolútne nedokončená!Robilo to iné štúdium než 2-jku a je to sakra vidieť na kvalite.
Množstvo bugov,nerealistické nehody áut,náhodne generovaný nepriatelia :roll: Vo vyčistenej miestosti ked sa vrátite,tak sa tam zrazu niekto objaví.Počasie mizerné kde jednu zákrutu je slnečný den,dalšia zákruta je daždivá noc.Prípadne misiu odohráte za dna ale cut scéna hned nato je počas noci.Dážd na ceste na úrovni 10 ročnej hry a mnoho iného....

Hra si ku koncu dala TOP epic fail,kedy mi nezaznačilo miesto dalšej úlohy :roll:
Klasická misia "zničte...." avšak neukázalo mi čo mám zničiť a kde sa to nachádza.Kontrolný bod nepomohol,lebo tá hra ukladá veci hádam každú minútu...nakoniec cez YT som nejako našiel tie miesta :? :?

A príbeh? Ten záver som si mohol pozrieť na youtube radšej :D Očakával som nejaké emocie z konca ako v dvojke boli ked rozdelili Vito - Joe ale tu? Bol som rád že som to vydržal do konca :D
pavucek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pavucek »

Zdravím Vás, neviete prečo mi nejde spustiť hru cez spúšťací exe súbor? Musím hru spúšťať cez steam..... (Win10, 16GB ram, procák I7, GeForce GTX980)

Ďakujem....
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

pavucek: Predpokladam, ze prave preto, ze mas verziu cez Steam a zrejme tam prebieha overovanie cez Steam servre.

//autoeditácia príspevku (13 Okt 2016, 21:26)
Pekne videa porovnavajuce Mafiu 3 so starsimi dielmi a aj GTA: http://refresher.sk/37102-Mafia-3-je-na ... la-nestoji

Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Dalsie velke herne sklamanie...
Nemal by byt nejaky urad na kontrolu kvality produktov alebo tak? :D ved to uz nie je mozne co sa predava posledne roky za hry... Nedokoncene, nefunkcne, hnusne a nudne... a hlavne pekne drahe. Popripade si mozes kupit este oficialne nedokoncenu hru. Ako je nova moda v MP hrach...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Hegy napísal:Nemal by byt nejaky urad na kontrolu kvality produktov alebo tak? :D ved to uz nie je mozne co sa predava posledne roky za hry... Nedokoncene, nefunkcne, hnusne a nudne...
Nudna hra by sa asi velmi tazko dokazovala, taky ETS2 moze byt pre niekoho prikladom nudnej hry, no inych to bavi. Tiez bugy ma kazda hra, bolo by tazke to pocitat a urcit pocet pri ktorom je to uz neakceptovatelne.

Ked uz sme OT, tak priklad na podobny urad, ktory nedavno rozhodol, ze klamstva pri telefonickych tv hrach nie su protizakonne, lebo nejake pravidla ci podmienky su napisane tak, aby spolocnost chranila, alebo ten postup uradov ked si niekto nieco protizakonne postavi a nasledne si vybavi povolenie, aj ked zakon s moznostou zburania (pri)stavby existuje, prakticky sa neuplatnuje. - Chcem tym teda povedat ze by to bolo mozno zbytocne.

Riesenie podla mna by bolo, ak by zakaznik mohol produkt vyskusat, urcity pocet hodin a mal by mat moznost hru vratit, ved iny tovar je mozne vratit az do 14 dni a tento zakon EU toto myslim neriesi. Prip. specialna doba aspon pre predobjednavky.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Chlapce si dost offtopic, neviem co tu snivas o uradoch a chutis sa tej ironie, ktoru Hegy napisal vyssie. Ak si si pozrel tie videa, tak tam vidis na akej urovni je ta hra. Ja beriem, ze kazda hra ma bugy, ale hento co dokazali vytvorit s Mafiou 3, ze su tam skolacke chyby a bugy, ktore nemali hry pred 10timi rokmi, ved to je az na zaplakanie.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

Dreamer napísal: Riesenie podla mna by bolo, ak by zakaznik mohol produkt vyskusat, urcity pocet hodin a mal by mat moznost hru vratit, ved iny tovar je mozne vratit az do 14 dni a tento zakon EU toto myslim neriesi. Prip. specialna doba aspon pre predobjednavky.
riesenie je nebit blby a nekupovat macku vo vreci. ak nevydaju demo na vyskusanie, tak je to vzdy pofiderne.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Dreamer napísal:
Riesenie podla mna by bolo, ak by zakaznik mohol produkt vyskusat, urcity pocet hodin a mal by mat moznost hru vratit, ved iny tovar je mozne vratit az do 14 dni a tento zakon EU toto myslim neriesi. Prip. specialna doba aspon pre predobjednavky.
Na steame môžeš do jednej odohranej hodiny hru vrátiť. Dostaneš naspäť peniaze mínus daň.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Celkom dobrý marketingový ťah by bolo na 100% odladiť prvú hodinu (alebo pre istotu dve) hry a zvyšok fláknuť. :D Keďže Steam je asi majorita PC predajov.
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

Solo_Kamen napísal:
Na steame môžeš do jednej odohranej hodiny hru vrátiť. Dostaneš naspäť peniaze mínus daň.
Môžeš hru vrátiť do 2 hodín a samozrejme ti vrátia plnú sumu, ktorú si zaplatil
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

a pri prepadákoch ako no man's sky a poslednom batmanovi dali full refund aj po týždni :D. Ale pri batmanovi sa chlapci aspoň spamatali a dali hru dokopy.

//autoeditácia príspevku (12 Nov 2016, 15:06)
škoda, že nie všetky hry napredujú ako zaklínač.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja musim povedat ze som fakt az prijemne prekvapeny. Urcite som rad ze som hru nekupil ale stiahol ju v PS+ ale dost dobre sa bavim :D
Momentalne to hram druhy krat velmi sviznym tempom pretoze jazdy model je tu fakt podareny. Radost jazdit, a to nie som fanusik zavodnych hier alebo aut celkovo.
Chyb to ma fakt mrte, ale ze ozaj vela, ale riadne sa na tom zabavam.
Ja som este takto nedokoncenu hru nehral. Vzdy som videl velke bugy hier len na videach. Tu keby som nahral pol hodinu hrania a capol to na youtube tak by to mohlo byt celkom uspesne video.
Nedokazem hru ohodnotit nejakym cislom lebo na jednej strane ma to fakt bavi, no na druhej strane je to hra za ktoru by som nedal viac ako 2eura :D
Hensym
VIP
VIP

Ja som ju kúpil asi za 7 aby som otestoval GeForce Now, som obrovským fanúšikom Mafie 1 a veľmi ma bavila aj dvojka.
Trojku hrám, som možno v tretine/polovici. Ako vravíš, jazdný model je dosť dobrý, tiež ma baví jazdiť. Gameplay tiež nie je zlý (v základe), ale...

Už asi 5 hodín tú hru hrám, a hrám stále to isté.
- choď tam, zabi toho
- choď tam, nájdi toho
- choď tam, vypočuj toho
- choď tam, zabi toho

Na výber mám buď prestrelku alebo stealth, ale každé jedno stanovište je skoro rovnaké, stealth je totálne nudný, stále o tom istom. Ubíja ma hrať stále to isté dookola. Napríklad vo Far Cry 3 keď som dobyl všetky outposty, tak som si to vyresetoval a išiel nanovo, lebo to bolo geniálne - bola tam taktika, rôzne postupy a všetko. Tu buď vystrielať, alebo pískať/zabiť, pískať/zabiť... Pár krát by to bolo OK, ale ak je na tom založených 75% hry.

Druhá vec sú postavy. Lincoln absolútne nesympatický, zvyšné postavy úplne o ničom zatiaľ, pozdáva sa mi iba Donovan, ktorý mi pripomína staré americké gangsterské filmy. Vito, ktorého som mal v dvojke rád mi tu príde ako treťoradá postava z GTA.

Cutscény totálne o ničom, keď sa aj nejaké objavia. Väčšina dialógov je mimo cutscén, kde postavy iba stoja oproti sebe ako roboti a gestikulujú ako v 15 ročnej hre.

Príbeh? Ani nejdem komentovať. Jednotka mala svoje chyby a bugy, dvojka mala svoje nedostatky, ale hrať ten príbeh a rôznorodé misie bola paráda. Tu je to najtuctovejšia zápletka a najtuctovejšie prevedenie. Pomsta a postupné dobývanie celého mesta? Cmon...

Celkový dojem veľmi veľmi zlý. Dohrám to už len z princípu, že som to kúpil a že mám rád Mafiu, ale za mňa strašné sklamanie.
lekoklatik
VIP
VIP

Ja to teraz druhy krat hram fakt na rychlovku. Kupil som si tlmic a vsade nalietnem, zapnem bullet-time a prask vsetkych. Kedze to hram na konzole tak mam auto aim assist takze moc nemusim kurzor nahanat po televizore. Alebo letim na aute na branu nejakeho outpostu, vyskocim a kym sa chalani cuduju co je tak vybavim koho potrebujem a som prec.
Ako nelogickych veci na AAA hru je tu fakt vela. Neviem ich teraz popisat, mozno nahram nejake kratke video.
Pre mna najnesympatickejsia postava je ten farar. Toho by som strelil hned. A hej Donovan je sef.
AI je neskutocne blbe, ku klux klan ma ciernych clenov, spravanie policajtov je uplne odveci, misie sa opakuju asi fakt 3 (hlavne vedlajsie misie pre Burka (Ír). Fakt je to technicky odpad, neskutocny. Ale stale ma to bavi, motat AI hlavy :D
Hensym
VIP
VIP

Inak, zatiaľ som nezisťoval, ale normálne som na pochybách, či nemám nejakú vadnú inštaláciu hry, alebo čo. :D Keď som začínal hrať, tak mi tam jasne ukázalo v rámci tých tipov a návodov, že ak sa pri policajtoch budem správať podozrivo, tak ma začnú naháňať - a ja môžem ísť aj 200, triftovať, narážať a nič. Vidím iba tie modré oblúčiky že ma vidia, ale majú na saláme.
lekoklatik
VIP
VIP

Mne vsetko okrem stielania, narazania autom a napadnutie civilistu toleruju.
Ale aj tak su krepi :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

preco ked mierim pomocou L2 tak zaroven kracam?
hram to teraz na ps4 po dlhej dobe a som presvedceny o tom ze ked som mieril pomocou L2 tak som nikdy nekracal
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Nie je to chyba analogu? Rozne hry maju rozne nastavenu deadzone, preto sa to pri jednej hre moze prejavit a v inej nie. Vyskusaj hybat, tukat do analogu, ci sa to nenapravi.
Napísať odpoveď