Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

eMPiko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Politika

Príspevok od používateľa eMPiko »

Priznam sa, ze som Kiskovu komunikaciu nezachytil. Co som zachytil je, ze nejake dokumenty z katastra nechala SNS skladovat u sukromnika a boli tam aj dokumenty ku tomuto pozemku. Logicky by potom ani Kiskova pravna analyza nepomohla, k tymto dokumentom sa museli v spore dostat sudne.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Podľa mňa je na tom najsmutnejšie to, že sudca s dlhými rokmi praxe je taký debil, že mu absolútne nedošlo, ako svojimi osobnými názormi môže totálne poškodiť človeka, ktorému sa ako sudca snažil pomôcť. Pretože toto je ukážkový prípad zaujatosti súdu. A nedoplatí na to nikto iný, než ten pán zubár, ktorý sa s Kiskom súdi.

A potom sa niekto ešte čuduje, že ľudia vnímajú dôveryhodnosť súdov ešte horšie ako našich politikov.
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Ale treba poriadne počúvať čo povedal.

Povedal : „Keby ja som bol prezidentom republiky a sudca, ktorýkoľvek iný, by zistil všetky skutočnosti a súvislosti tak ako ja, vzdám sa funkcie prezidenta republiky.."

Smejem sa ako ľudia citlivý a sú zhrozený že sudca si dovolil také niečo povedať. Ale uvedomuje si tu niekto že bol súd, boli dané na stôl dôkazy a ukázalo sa že prezident klame? Že nadobudol pozemok protiprávne?

Roky tu Matovič a Sulík trepe ako Fico kradne. Bol už nejaký súd? Sú nejaké dôkazy alebo opozícia len trepe? Lebo mňa zaujímaju fakty ktoré niekam vedú. A v prípade sporu o pozemok súd jasne povedal : Kiska musí vrátiť pozemok

P.S. : naposledy som vo voľbách volil SaS a Kisku.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Sudca nemá čo hovoriť na súde svoje osobné názory a dojmy. A už duplom nie voči účastníkovi v konaní, v ktorom súdi. To je fatálny prešlap. Svoje osobné názory môže rozprávať v krčme pri pive, tak ako my všetci. V súdnej sieni je sudca zosobnením štátu, zákona a štátnej moci. Svoje stanovisko môže prezentovať iba prostredníctvom zákonov tejto republiky.

Je obrovské šťastie, že išlo len o nejaké pozemky. Keby rozhodoval o nejakom vrahovi a mal na súde takúto poznámku na adresu dajme tomu jeho sexuálnej orientácie, farby pleti atď. a že má ísť páchať kriminalitu do XY krajiny, kde takých ľudí berú...tak by sa razom ten človek neezpečný pre spoločnosť ocitol na slobode iba pre výrok sudcu.

Navyše ak teraz ministerstvo spravodlivosti disciplinárne potrestá toho sudcu, tak to len dá Kiskovi muníciu.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Stilo napísal:Ale uvedomuje si tu niekto že bol súd, boli dané na stôl dôkazy a ukázalo sa že prezident klame? Že nadobudol pozemok protiprávne?
to práve nie je úplná pravda, on tie pozemky kúpil od tretej strany, ktorá ich nelegálne získala, Kiska ako taký ich ale nadobudol podľa pravidiel, lebo podľa vtedajšieho katastra boli už pozemky vlastníctvom tretej strany
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Stilo napísal:Ale treba poriadne počúvať čo povedal.

Povedal : „Keby ja som bol prezidentom republiky a sudca, ktorýkoľvek iný, by zistil všetky skutočnosti a súvislosti tak ako ja, vzdám sa funkcie prezidenta republiky.."

Smejem sa ako ľudia citlivý a sú zhrozený že sudca si dovolil také niečo povedať. Ale uvedomuje si tu niekto že bol súd, boli dané na stôl dôkazy a ukázalo sa že prezident klame? Že nadobudol pozemok protiprávne?

Roky tu Matovič a Sulík trepe ako Fico kradne. Bol už nejaký súd? Sú nejaké dôkazy alebo opozícia len trepe? Lebo mňa zaujímaju fakty ktoré niekam vedú. A v prípade sporu o pozemok súd jasne povedal : Kiska musí vrátiť pozemok
to dolezite si nechal za dvoma bodkami :wink: v kazdom pripade si ja uvedomujem nieco, co ty az tak moc jasne nie. sice pozemok ziskal protipravne, ale samotny prezident oficialne neporusil ziadny zakon, prakticky len bolo dokazane, ze prevod medzi poskodenym a prostrednikom sa neudial, tym padom ho nemohol kiska nemohol kupit a musi ho vratit. ak ta naozaj zaujimaju hole fakty, tak sa v tvojom pohlade nanho nic menit nemusi, pretoze mu nebola dokazana ucast na podvode alebo kradnutie. to ci vedome spolupracoval s prostrednikom by uz bola tema dalsieho vysetrovania.
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

ephramko napísal:Sudca nemá čo hovoriť na súde svoje osobné názory a dojmy. A už duplom nie voči účastníkovi v konaní, v ktorom súdi...
Bolo to po vyhlásení rozsudku a mimo súdnej siene. Mal na stole dôkazy vďaka ktorým mohol rozhodnúť. Sudca sa takto vyjadril po otázke novinára z TA3 a hovoril o svojej osobe akoby sa zachoval ak by sa zistilo to čo je v spise. Nakoniec dodal to,že ako sa má zachovať Kiska nevie. Či porušil Etický kódex rozhodne Súdna rada alebo orgán ktorému prináleží to riešiť.
beardie napísal:to práve nie je úplná pravda, on tie pozemky kúpil od tretej strany, ktorá ich nelegálne získala, Kiska ako taký ich ale nadobudol podľa pravidiel, lebo podľa vtedajšieho katastra boli už pozemky vlastníctvom tretej strany
v kúpnej zmluve nebolo uvedené číslo listu vlastníctva. Kiska nebol ochotný vydať listiny potvrdzujúce vlastníctvo. Ty by si kúpil nehnuteľnosť bez listu vlastníctva ?
M142 napísal: to dolezite si nechal za dvoma bodkami :wink: v kazdom pripade si ja uvedomujem nieco, co ty az tak moc jasne nie. sice pozemok ziskal protipravne, ale samotny prezident oficialne neporusil ziadny zakon, prakticky len bolo dokazane, ze prevod medzi poskodenym a prostrednikom sa neudial, tym padom ho nemohol kiska nemohol kupit a musi ho vratit. ak ta naozaj zaujimaju hole fakty, tak sa v tvojom pohlade nanho nic menit nemusi, pretoze mu nebola dokazana ucast na podvode alebo kradnutie. to ci vedome spolupracoval s prostrednikom by uz bola tema dalsieho vysetrovania.
"„Keby ja som bol prezidentom republiky a sudca, ktorýkoľvek iný, by zistil všetky skutočnosti a súvislosti tak ako ja, vzdám sa funkcie prezidenta republiky, nebudem sa uchádzať o žiadnu inú politickú funkciu, odídem do štátu, kde sa cítim dobre, napríklad do Spojených štátov amerických alebo Izraela a pozor, tým nechcem tvrdiť, že si vysoko nevážim americký alebo židovský národ, ale takto by som konal ja,“

- od času 2:10

tak nech to neskracujem, tu máš celé vyjadrenie sudcu. Sú fatky, tie sú v spise. Sudca zrejme porušil kódex tým že sa vyjadril k otázke novinára. Vyjadril názor ktorý som pochopil ako spôsob zachovania sa hlavy štátu čo sa týka morálnosti, slušnosti a etiky, ktorú Kiska hlási. Treba si nájsť informácie ako sa Kiska choval ešte pred žalobou.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ano to ako sa choval kiska tu kritizujem v predchadzajucich prispevkoch aj ja. ked vsak sudca hovori o izraeli a usa, tak zjavne nehovori o krajinach kde sa citi on sam dobre, ale implikoval udajne kiskove vazby na zidov zname z bludwebov, preto aj v zapati dodal, ze si tie narody vazi, nech nevyzera ako uplny idiot :wink:
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

V rozsudku ten sudca uvádza, že nepochybuje, že Kiska pozemky kupoval v dobrej viere a že sa má škody domáhať na súde voči tým osobám, od ktorých pozemky získal. A potom povie, že keby on bol na Kiskovom mieste, tak sa okamžite vzdá funkcie a zašije sa na pár rokov v Amerike... Schizofrénia? Prečo sa má vzdávať funkcie, keď je tiež podľa sudcu poškodený?

Mimochodom, toho istého sudcu chytili policajti s herákom a brokovnicou. Má čo hovoriť o vzdávaní na funkcie... :lol: :lol: :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Sudca nemá čo hovoriť na súde svoje osobné názory a dojmy. A už duplom nie voči účastníkovi v konaní, v ktorom súdi. To je fatálny prešlap. Svoje osobné názory môže rozprávať v krčme pri pive, tak ako my všetci. V súdnej sieni je sudca zosobnením štátu, zákona a štátnej moci. Svoje stanovisko môže prezentovať iba prostredníctvom zákonov tejto republiky.
Toto je pravda. Teraz povedal hentých pár slov a Kiska fanboys sa zase majú čoho chytiť. Proste sa bude riešiť všetko ostatné, len nie Kim ir Sen Kiska. A stačí si pozrieť FB: pre "druhú stranu" je zase "vymaľované": potvrdilo, sa že Kiska je zlodej atď.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tato nekritickost ked sa spomenie prezident. sudil sudca, ktory viac ako 6 rokov nemal byt sudcom, lebo bol obzalovany za nedovolene ozbrojovanie a prechovanie drog. potom je jedno co vysudil a narozpraval.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Stilo napísal:Bolo to po vyhlásení rozsudku a mimo súdnej siene.
To je irelevantné. Novinári sa ho nepýtali ako nejakého náhodného občana z ulice na nejaké náhodné otázky. Pýtali sa ho ako sudcu vo veci, v ktorej súdil. V takej situácii sudca musí citovať sám seba z odôvodnenia svojho rozsudku, čiže používať právne podložené argumenty, resp. ak nevyužije hovorcu ale sa chce priamo sám vyjadriť pred kamerou, tak by bolo vhodné, aby svoje právnické argumenty "pretlmočil" do ľudskej reči pre verejnosť bez právnického vzdelania.

Trepať o vzdávaní sa funkcie, Amerike a Izraeli je totálne cez čiaru. To je politika. Na súde to nemá, čo hľadať. Už len stačilo, aby to zaklincoval poznámkou o piatej avenue a tancovaní na hrobe zavraždených...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

M142 napísal:ked vsak sudca hovori o izraeli a usa, tak zjavne nehovori o krajinach kde sa citi on sam dobre, ale implikoval udajne kiskove vazby na zidov zname z bludwebov, preto aj v zapati dodal, ze si tie narody vazi, nech nevyzera ako uplny idiot
Kiska sám povedal, že chce byť židom, ty bludweb.

A okrem iných aj toto Kiskove vyjadrenie v očiach verejnosti môže zase implikovať, že židovský národ mu je bližší jak Slovenský, aj preto vyjadrenie sudcu je na mieste.

Reakcie liberalnej uderky a aj inych Kiskafans tu na fore celkom odhaluje ako ste všeci podvedome hotoví zo židov... Dankov navrh vás istotne musí tešiť. Implicitne už len toto dokazuje ich vplyv, ktorí tak radi spochybňujete alebo bagatelizujete.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

beardie napísal:to práve nie je úplná pravda, on tie pozemky kúpil od tretej strany, ktorá ich nelegálne získala, Kiska ako taký ich ale nadobudol podľa pravidiel, lebo podľa vtedajšieho katastra boli už pozemky vlastníctvom tretej strany
a v tom prípade má prednostné právo na vlastnenie pozemku osoba, ktorej bol pozemok nelegálne odobratý treťou stranou. Kiska by mal v prvom rade teraz žalovať osobu, ktorá mu pozemok predala. Prípad uzavretý.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

"všimnite si prosím jednu zaujímavú vec, Kiska ma dlhodobo plné ústa boja s korupciou a dnes ho spája s rušením amnestií. Prečo?! Dôvody sú jednoduché. Za boj s korupciou sa dá skryť takmer čokoľvek, akákoľvek skrytá pohnútka či nenávisť. Napríklad rozklad vlády a následne prevzatie moci prezidentom, cez úradnickú vládu. Vôbec o boj s korupciou na slovensku v skutočnosti nikomu nejde. S korupciou na slovensku tretí sektor bojuje od roku 1992 a pritom ju máme každým rokom stále vyššiu."
beardie
Redeemer
Redeemer

Vláda sa rozlozila sama začiatkom roka a uradnicku nemáme, ako to vysvetlíš?
Professional
Professional

- Fico kvôli napätiu prenechal žezlo Pelegrinu, lebo fico už nie je milovaný ale nenávidený. Kalinak too.
- Publicistika od Slušné slovensko, aktuality.sk, Denník N, smečko, .týžden, jojka, markíza a opozícia na čele s lokajom + pár stroskotaných hercov Kramár, Stanke, Vášáryová atď.. veľmi túžila po tom, ale vďaka bohu že existuje internet a ľudia čoraz viac ignorujú mainstreamovú mediálnu propagandu. Tak väčšina ľudí ignorovala tie protesty a nedosiahli sa predčasné voľby. V 90 rokoch to bolo easy zmanipulovať obyvateľstvo na dosiahnutie svojich cieľov.
beardie
Redeemer
Redeemer

No a teraz skus vysvetliť prečo nemáme uradnicku vládu keď bola možnosť
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

co maju novinari a herci s ucastou na uradnickej vlade, okrem ministerstva kultury?
a nemala vacsi efekt na neucasti hnusna dezinfo kampan bludwebov a psychicki narusenych (Socha a i.) osob, ktore sa viezli na vlne s Fickom a sli este dalej: videli Sorosa nosit kocky, roznasat materialy v tryskaci s chemtrastom, boli si isti "mejdanom podle planu", ci dokonca spochybnovali vrazdu, lebo nevideli fotky zabitych?
Professional
Professional

Beardie: za akych okolnosti mohla byt a nebola?
"Pätnásty marec 2018 – deň, keď ste podali demisiu, sa zapíše tmavými písmenami do histórie strany Smer-SD. Mnohí vaši voliči ostali zaskočení, že ste podľahli tlaku ulice. Ako dnes s odstupom štyroch mesiacov vnímate svoje rozhodnutie?
Ak by som to neurobil, 7. júla 2018 by boli parlamentné voľby. A to v divokej atmosfére vytváranej Sorosovými deťmi a poblúznenými médiami. Bol vysoký predpoklad, že sa k moci dostane Igor Matovič, Richard Sulík, Boris Kollár a Alojz Hlina alebo úradnícka vláda pod plnou kontrolou prezidenta Andreja Kisku. Čiže chaos nad chaos. Smer-SD vyhral legitímne voľby a ja som nemohol uprednostniť moje osobné ego pred postavením strany a stabilitou štátu. Mám pocit, že ľudia čím ďalej tým viac chápu racionalitu môjho rozhodnutia."
jackb: socha ma prievan v hlave ale to nie je dôvod dávať všetkých do jedného vreca.
Napísať odpoveď