To aktuálna ponuka je už ponuka na December či čo?Confirm Pause
If you pause you will miss out on December 2018's games worth over $100.
You'll lose your 10% discount to the Humble Store and exclusive access to the Humble Trove for one month.
If you pause, your subscription will resume on December 7, 2018. You still have 24 days to decide whether or not to pause for the December 2018 Humble Monthly.
The Humble Indie Bundle, IndieRoyal Bundle
Re: The Humble Indie Bundle, IndieRoyal Bundle
Inak, rád by som si pauzol na tento mesiac Monthly (MGS už mám, C:S nechcem), keď dávam pauzu, tak mi to píše:
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Si myslim ze nemozes pauznut na momentalny mesiac ale len na mesiac dopredu... Ale mozem sa mylit, IMO by si to mal byt schopny pauznut dokial si nereedemol ten mesiac...
Ja mam zasa celkom dost kodov ktore by som rad vymenil za nejake ine hry alebo DLC co mam vo wishliste...
Co sa tak pozeram na ten zoznam tak nevyuzitych kodov mam sice cez 4 stranky, ale IMO aspon nejak zaujimave su len:
7 Days to Die, Dead Space, GRID, GRID Autosport Drag Pack, Overlord, Overlord Raising Hell, Overlord II, Payday 2 Base Game + Mask of the Moon and Borskuk Masks.
Potom tam mam par klucov na bonusy a chestky a dost na hry ktore si asi holt aktivujem, I ked ich asi nikdy nezapnem.
Ja mam zasa celkom dost kodov ktore by som rad vymenil za nejake ine hry alebo DLC co mam vo wishliste...
Co sa tak pozeram na ten zoznam tak nevyuzitych kodov mam sice cez 4 stranky, ale IMO aspon nejak zaujimave su len:
7 Days to Die, Dead Space, GRID, GRID Autosport Drag Pack, Overlord, Overlord Raising Hell, Overlord II, Payday 2 Base Game + Mask of the Moon and Borskuk Masks.
Potom tam mam par klucov na bonusy a chestky a dost na hry ktore si asi holt aktivujem, I ked ich asi nikdy nezapnem.
Tak nakoniec len aj som bol slepý, ono to je aj v tom prehľade už minulých ponúk, to, čo bolo minulý mesiac bol už akože "balík na november", tento aktuálny je decembrový. Takže dobre to je, už som aj pauzol, tak dúfam, že v decembri predstavený (januárový) bude za to stáť, nech dám peknú bodku za 3-mesačným predplatným.
Tiež si kupoval 3-mesacne predplatne kvoli Kingdom Come? To akože môžeš pauznúť a vratia ti peniaze?
Nie, mne prišiel mail, keď bol Overwatch, reku že sa to oplatí, tak som predplatil, teraz som mal mať posledný mesiac ale MGS5 mám a C:S nechcem, tak som si to teraz pauzol (a mám stále ešte mesiac), akurát tento mesiac mi to nezaúčtujú ale budúci mesiac aj keby neviemčobolonebolo už neviem pauznúť.
Tá pauza je len jednorázová (neviem, či jednorázová za predplatné alebo ako to majú nastavené).
//autoeditácia príspevku (12 Nov 2019, 18:54)
Má niekto z vás aktuálne aktívny Humble Monthly? Ak jo, SS me, prosím. -- Už mám info, Ď!
Tá pauza je len jednorázová (neviem, či jednorázová za predplatné alebo ako to majú nastavené).
//autoeditácia príspevku (12 Nov 2019, 18:54)
Má niekto z vás aktuálne aktívny Humble Monthly? Ak jo, SS me, prosím. -- Už mám info, Ď!
Ja mam, co potrebujes (kludne SS)?