Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa beardie »

No minimálne koalícia prehrala
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Ja len Máriu ľutujem. Tá doteraz určite ešte upratuje dogrcaného a doštatého Robka.

//autoeditácia príspevku (24 Okt 2018, 20:06)
Gothar napísal:Nastastie to nepreslo...pisal si to este pred hlasovanim a chcel som ti napisat, ze to este nie je schvalene, no tak trochu som sam neveril ze sa nakoniec LSNS rozhodnu spravne. Zatial je to dobre, birmovany dostal dalsiu lekciu a snad sa uz cim skor poberie na smetisko dejin.
Tak nakoniec som mal pravdu. To, čo som zdielal, bol regulérne odhlasovaný ústavný zákon, ktorý prezidentovi odoberal kompetencie. Podporili ho Kotlebovci a aj Kollárovci. Lenže ten návrh mal administratívne nedostatky, ktoré za pár hodín vyriešili a zbúchali nový ústavny zákon priamo v NRSR štýlom papier a pero. Dali o tom hlasovať znova. A na prekvapenie všetkých, sa zrazu Kotlebovci aj Kollár zdržali a návrh neprešiel.

Riadny bizár.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ehm, fabuláciu, že Kotlebovci a SMER majú dohodu, že jedni nebudú trestne stíhaní, keď druhí budú hlasovať za ich návrhy, si ale priniesol práve ty. Tým, že žiaden Kotlebovec za tie roky neskončil v base, som reagoval na komentár, že vraj po nich "smerácka NAKA ide ako po udenom"...
Ešte k tomuto:

No práve, tebe však uchádza to, že jedna vec je "ísť" po niekomu a druhá vec je aj niekoho reálne na súde odsúdiť. To je tak no, preberáš mentalitu opozície ktorá dokáže obviniť aj odsúdiť šmahom ruky. Ako je to pekné, ale realita je úplne iná.

___

A k tomu vzájomnému obviňovaniu koalície a opozície, že na koho strane je vlastne Kotleba.. opäť len tendenčné politikárčenie. Kotlebovci hlasujú raz tak, raz onak. Tieto mentálne skratky, že keď sa nám to hodí a Kotleba zrovna zahlasuje za návrh jedných či druhých, tak hovoríme o "spolupráci," sú absurdné. Ako zo strany pravice (SaSkárov, Denníka N, ephramka, to je jedno), tak aj zo strany Blahu/SMERu.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

ephramko: ty si ako taký galko z SaS, dostane sa k nemu jeden zdroj informácie ktorý diskredituje napr. LSNS alebo SMER. Za pár hodín spraví tlačovku kde špiní na druhú stranu, ale pravda je niekde úplne inde. Ako v prípade policajta Tiefenbach ktorý bol vykreslený ako násilník a zároveň vyhodený z práce ale pravda ma iné pozadie, ktoré nebolo prezentované v médiach. Galko si chcel nazbierať politické bodíky a kopnúť si do Kaliňáka (aj keď jeho si v živote nebudem zastavať) ale odniesol si to policajt a jeho rodina.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Expolicajt Ľuboš Tiefenbach sa opäť postaví pred súd v Petržalke.
Pred Okresným súdom Bratislava V by sa v pondelok (5.11) malo konať hlavné pojednávanie s mediálne známym expolicajtom. „Súd doteraz neeviduje žiadne procesné prekážky,“ uviedol v pondelok pre TASR hovorca bratislavského krajského súdu Pavol Adamčiak.
Expolicajt Ľuboš Tiefenbach stojí pred súdom pre incident s dvoma ženami zastavenými pri cestnej kontrole v bratislavskej Petržalke v roku 2014.
O tom, že sa prípadom bude opäť zaoberať spomínaný bratislavský nižší súd, rozhodol 15. augusta Najvyšší súd SR (NS SR). NS SR totiž nevyhovel návrhu obžalovaného na odňatie trestnej veci petržalskému a pridelenie inému okresnému súdu. Okresný súd Bratislava V mal pôvodne rozhodovať vo veci 10. júla. Tiefenbach však prostredníctvom obhajcu deň predtým doručil návrh na odňatie a prikázanie veci, o ktorom teda rozhodoval NS SR.
Naposledy sa v prípade pojednávalo v máji tohto roka na Okresnom súde Bratislava V, a to výsluchom svedka a neskôr aj znalca z odboru psychológie.
Máš nejaké presnejšie info?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Professional
Professional

oblubene slova opozicie extremisti, nacisti, demokracia, fasisti a mafia.
Winstona Churchill ""Fašisti budúcnosti budú seba volať anti-fašisti"
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

M4jk1:-) napísal:Winstona Churchill
https://www.snopes.com/fact-check/fasci ... sts-quote/

"nie je to pravda, ale mohla by byt"

plus hore vidime ako funguje skript: ked fasisticky YT kanal nieco zvereni tak to treba zdielat vsade (kym to nezmazu!1!1!)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

To je úplne symptomatologické pre Kotlebovcov, že uveria každej chu****. Aj môj spolužiak zo ZŠ zdieľa kompletne všetky hoaxy a už kupuje lístky na Eminema v Prešove. :smt059 A čím je sprostejší, tým je tvrdohlavejší. Aj keď mu normálne vysvetlím, že zdiela vymyslené blbosti, že táto fotka v skutočnosti pochádza z úplne inej krajiny a iného obdobia a niekto si tú poplašnú správu účelovo vymyslel, aby manipuloval ľudmi, tak sa väčšinou ofučí a povie niečo na štýl "nie je to pravda, ale mohla by byť" a ide si ďalej to svoje... Nulová schopnosť kritického myslenia, skepticizmu a sebareflexie. Už začíname žať dôsledky totálneho zlyhania politikov od roku 1989 v oblasti školskej reformy.
Professional
Professional

jackB: za pravdu sa každý bije, prečo by pravda nemala byť zdielaná?. Uhrík aj Kotleba krásne vysvetlili prečo hlasovali ako hlasovali a cvičené opice z opozície ani netreba dissovať, urobili to sami a verejne.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Aj Kaliňák "vysvetlil" všetky svoje kauzy, takže veríš aj jemu? :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

M4jk1, nepostrehol si pointu: AA sa stazoval, ze ja reagujem ako naskriptovane NPCcko v hre. tak sme si dokazali, ze aj on je asi skriptovany, lebo zdiela kydy z bludwebnych YT kanalov.
\\ale spravne si pomenoval problem. pravda by mala byt zdielana. ale nie hoaxy, rydze lzi a citacie z motivacnych obraztekov ci meme.
Mirrorion
Star
Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

videl niekto ten dokument "Stratená Európa" ktorý spravili kotlebovci a premietanie ktorého im zablokovali? nechápem prečo z toho robia púťovú atrakciu a nedajú to na youtube...
hughito
Redeemer
Redeemer

Dúfam, že dajú. Veci od ich sú lepšie jak komédie.
Mirrorion
Star
Star

Príspevok od používateľa Mirrorion »

hughito: áno, to video kde "krimigrant" naháňa v lese plavovlasú slovanskú pannu a Magián dramaticky opisoval, ako nám budú imigranti podpaľovať mestá - to bolo niekde na úrovni Fantozziho :) ale tento dokument má vraj obsahovať reálne zábery z no-go zón, tak by v tom malo byť dačo objektivity.
hughito
Redeemer
Redeemer

No to určite. :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Akože neviem prečo sa o no-go zónach hovorí len v súvislosti s imigrantmi. Ja mám skúseností s takými zónami aj na Slovensku, kde nehrajú hlavnú úlohu ani "cigoši". Pravidelne v štvrti, kde sa chodí fetovať (to som sa potom dozvedel až neskôr pri rozhovore) stretávam aj za denného svetla "týpkov", ktorí sa ma pýtajú, či nemám trávu na predaj a keď poviem, že nemám, tak sa ma opýtajú, či nemám "aspoň perník". Veľmi paradoxné je, že v predvolebnej kampani komunálnych volieb sa väčšina politikov v mojom volebnom okrsku zaujíma o bezpečnosť, avšak ale ani jeden z nich sa nechce venovať štvrti, odkiaľ mám takéto príhody. Zaujímajú sa len o bezpečnosť v štvrti, kde sa nič takéto nedeje, ale je tam jeden problematický mestský pozemok, kde sa má stavať nová poliklinika za niekoľko miliónov euro.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

To som tu už niekoľkokrát spomínal že ak by sa rovnaké kritériá aplikovali na niektoré miesta v BA tak tu tiež máme nogo zóny. Napríklad taká obchodná kde som 2 roky býval. O 2 ráno slalom medzi grckami, rozbitým sklom a partiami agresívnych opilcov.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Kritické myslenie - chýba.
Netom sa potuluje tisícky videí zničených ulíc akožeimigrantami, vskutočnosti sú to v prevažnej väčšine vyčíňania miestnych radikálov, ľavicových extrémistov, fotbalových výtržníkov a podobne.
Nápoveda - Hamburg-bojová zóna.
Príklad: https://bit.ly/2JEtVdG
hughito
Redeemer
Redeemer

DEVZYO1G napísal:To som tu už niekoľkokrát spomínal že ak by sa rovnaké kritériá aplikovali na niektoré miesta v BA tak tu tiež máme nogo zóny. Napríklad taká obchodná kde som 2 roky býval. O 2 ráno slalom medzi grckami, rozbitým sklom a partiami agresívnych opilcov.
Áno, poznám ľudí, ktorí sa Obchodnej piatok/sobotu večer vyslovene vyhýbajú. Opísal si to presne. A tie partie agresorov často reprezentujú práve rôzne nazi skupinky (ĽSNS positiv). Ale aj napriek tomu mi príde smiešne hovoriť o nejakej no go zóne.
Napísať odpoveď