Toto je prepichnuta pneumatika. Mala by to byt letna pneumatika z Octavie RS. Co je to za guma, aky moze mat profil? Ma zle vysuchanu hranu kvoli zlej geometrii? Ale ked sa na to pozeram, tak mi tam nehra viac veci a to:
1. Podla mna je na fotke zimna pneumatika, nie letna.
2. Octavia RS bude mat dake nizkoprofilove pneu, trebars 225/40/R18 alebo 235/35/R19.
3. Na fotke je daky balon, skor mi to pride ako guma z Felicie.
4. Vyzera to na poriadne staru gumu a nie na cca 3-4 roky staru pneu.
5. Na tie Octavie davali Bridgestone od vyroby alebo nieco Continental pneu.
Dakujem za pomoc.
Co je toto za pneumatika na fotky?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co je toto za pneumatika na fotky?
Podľa posledných písmen značky to bude najpravdepodobnejšie Goodyear. Konkrétnejšie budú musieť povedať lepší znalci.
Áno, jedná sa o zimnú gumu. Vyzerá to na ten Goodyear, skús si pozrieť fotky na nete, také fajky na boku majú Ultragripy, toto vyzerá byť Ultragrip8.
Podľa tohto kúsku fotky asi nikto nezistí rozmer, ale niektorí experti nemajú problém dať aj na RSku plechy v rozmere R15.
Vek ťažko odhadnúť, auto mohlo prejsť po blate a takto by vyzerala aj nová guma.
Podľa tohto kúsku fotky asi nikto nezistí rozmer, ale niektorí experti nemajú problém dať aj na RSku plechy v rozmere R15.
Vek ťažko odhadnúť, auto mohlo prejsť po blate a takto by vyzerala aj nová guma.
15-tky kolesa na RS podla mna nedas kvoli velkosti prednych kotucov. Minimum je tusim R16.
jj, môžu to byť aj R16ky, tie na Octavke vyzerajú tiež poriadne balónovito.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
brm má dobré oko, je to Goodyear UltraGrip 8. Z tej fotky ale okrem toho nič viac nezistíš.