Načítavanie podľa abecedy

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Errici
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Načítavanie podľa abecedy

Príspevok od používateľa Errici »

Ahojte,
máme CNC 300 Pro Com s obslužným programom Next generation R.5.0.1 13.3.2006 bežiaci na platforme Win XP. Potrebujeme pri pridávaní úloh do fronty, aby pri výbere boli zoradené podľa abecedy. Problém je v tom, že keď je v priečinku veľa úloh a nie sú zoradené, vyhľadávanie ručne trvá dlho. Všade, kde bolo možné je nastavené zobrazovanie podľa abecedy, ale priamo v podmenu nie je nič na nastavenie. Vedel by nám niekto poradiť??

PS:(Zoradenie podľa abecedy je možné, pretože predtým to bolo nastavené, len po migrácii dát z HDD PC na NAS a zálohe sa to rozhádzalo. Načítavanie cez Win ukazuje všetko zoradené, ale obslužný program ich zobrazuje ledabolo.)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Načítavanie podľa abecedy

Príspevok od používateľa hojko »

Tak je problem v programe, ktory to podla niecoho zoraduje. Nema to program zoradene podla datumu???
Errici
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Priamo v podmenu, kde vyberajú už konkrétne úlohy nemá program možnosť zobrazenia podľa parametrov a ani sa mi nepodarilo zisť či sú súbory zoradené podľa dátumu alebo iných parametrov. Úlohy vytvárajú viacerí užívatelia, ktorí ich vkladajú do jedného adresára na NAS, z ktorého si potom načítavajú priamo vo výrobe. Keď otvoria adresár cez program, tak je to tam zoradené nelogicky a ani nie sú k dispozícii parametre (dátum vytvorenia, ...). Môjmu predchodcovi sa to podarilo nejakým spôsobom nastaviť zobrazenie podľa názvu. Nikto ale nevie kde to nastavoval, či na NAS alebo os XP alebo v Aplikácii. Podľa mňa je to tiež niekde v samotnej aplikácii, ale je problém tam niečo robiť a nájsť. Keby som ju rozladil nejakým skúšaním tak ma zožerú lebo to nik nevie nastaviť....
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vsak ked nevies kde sa co nastavuje, tak podla mna zbytocne nieco riesit. Myslim si, ze nikto z nas nema ten obsluzny program doma, aby to mohol skusat a z toho co pises tazko urcit problem. Co sa da spravit, tak na NASku tie ulohy (zrejme su ulozene ako subory), tak im zmenit cas a datum, ze ci sa to prejavi aj v programe. Pripadne kontaktovat podporu od toho programu, ze ako to nastavit a zmenit.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Predpokladám že je to platený program, takže by som kontaktoval podporu.

Alebo poprosil bývalého kolegu aby ti ukázal kde čo, samozrejme za štedrú odmenu.
Errici
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Ako prvé som hľadal aj na zahraničných stránka nejakú podporu, ale podľa názvu programu som nikde nič nenašiel.
Program je z roku 2006, podľa názvu som nenašiel support. (Next generation R.5.0.1 13.3.2006).
Na stránke výrobcu CNC stroja (CNC 300 Pro Com), tiež nemajú ani náznak, že je to ich obslužný program ani nejakú novšiu verziu.
V podstate neviem kam napísať .... Preto to skúšam riešiť cez fóra.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tak napis tomu vyrobcovi stroja. on ti minimalne povie aky program na obsluhu toho stroja treba pouzit.

toto su proste strasne specificke veci, to neni prehravac hudby ani web browser co pouziva asi kazdy. jedna sa o specificky software k specifickemu stroju, tam ti neostava nic ine ako komunikovat s vyrobcom ktory by mal zastresovat podporu.
Napísať odpoveď