3.Ficova vláda (2016-2018)/1.Pellegríniho vláda (2018-2020)
Re: 3.Ficova vláda (2016-2018)/1.Pellegríniho vláda (2018-20
Zitnanska bola súčasťou mafianskej vlády, jej znepokojenie z kooperácie jej sukmenovcov s nackami je už len smutnou bodkou za jej podpriemernou kariérou
No, len otazka je, preco by isli do parlamentu so zakonom, na ktory nemali hlasy? Preco mal Madej pripraveny pozmenovaci navrh, ked SaS a OLANO jasne povedali, ze za ten zakon nezahlasuju. Jedine logicke vysvetlenie je, ze sa spoliehali na hlasy LSNS. Ciastocne to potvrdil aj Hrnko "Niekto zazmätkoval, alebo nesplnil to, čo mal". Pritom ziskali 81 hlasov. Kto teda nesplnil to co mal?hughito napísal:Žitňanská:
Vie mi to niekto vysvetliť, nechápem tomu. Čiže ak koalície niečo presadí aj za pomoci fašistov, je to neospravedlniteľné. Čiže: koalícia chce niečo presadiť. Fašisti za to zahlasujú. A teraz čo? Aký dosah na to oni majú? Fašisti si hlasujú podľa seba, môžu byť ZA, zdržať sa alebo byť proti. A? Veď tak sa schvaľujú veci v parlamente. Čo majú potom povedať, že tak toto neplatilo, lebo hlasovali fašisti? Alebo sa ich spýtať, že milí fašisti, budete ZA? Áno? Ach, tak to by potom prešlo, tak my to stiahneme.
Logika alá ephramko.
A keď to vlastne nepodporili, čiže išli proti koalícii a v súlade s opozíciou, to je aké? Ospravedlniteľné? Vie opozícia dokázať, že sa koaličníci stretli niekde mimo s Kotlebom a dohadovali to?
Čistý bizár, slovenskí politici a média, totálna žumpa, stupidizmus v priamom prenose.
Presne tým smerom tá otázka na Žitňanskú bola aj myslená. Vzhľadom na správanie Blahu v posledných dňoch, keď vykrikuje, že Kotlebovcov zaplatili Američania a podobné chu****, tak mi je jasné, že evidentne tam minimálne zo strany SMERu bola nejaká iniciatíva sa s Kotlebovcami dohodnúť a možno im Kotlebovci na to aj kývli, s tým že iba oni vedeli, že smerácky návrh nepodporia... Potvrdzovali by to aj viaceré komentáre niekoľkých koaličných poslancov ako Hrnko a pod. A rovnako by to potvrdzovali kotlebové slová, keď popod fúzky usmiaty od ucha k uchu povedal po hlasovaní niečo na štýl, že týmto chceli ukázať, čo sú politici zo štandardných strán zač.
Žitňanská si asi predstavovala, že pripraví taký úžasný návrh ústavného zákona, že získa široku podporu napriek celým politickým spektrom a teda fašisti nikoho nebudú zaujímať. Ako keby bola v politike prvý deň a ako keby nevedela, že vo voľbe ústavnych sudcov sú vložené aj ambície a egá mocných mužov...
Mňa osobne by zaujímalo, prečo bola neustále iba znepokojená? Iba totálny debil na takom vysokom poste by nevedel, ktorá bije. Takže čo teda? Bola zbabelá? Mala rada keš? Niečo na ňu mali a ak by prestala byť len znepokojená, ale začala konať, tak by ju rýchlo zničili?
Inak Fico sa dnes konečne objavil iba s udržovacou hladinkou a pekne odje*al Nesrovnala.

Žitňanská si asi predstavovala, že pripraví taký úžasný návrh ústavného zákona, že získa široku podporu napriek celým politickým spektrom a teda fašisti nikoho nebudú zaujímať. Ako keby bola v politike prvý deň a ako keby nevedela, že vo voľbe ústavnych sudcov sú vložené aj ambície a egá mocných mužov...
Mňa osobne by zaujímalo, prečo bola neustále iba znepokojená? Iba totálny debil na takom vysokom poste by nevedel, ktorá bije. Takže čo teda? Bola zbabelá? Mala rada keš? Niečo na ňu mali a ak by prestala byť len znepokojená, ale začala konať, tak by ju rýchlo zničili?
Inak Fico sa dnes konečne objavil iba s udržovacou hladinkou a pekne odje*al Nesrovnala.
To je, samozrejme, neviem, ale aj spoliehanie sa sa nerovná spolupráci, resp. vopred dohodnutom postupe. Je tam veľa variantov. Skrátka, podľa mňa sa to veľmi lacno využíva a robia sa absurdné závery.eMPiko napísal: No, len otazka je, preco by isli do parlamentu so zakonom, na ktory nemali hlasy? Preco mal Madej pripraveny pozmenovaci navrh, ked SaS a OLANO jasne povedali, ze za ten zakon nezahlasuju. Jedine logicke vysvetlenie je, ze sa spoliehali na hlasy LSNS. Ciastocne to potvrdil aj Hrnko "Niekto zazmätkoval, alebo nesplnil to, čo mal". Pritom ziskali 81 hlasov. Kto teda nesplnil to co mal?
Priamu, alebo aj nepriamu (tajnú) spoluprácu s fašistami si proste predstavujem inak, opozícia pravicové média sú chcú len kopnúť do SMERu, ostatne ako vždy, akurát, že to nedáva zmysel = keďže práve "spolupracovníci" z ĽSNS SMER potopili a de fakto podporili zámer opozície a Kisku.
Ja ten Hrnkov vyrok interpretujem tak, ze tych 90 hlasov mali slubenych. Napovedaju tomu aj dalsie vyjadrenia. Neviem si predstavit, kto iny im to mohol slubit. Okrem LSNS tam zostava len SaS, Olano - co povazujem za nepravdepodobne - a potom kohorta nezaradenych poslancov - kde opat okrem tych 3, co vzdy hlasuju so Smerom vela na vyber nemaju.
Otazka je, preco napokon LSNS nezahlasovali, a konkretne preco nezahlasovali v tom momente. Hlasy LSNS tu Madejovu novelu posunuli do tretieho citania, potom kvoli technikalite spat do druheho a z tade ju uz spat do tretieho druhy krat neposlali? Tomuto spravaniu vobec nerozumiem. Bud nechapali, za co hlasuju, alebo si medzicasom tu Madejovu novelu naozaj precitali. Oni sice na FB tvrdia, ze za nu nehlasovali, lebo by sa ustavnym sudcom mohol stat bud Fico alebo Kalinak, ale pravda je, ze presne ten navrh posunuli do tretieho citania prave oni.
Otazka je, preco napokon LSNS nezahlasovali, a konkretne preco nezahlasovali v tom momente. Hlasy LSNS tu Madejovu novelu posunuli do tretieho citania, potom kvoli technikalite spat do druheho a z tade ju uz spat do tretieho druhy krat neposlali? Tomuto spravaniu vobec nerozumiem. Bud nechapali, za co hlasuju, alebo si medzicasom tu Madejovu novelu naozaj precitali. Oni sice na FB tvrdia, ze za nu nehlasovali, lebo by sa ustavnym sudcom mohol stat bud Fico alebo Kalinak, ale pravda je, ze presne ten navrh posunuli do tretieho citania prave oni.
Zjavne sa za tie 4 hodiny muselo niečo stať, lebo to isté spravil aj Kollár a jeho strana. Zdržali sa pri hlasovaní o presne tom istom návrhu, za ktorý hlasovali "ZA" len štyri hodiny dozadu. Bizardné.
SMERáci môžu byť nasratí akurat sami na seba. Keby bolo prvé hlasovanie po legislatívnej stránke v poriadku, tak by bolo platné a nemuseli tam pred polnocou šaškovať s perom a papierom a dávať o tom istom hlasovať znova.
SMERáci môžu byť nasratí akurat sami na seba. Keby bolo prvé hlasovanie po legislatívnej stránke v poriadku, tak by bolo platné a nemuseli tam pred polnocou šaškovať s perom a papierom a dávať o tom istom hlasovať znova.
Ako jasné, verím, že v prospech takejto veci by ľudia typu Fica ako okom nemihli aj v zmysle spolupráce s fašistami, ale ťažko to definitívne rozlúsknuť. Sú tam určite silné machinácie a navonok to je klasický politický boj, kde sa rôzni ľudia snažia presadiť rôzne príbehy, ktoré pasujú im.
https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?si ... b&ID=40914
Sme Rodina hlasovala 5/8 ZA aj pri druhom schvalovani, cize ich hlasy tam nechybali. Chybali iba hlasy LSNS.
//autoeditácia príspevku (25 Okt 2018, 22:38)
Sme Rodina hlasovala 5/8 ZA aj pri druhom schvalovani, cize ich hlasy tam nechybali. Chybali iba hlasy LSNS.
//autoeditácia príspevku (25 Okt 2018, 22:38)
Plus ani ideologicky SMER od LSNS zasa tak daleko nema. Nie je to davno, ked zbrojili proti Madarom ci Romom a bluznili o Starych Slovakoch. Ten prienik s LSNS tam je tam potom aj v dalsich otazkach, nie len v sovinizme.hughito napísal:Ako jasné, verím, že v prospech takejto veci by ľudia typu Fica ako okom nemihli aj v zmysle spolupráce s fašistami, ale ťažko to definitívne rozlúsknuť. Sú tam určite silné machinácie a navonok to je klasický politický boj, kde sa rôzni ľudia snažia presadiť rôzne príbehy, ktoré pasujú im.
No tak to pŕ, v tomto sa nezhodneme. To ako keby som povedal, že je tam prienik so SaS, lebo 15% daň alebo niečo iné, čo by sa našlo. Toto nie. 
Čo má spoločné Soroš so šovinizmom? Šovinizmus frčal kedysi, s touto kartou sa posledné roky vôbec nehrá. Detto aj Soroš nie je téma, z ktorej mám pocit, že by ju vďačne šiel celý SMER, zjavne v tomto nie je úplná zhoda. Inak áno, agenda ako mimovládky atď., taký stredoeuróspky nacionalizmus, to začína frčať, ale nie až tak dávno sa hovorilo o "jadre." V tomto je vidieť, ako SMER nie je konzistentná ľavicová hodnotová strana atď. Ale stále tu nevidím tie silné prieniky s ĽSNS.
Tak Soros je tema, ktora uz roky rezonuje v rozlicnych nazi a latentne nazi casopisoch. Je to ostatne len variacia na temu zidovska lobby ovlada svet a skodi roduvernym Slovakom. Myslim ze zo strany Smer je to jasne mierene na isty druh volica, ktory napr. takymto poviedkam veri tiez. Sovinizmus teraz nie? Tak tie reci o ucelenych moslimskych komunitach a nebezpecnych ludoch s inymi hodnotami ako mame su zrejme prejavom autentickej europskej lavice. Ale tema migrantov uz chladne, tak som zvedavy, kto bude bubak Smeru v najblizsich volbach, uz dlho neboli v menu Romovia, tak mozno sa tam nieco urodi, alebo ich pojdu aspon do Moldavy obuskami zasa vybit za potlesku Kalin... ... Sakovej.
Dalsim presahom s LSNS je napr. politika rozdavania darcekov. Podobne ako Smer aj LSNS ma v programe kopec veci, co by radi porozdavali ludom, byty, pozicky, etc. Je to isty druh lavicovej politiky, ja osobne s tym napr. nesuhlasim (je to castokrat recept na mrhanie zdrojmi, daju sa vymysliet omnoho systemovejsie opatrenia), ale tieto narodnostne strany na Slovensku to vzdy mali rady.
Dalsim presahom s LSNS je napr. politika rozdavania darcekov. Podobne ako Smer aj LSNS ma v programe kopec veci, co by radi porozdavali ludom, byty, pozicky, etc. Je to isty druh lavicovej politiky, ja osobne s tym napr. nesuhlasim (je to castokrat recept na mrhanie zdrojmi, daju sa vymysliet omnoho systemovejsie opatrenia), ale tieto narodnostne strany na Slovensku to vzdy mali rady.
S tým Sorosom opatrne post2277364.html#p2277364 
Fico a Blaha na Kube, dúfam, že majú jednosmerné letenky, prípadne len ako krátky stop-over na ceste do Belize
Košičania, ako to vidíte? obsadí primatorské kreslo opäť smerák (Bašistová, Petruško)?
Tito ludia su castokrat spajany so smerom tak to hodim sem.
https://www.etrend.sk/ekonomika/som-vin ... y-dph.html
Co si myslite o tomto priznani a ako je mozne ze v poslednej dobe dochadza aj na ludi ako je bastrnak a kocner?
https://www.etrend.sk/ekonomika/som-vin ... y-dph.html
Co si myslite o tomto priznani a ako je mozne ze v poslednej dobe dochadza aj na ludi ako je bastrnak a kocner?
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
asi to bude novou vládou, Kočnera i Bašternáka asi kryli Fico + Kaliňák, Pellegrini nie je nijak napojený na Kočnera a Bašternáka.
Pelle sa bez Robovho súhlasu ani nevyserie tažke tým to nebude. Skor sa čistilo v policajných zložkách a prípady už niesu ututĺavané. A ak by aj boli tak už tí vrchní boja nejakej medializácie ked už aj policajti začínajú rozprávať
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
Pelle si začína uvedomovať svoju silu, podľa prieskumov je druhý najdôveryhodnejší politik hneď po Kiskovi, zatiaľ či Fico je druhý od konca. Ani by ma neprekvapilo ak pri najbližšej voľbe predsedu strany Pelle porazil Fica.
Ja sa čudujem, že je dnes stále možné chrániť si majetok mafiánskymi praktikami z 90. rokov. Bašternák pár dní pred vynesením rozsudku prevedie majetok na manželku. A štát sa tvári, že je všetko v poriadku. Pritom to bola ideálna šanca, ako mu všetko zhabať a pozrieť sa detailne aj na pôvod majetku jeho blízkych príbuzných.
Mafoši musia mať spolahlivé manželky.
Nemá niekto kontakt na Pelého? Tiež by na mňa mohol z lásky čoto poprepisovať. A keby bol v podobnej situácii ako Fico, tak by som ho potom možno zobral aj k sebe.
Nie, ako Marika. Byt za 250 litrov, chudák Robo nemá kde bývať a ona sa tvári, že nič...
Mafoši musia mať spolahlivé manželky.