Ahojte,
na notebook som nahodil origo Win10 s najnovšími updatami.
Nainštaloval som ESET, Mozilla, office,...
Pri browsovaní v Mozille mi každú stránku strašne dlho načítava, pri ktorých zobrazuje aktuálne info "Navazováni TLS spojení k http://www...
Až nakoniec vyhodi "Vypršel čas spojení". Robí mi to či pri domácej, tak aj na pracovnej wifi. Vyskúšaný bol aj iný prehliadač. Vypol som používanie protokolu TLS 1.2, vypol som firewall, vypol som aj antivír - nič nepomohlo.
Napadá vás niečo, čo by som mohol ešte pozrieť, s čím to môže mať súvis?
edit:/ v núdzovom režime sa problém neprejavuje
Problém s TLS spojením
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém s TLS spojením
Mas spravne nastaveny cas a datum??? Skus zmenit DNS na 8.8.8.8 a 8.8.4.4.
Skus vypnut ESET na skusku, mne nieco podobne uz robil prave ten.
-
Yos
Professional
Čas mám nastavený správne. DNS som zmenil na požadované hodnoty, ESET mal vypnutý, aj odinštalovaný, ale nič nepomohlo problém vyriešiť 
Nieco podobne mala aj znama... Problem bol v ESETe a nejakej ich SSL ochrane. Ale ked vravis ze sj ho mal odinstalovany tak to bude asi nieco ine.
-
starysomar
Hardcore addict
Pokiaľ "nenechal" po sebe nejakú nízkoúrovňovú ochranu ako to kedysi robil Kerio(Subnelt)...
-
Yos
Professional
Ako, raz hocijakú stránku zobrazí, raz nie. Deje sa to úplne random, ale vo veľkej väčšine stránku nedokáže otvoriť.
edit:/ žiaľ, nič nepomohlo danú problematiku vyriešiť. Bol som nútený pacnúť nový windows.
edit:/ žiaľ, nič nepomohlo danú problematiku vyriešiť. Bol som nútený pacnúť nový windows.