antivírová ochrana
-
Daniel9911
Professional
antivírová ochrana
Ahojte, v piatok mi priniesli notebook kde stále padal system, tak som sa pozrel nato cez bluescreen viewer prílohe obrázok. Tak ma ako prvé napadlo vyhodiť eset( majiteľ hovoril, že tam ma "doživotnú licenciu" tak som predpokladal, že je to crack verzia esetu) s takou verziou nemám skúsenosti, a hlavne by som také niečo nikomu nedával do PC. Kedže neviem či to reálne chráni, a sťahuje najnovšie vírusové databázy. Predtým som zvykol kupovať eset g2a napr. za 5 euro na rok liceniciu, momentálne nemám možnosť kúpiť. Hľadám free antivirus. Momentálne tam ma MSE kedže sa jedná o windows 7, len neviem či to bude stačiť. Avast tam dávať nechcem lebo by to dosť zaťažilo notebook ktorý aj tak nie je žiaden rýchlik. Vedeli by ste mi niečo odporučiť ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: antivírová ochrana
Mozno by stacilo len ten NOD32 preinstalovat. Ci stahuje aktualizacie si vies pozriet priamo v programe, tam ukazuje aktualizacie databaz a aj programu. Pripadne mozes kupit NOD32 kludne cez eBay. Ono tazko radit nieco nenarocne, mozno skus Aviru pripadne AVG, teoreticky aj Bitdefender by mohol mat free verziu.
-
Daniel9911
Professional
Ja som ten eset do toho notebook neinštaloval, takže nemám ani crack nič, ale vôbec sa neakutalizoval dával som skontrolovať aktualizácie už od piatka a stále vypísalo, že je databáza aktuálna. A ani program nechcelo aktualizovať. Avira bola prvá voľba ale mal som ju dávnejšie a furt reklamy vyhadzovalo stále. AVG je moja primárna voľba ale možno tam dám eset naspäť ale nie warez verziu, predsa 5 euro nie je vela za ročnú licenciu aspoň podla mňa.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Free antivirus ti bude ponukat reklamu a je jedno, ze ci je to Avast, Avira, AVG alebo nieco ine.
-
Daniel9911
Professional
problém som nakoniec riešil kúpou licencie z ebayu a všetko funguje.
Ahojte
nechcem zakladať druhú tému, posledné roky som používal Eset cez poskytovateľa internetu, aktuálne už takú možnosť nemám. Tie licencie cez ebay sú čo zač? normálne tomu viem veriť, že za príklad 10 dolárov mám 2 ročné licencie? Sú to úplne čisté aktivačné kódy?
celkom ma to zaujíma keďže kúpa cez ich oficálne stránky je niekoľkonásobne vyššia.
Ďakujem
nechcem zakladať druhú tému, posledné roky som používal Eset cez poskytovateľa internetu, aktuálne už takú možnosť nemám. Tie licencie cez ebay sú čo zač? normálne tomu viem veriť, že za príklad 10 dolárov mám 2 ročné licencie? Sú to úplne čisté aktivačné kódy?
Ďakujem
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Vraj áno. Osobne som sa tiež nedávno tu na fóre informoval. Čo som to na rýchlo pozrel, tak som našiel od overeného predajcu licenciu na NOD32 na 3PC (3roky) za 12 dolárov. Vie dokonca poskytnúť aj fotografie danej licencie ako dôkaz o pravosti.
ano fungujú. Stala sa mi síce taká vec, že kupil som ročnú licenciu, tá mi nefungovala, naísal som predajcovi, ospravedlnil sa mi a poslal dvojročnú, tá funguje bez problémov.
Ďakujem teda za info.
Asi najrozumnejšie bude vyberať niečo podľa počtu predaných resp. feedbackov
Prípadne ak máte overeného predajcu môžte aj link poslať ďakujem.
Asi najrozumnejšie bude vyberať niečo podľa počtu predaných resp. feedbackov
Prípadne ak máte overeného predajcu môžte aj link poslať ďakujem.