Multi-kulti
Re: Multi-kulti
video bez zdroja ma vysvetlovat ako je v Japonsku? seth82 tam zije, tak ked sa zastavi, moze napisat ako to je v skutocnosti 
Len on vie, "ako to je v skutočnosti".
To je fakt len na pousmiatie..
Pripomenulo mi to ale rozhovor (v japončine) s americkým nacionalistom ("fašounek" tvojim infantilným slovníkom) Jaredom Taylorom, ktorý vyrastal v Japonsku.
To je fakt len na pousmiatie..
Pripomenulo mi to ale rozhovor (v japončine) s americkým nacionalistom ("fašounek" tvojim infantilným slovníkom) Jaredom Taylorom, ktorý vyrastal v Japonsku.
ak by anonymne volal do Vysavaca, tak nam ho tu zazdielas. teda, ak by hovoril o tom, ako Europan musi zit v kartonovej krabici na kraji bambusoveho haja.
"americky nacionalista" je rovnaky oxymoron ako "nacionalista v byvalom Rakusko-Uhorsku". len zlomok osob sa moze ozacit ako prislusnici naroda. vacsina su, ako to napisali dievcatku, "modrooki Africania".
"americky nacionalista" je rovnaky oxymoron ako "nacionalista v byvalom Rakusko-Uhorsku". len zlomok osob sa moze ozacit ako prislusnici naroda. vacsina su, ako to napisali dievcatku, "modrooki Africania".
Irelevantné a nezmyselné prirovnania.
Tu máš ďalší materiál, určite ťa niečo "múdre" napadne aj k tomu..
Tu máš ďalší materiál, určite ťa niečo "múdre" napadne aj k tomu..
ale Agelok, uz sme si predsa vysvetlovali, ze je proti moju presvedceniu zvysovat reach a zisk z reklam bludwebov. myslis, ze to nieco zmeni?
prirovnanie je plne relevantne, lebo tak, ako je kazdy nepovodny obyvatel USA imigrant a miesanec, tak aj kazdy obyvatel byvaleho Rakusko-Uhorska je miesanec. preto nemoze, dokonca podla toho co dievcatko povedalo v prvom videu, existovat americky ci stredoeuropsky nacionalista. lebo vsetci su "blondati a modrooki Africania".
prirovnanie je plne relevantne, lebo tak, ako je kazdy nepovodny obyvatel USA imigrant a miesanec, tak aj kazdy obyvatel byvaleho Rakusko-Uhorska je miesanec. preto nemoze, dokonca podla toho co dievcatko povedalo v prvom videu, existovat americky ci stredoeuropsky nacionalista. lebo vsetci su "blondati a modrooki Africania".
Hrozne Sracky, to je ten bludweb, ktoreho redaktora ruskej narodnosti vcera zadrzali na bratislavskom letisku pre podozrenie z terorizmu?
okrem toho zdielali hoax z dielne RT o opakovane znasilnenej nemeckej skolacke, ktorej pribeh rozpravala nemecka rodina. nakoniec sa ukazalo, ze rodina nikdy ziadne deti nemala a nie su Nemci ale Rusi, ktorych po debunkovani stihali spat do vlasti. preto je asi na mieste byt opatrny pri citani ich tvorby.
okrem toho zdielali hoax z dielne RT o opakovane znasilnenej nemeckej skolacke, ktorej pribeh rozpravala nemecka rodina. nakoniec sa ukazalo, ze rodina nikdy ziadne deti nemala a nie su Nemci ale Rusi, ktorych po debunkovani stihali spat do vlasti. preto je asi na mieste byt opatrny pri citani ich tvorby.
dam ti zdroj z nového času https://www.cas.sk/clanok/757811/tinedz ... rt-v-rime/
"Bludweb" má byť to jej video na YouTube?jackb napísal:ale Agelok, uz sme si predsa vysvetlovali, ze je proti moju presvedceniu zvysovat reach a zisk z reklam bludwebov. myslis, ze to nieco zmeni?
Tvoje definície nacionalizmu ma už príliš nezaujímajú.
Biela (rasová) identita európskych emigrantov, zakladateľov a jadro USA, je jeden z hlavných znakov "americkej identity" a teda aj amerického nacionalizmu.
V súčasnosti, kedy je následkom politických rozhodnutí radikálny posun v demografickom zložení USA, je presnejšie ľudí ako Taylor označiť za Belošských nacionalistov - ľudí snažiacich sa o udržanie pôvodného, etnicky-európskeho charakteru USA.
ten YT kanal je kanal bludwebu. tak ako ked Vysavac prepieral ucitela zo ZV a jeho znami pocuvali co povedia, tak potom Hudo a "potomkom rakuskeho imigranta" skakali, ze ako im nastupala pocuvanost.
tak nech tyto nemaju dovod na radost a zisk z reklam vo videu.
ja viem, ze ta nezaujima. teba zaujimaju len anonymni volaju do Vysavaca, ktori placu ako im Africania pred domom zeru male deti s cibulou a octom.
farba pokozky nie je prislusnost k narodu. mas obyvatelov aj blondatych aj tmavych a aj tak sa biju do hrudi, ze su Madari. tak isto mam v USA ludi, ktorych predkovia boli Nori aj Taliani. a podla teba maju byt "beloski nacionalisti" co je prirodzene hlupost.
tak nech tyto nemaju dovod na radost a zisk z reklam vo videu.
ja viem, ze ta nezaujima. teba zaujimaju len anonymni volaju do Vysavaca, ktori placu ako im Africania pred domom zeru male deti s cibulou a octom.
farba pokozky nie je prislusnost k narodu. mas obyvatelov aj blondatych aj tmavych a aj tak sa biju do hrudi, ze su Madari. tak isto mam v USA ludi, ktorych predkovia boli Nori aj Taliani. a podla teba maju byt "beloski nacionalisti" co je prirodzene hlupost.
Tie videá nie sú monetizované, môžeš byť kľudný.. 
USA boli založené emigrantmi z Európy, ktorý si vytvorili novú - americkú identitu. Zvyšok je slovičkárenie.
USA boli založené emigrantmi z Európy, ktorý si vytvorili novú - americkú identitu. Zvyšok je slovičkárenie.
takze aj staty v strednej Europe, ktore vznikli pred 100 rokmi vznikli zo vsetkych moznych etnik v zanikajucej monarchii a identity si len vytvorili. s tym nemam problem suhlasit.
Kmene a národy a národnostné identity existovali aj pred vznikom štátnych (národných) útvarov.
V niektorých oblastiach môže do určitej miery dochádzať k vzájomnej asimilácii, ale to je už iná téma.
V niektorých oblastiach môže do určitej miery dochádzať k vzájomnej asimilácii, ale to je už iná téma.
bola to dcéra sudcu a mamky právničky no ale osud... murder, rape, kidnap and robbery
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... Y9Q_XCbGcs
jackB: tých informácii a skreslených faktov je veľa, takže keď zem a vek, hlavné správy dajú von niečo nepravdivé, skreslené tak ty už ich máš onalepkovaných a keby dali aj tisíc právdivych informácii stále ich budeš brať ako hoax, daj mi typ a dobré médium kde len je pravda a nie je propaganda.
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... Y9Q_XCbGcs
jackB: tých informácii a skreslených faktov je veľa, takže keď zem a vek, hlavné správy dajú von niečo nepravdivé, skreslené tak ty už ich máš onalepkovaných a keby dali aj tisíc právdivych informácii stále ich budeš brať ako hoax, daj mi typ a dobré médium kde len je pravda a nie je propaganda.
v diskusii o Vysavaci a podobnych mediach napisal butthead svojho casu myslienku na adresu medii hlavneho prudu, parafrazujem:
"to mas ako so zenskou. ked ta raz podvedie, tak jej budes verit znovu?"
a presne takto to mam ja s bludwebmi. myslim, ze nic nepokazis ak budes o diani v krajinach, kde sa deje nieco, co ta zaujima citat ich media. ked na Slovensku vychadza minimalne jeden dennik v anglickom preklade, tak v inych krajinach to urcite nebude inak. dalej by to bolo OT.
Aryan, myslim, ze toto prave tema je.
Ta identita bola hlavne na zaklade jazyka, ci podla miesta, na ktorom zili. Len neskor sa prislo s "potkanom narodenym v zrebcine". A je zaujimave, ako tymto nacionalisti dvojito meraju: Natalia ma predkov za Afriky, preto sa nesmie pomysliet na to, ze by mohla byt Slovenka. Ale Jared ma sice predkov zo vsademozne, vyrastol v Japonsku a teraz je hrdy americky nacionalista. To uz problem nie je.
"to mas ako so zenskou. ked ta raz podvedie, tak jej budes verit znovu?"
a presne takto to mam ja s bludwebmi. myslim, ze nic nepokazis ak budes o diani v krajinach, kde sa deje nieco, co ta zaujima citat ich media. ked na Slovensku vychadza minimalne jeden dennik v anglickom preklade, tak v inych krajinach to urcite nebude inak. dalej by to bolo OT.
Aryan, myslim, ze toto prave tema je.
Ta identita bola hlavne na zaklade jazyka, ci podla miesta, na ktorom zili. Len neskor sa prislo s "potkanom narodenym v zrebcine". A je zaujimave, ako tymto nacionalisti dvojito meraju: Natalia ma predkov za Afriky, preto sa nesmie pomysliet na to, ze by mohla byt Slovenka. Ale Jared ma sice predkov zo vsademozne, vyrastol v Japonsku a teraz je hrdy americky nacionalista. To uz problem nie je.
Potkan narodený v zrebcine zostáva preto potkanom, lebo je uzavretý vo svojej skupine a nie je integrovaný
Som myslel, ze to je celkom jasné
Som myslel, ze to je celkom jasné
podla mna je to ciry raszmus, kedze z povodneho obrazku nie vobec jasne, ci sa Ahmed, ktory sa narodil vo Svedsku integroval, alebo nie.
inak ta reklama na vodku je Catch 22 na fasunikov: ked je dievca s africkymi korenmi v kroji zo slovenskeho regionu, je to zle. ak by bola rovnaka Natalia v kroji kmena, z ktoreho predkov na videu pod Tatrami, tak by zase jacali, ze ohrozuje ich kulturu a ma ist domov.
inak ta reklama na vodku je Catch 22 na fasunikov: ked je dievca s africkymi korenmi v kroji zo slovenskeho regionu, je to zle. ak by bola rovnaka Natalia v kroji kmena, z ktoreho predkov na videu pod Tatrami, tak by zase jacali, ze ohrozuje ich kulturu a ma ist domov.
On (Taylor) je dobrý príklad, narodil sa (americkým [Bielym] rodičom) a vyrastal v Japonsku, hovorí plynule japonsky.jackb napísal:A je zaujimave, ako tymto nacionalisti dvojito meraju: Natalia ma predkov za Afriky, preto sa nesmie pomysliet na to, ze by mohla byt Slovenka. Ale Jared ma sice predkov zo vsademozne, vyrastol v Japonsku a teraz je hrdy americky nacionalista. To uz problem nie je.
Podla toho ako sa tu vyjadruješ, by sa kľudne mohol považovať za Japonca. Omyl - zrejmý každému, kto žije v realite.
Je to Biely Američan, čo jasne určuje jeho identitu, a vylučuje tú japonskú.
Ešte väčšia lož je zrovnávať zmiešaný európsky pôvod, s mulatom, niekým kto má matku alebo otca rozdielnej (čiernej Africkej) rasy.
Je to priehľadná a neobhájiteľná relativizácia.
Tu, okrem iného, vyjadruje problém s označením "bieleho nacionalistu", keďže aj to môže byť dezinterpretované, tak ako si predviedol..
Všetko je dôsledok ľavicovo-liberálnej mienkotvornej diktatúry na západe. Treba sa tešiť z migrantov, transvestitov, moslimov, černochov a aby sa sem vozili vo veľkom čím viac tým lepšie.
Ale už sa to pomaly ale isto mení všade.
Vzorovým príkladom je USA, kde multi-kulti spoločnosť zrazu si zvolili rasistu Trumpa. Čo sa stalo, že sa skoro polovica obyvateľstva USA sa z multi-kulti stali najtvrdšími rasistami? Neprospelo im to skvelé multi-kulti? Veď by tam mal byť raj na zemi a zrazu polovica aj prezident sú rasisti?
V EU po voľbách do EU parlamentu zrejme táto diktatúra skončí, končí už aj Merkelová a Macron tiež odpadne ako všetci ostatní komunisti pred nimi, na konci už sa ich podpora pohybovala okolo 0%, toto čaká aj naňho.
Ale už sa to pomaly ale isto mení všade.
Vzorovým príkladom je USA, kde multi-kulti spoločnosť zrazu si zvolili rasistu Trumpa. Čo sa stalo, že sa skoro polovica obyvateľstva USA sa z multi-kulti stali najtvrdšími rasistami? Neprospelo im to skvelé multi-kulti? Veď by tam mal byť raj na zemi a zrazu polovica aj prezident sú rasisti?
V EU po voľbách do EU parlamentu zrejme táto diktatúra skončí, končí už aj Merkelová a Macron tiež odpadne ako všetci ostatní komunisti pred nimi, na konci už sa ich podpora pohybovala okolo 0%, toto čaká aj naňho.
zakladna chyba. "americki rodicia" su skatulka. rodina jeho matky mohla byt uplne pokojne zo Sicilie, alebo z Haliče. ze rodina jeho otca (sudiac podla priezviska) bola z britskych ostrovov z neho nerobi o nic vacsieho Americana akymi boli ludia, s povodom, alebo miestom narodenia na uzemi dnesho Slovenska akymi boli guverner Federalnej Banky, hrdina z ikonickej fotky z Okinawi alebo zatial posledny clovek, ktory sa prechadzal po Mesiaci.
ale Jared je zaujimavy v tom, ze vyrastol v Japonsku, ktoreho jeho supremacizmus (ktory sposobil ohavne vojnove zlociny voci Cinanom vratane znasilnenia cely stotisicovych miest, alebo rozsievania chorob medzi rolnikov na vidieku) viedol ku totalnej porazke vo vojne a muselo od zakladov menit celu kulturu. on si nezobral priklad z toho, ako to vzdy dopadne zle, ked sa jeden narod, ci kultura vyzdvihuje nad inu.
a uplne komicky v kontexte multi-kulti posobi skutocnost, ze sa narodil krestanskym misionarom. teda osobam, ktore sa snazia importovat svoju kulturu tam, kde nema ziadne zazemie.
\\ako som tu pred par tyzdnami spominal knizky, ktore boli ku predplatnemu sme pred asi 15 rokmi, tak okrem dejin islamu vtedy vysiel aj Zrod moderneho Japonska. vydal to Slovart a podla googlu sa minimalne to Japonsko da kupit online.
ale Jared je zaujimavy v tom, ze vyrastol v Japonsku, ktoreho jeho supremacizmus (ktory sposobil ohavne vojnove zlociny voci Cinanom vratane znasilnenia cely stotisicovych miest, alebo rozsievania chorob medzi rolnikov na vidieku) viedol ku totalnej porazke vo vojne a muselo od zakladov menit celu kulturu. on si nezobral priklad z toho, ako to vzdy dopadne zle, ked sa jeden narod, ci kultura vyzdvihuje nad inu.
a uplne komicky v kontexte multi-kulti posobi skutocnost, ze sa narodil krestanskym misionarom. teda osobam, ktore sa snazia importovat svoju kulturu tam, kde nema ziadne zazemie.
\\ako som tu pred par tyzdnami spominal knizky, ktore boli ku predplatnemu sme pred asi 15 rokmi, tak okrem dejin islamu vtedy vysiel aj Zrod moderneho Japonska. vydal to Slovart a podla googlu sa minimalne to Japonsko da kupit online.