Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
yoggy

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa yoggy »

Na toto sme cakali 40 stran :lol:
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

No ja som spomínal už dávnejšie, že trpím sociálnou fóbiou. Nemám ju síce diagnostikovanú, no jej príznaky na mne sedia.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

A tomu psychológovi, ku ktorému si chodil, si o tom povedal? Ak by to totiž bolo vážnejšie, tak sa pri takýchto psychických chorobách nasadzujú aj lieky.

Ak to ten psychológ bral na ľahkú váhu, tak by možno stálo za to dať šancu ešte inému. Inak ten psychológ ti dával aké rady? Nenavrhoval ti liečbu antidepresívami a pod.?
Terepin
Addict
Addict

Všetko som jej povedal, aj veľkosť slipov. Nie je to až tak vážne a už sa to notne zlepšilo.

Jej "rada" spočívala v otázke, ako mi má pomôcť. Seriózne, to sa ma opýtala.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Terepin napísal:Úprimne? Chcem vedieť návod s garanciou úspechu. Chcem vedieť, ako moja snaha nevyjde navnivoč a vráti späť ako návratná investícia.
Máš rád veci pod kontrolou, že si dopredu spočítaš aký sa približne dostaví výsledok a návratnost k pomeru investície ?
Takto to žiaľ nefunguje.

Ono totiž aj keby sa ti podarilo nadviazať nejaký bližší kontakt, tak o malú chvíľku zrejme narazíš na nejakú neprekonateľnú zapeklitosť, že sa ti na dotyčnej nebude niečo páčiť a založíš novú tému, ako ju prevychovať, alebo ako ju mierumilovne poslať do preč.
Terepin
Addict
Addict

Áno, rád si plánujem veci. To hádam nie je na škodu. Či?

No prevychovať určite nie. Už by predsa nebola malé dievčatko a ja by som nebol jej matka. Najprv by som skúsil to ignorovať a až by mi to extrémne liezlo na nervy tak by som si zbalil kufre. Ono starého psa novým kúskom nenaučíš.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Páni veľké odhalenie, terepin to doma rozbalil na jeho domácej karaoke párty s investíciou 5€, čo myslíte akú má návratnosť?

https://www.mojevideo.sk/video/2dfb1/ke ... raoke.html

Napriek tomu že bojoval ako lev, opäť bez úspechu u žien... Čo má skúsiť nabudúce?
Terepin
Addict
Addict

Kto hovoril o párty?
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

No pred pár dňami sa ťa pýtali či chodíš na párty a ty si opovedal, že robíš doma zábavu, párty a zábava su u teba odlišné pojmy?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Je jedno, ze ci akciu s rozpoctom 5 eur/osoba doma nazval party alebo akcia roka. Kedze tam chodi s kamaratmi a jedneho kamarata priatelkou, tak je jasne,ze tam nema koho zbalit. Jedine tak kamarata. Kedze ide zrejme o tych istych ludi, tak sa da napisat, ze je vo svojej konfortnej zonev ktorej moze byt hanblivy, zabavny alebo trapny, pretoze ti ludia ho uz poznaju a akceptuju takeho aky je. Na to, aby zbalil zenu, tak potrebuje ist tam kde tie zeny su, najlepsie vo vacsom pocte.
Vresso
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vresso »

Ty si strasny traged. Najskor pises, ze nevies byt v pritomnosti zien ani minutu, nevies nadviazat kontakt a potom pises 10 pribehov, ako si randil a zabaval zeny. Tie tvoje party u teba doma su len blud. Predstava, aby si sa uplne nezblaznil. A sam si svojim vymyslom uveril.

A ci si troll? Ziadny troll bez dusevnej choroby by nedokazal takto zavadzat 10 rokov.

Ako ta vidim ja? (Si na verejnom fore, verejne rozoberas svoje intimne skusenosti, tak mam pravo napisat):

Si absolutny looser. 30 rocny panic. Svoj neuslech hadzes na vsetkych ostatnych , ale useba chyby nehladas. Vinu davas svojej rodine, ze si sa nenarodil do bohatstva. Lutujes sa, ze byvas s mamou, ze si nemal na vyber. Su tisice ludi v horsej situacii, a ziju spokojne.

Tvoje party su, ako som pisam, vymysel. Nikto v tvojej pritomnosti nevydrzi, mas neskutocny syndrom "poucovatela" iba tvoje nazory su spravne, nedovolis nikomu inemu mat vlastny nazor. Nepripustas ine nazory, sam sa odstrihujes od ludi. Kamosov nemas, zo zien panicky strach.

Silou mocou sa tvaris, ze si iny, nad vecou, tvoja cesta je ta spravna, ziadna ina. V lete si pisal, ze pozeravas serialy, ktore nimto iny tu nepozna, pocuvas a skladas hudbu, ktoru nikto iny neoceni tu na Slovensku. Iba ty si vynimocny. Sam sa stavias do pozicie trpitela, nepochopeneho dnesnym svetom. Dnesny svet nie je hodny tvojej pritomnosti ... bludy! Si obycajny trtko, neatraktivny, zatrpknuty, plny zavisti, ze ini maju kopec zien a ty mas svalovicu na zapasti kazdy den...

A rozpravky o kamaratoch ako ich bavis, party za 5 euro, plnych srandy a pribehoch o zenach, ktore mozes mat si nechaj vecer do sprchy.
Terepin
Addict
Addict

heker napísal:Je jedno, ze ci akciu s rozpoctom 5 eur/osoba doma nazval party alebo akcia roka. Kedze tam chodi s kamaratmi a jedneho kamarata priatelkou, tak je jasne,ze tam nema koho zbalit. Jedine tak kamarata. Kedze ide zrejme o tych istych ludi, tak sa da napisat, ze je vo svojej konfortnej zonev ktorej moze byt hanblivy, zabavny alebo trapny, pretoze ti ludia ho uz poznaju a akceptuju takeho aky je. Na to, aby zbalil zenu, tak potrebuje ist tam kde tie zeny su, najlepsie vo vacsom pocte.
Myslíš si, že balenie žien je pre mňa samozrejmosť? Pre mňa je to synonymum konfliktu. Zažil som obvinenia, že zvádzam ženy a kvôli tomu aj stratil kamaráta, hoci som nikdy žiadnu ženu nezviedol (s výnimkou tej Američanky, ale to nerátam). Zažil som, ako sa ku mňa zadaná žena správala až priveľmi priateľsky. Zažil som aj takú, ktorá ma "žrala", ale len dovtedy, kým som ju pozval von. Vlastne zakaždým, keď som sa s nejakou chcel zblížiť, tak som zistil, že nie je normálna (čím sa nechcem pretvarovať, že ja som nejako dokonalý, keďže mám vlastné problémy). Keď sa mi naposledy ozvala žena na zoznamke, bola to ultra konzervatívna katolíčka. Teraz na Tinder: nádherná, vekovo blízka žena. A po piatich minútach sa z nej vykľula Maďarská nacionalistka.

Mne môj ľúbostný život pripadá ako Tomb Raider pre masochistov.

//autoeditácia príspevku (30 Sep 2018, 10:34)
Vresso napísal:Ty si strasny traged. Najskor pises, ze nevies byt v pritomnosti zien ani minutu, nevies nadviazat kontakt a potom pises 10 pribehov, ako si randil a zabaval zeny. Tie tvoje party u teba doma su len blud. Predstava, aby si sa uplne nezblaznil. A sam si svojim vymyslom uveril.

A ci si troll? Ziadny troll bez dusevnej choroby by nedokazal takto zavadzat 10 rokov.

Ako ta vidim ja? (Si na verejnom fore, verejne rozoberas svoje intimne skusenosti, tak mam pravo napisat):

Si absolutny looser. 30 rocny panic. Svoj neuslech hadzes na vsetkych ostatnych , ale useba chyby nehladas. Vinu davas svojej rodine, ze si sa nenarodil do bohatstva. Lutujes sa, ze byvas s mamou, ze si nemal na vyber. Su tisice ludi v horsej situacii, a ziju spokojne.

Tvoje party su, ako som pisam, vymysel. Nikto v tvojej pritomnosti nevydrzi, mas neskutocny syndrom "poucovatela" iba tvoje nazory su spravne, nedovolis nikomu inemu mat vlastny nazor. Nepripustas ine nazory, sam sa odstrihujes od ludi. Kamosov nemas, zo zien panicky strach.

Silou mocou sa tvaris, ze si iny, nad vecou, tvoja cesta je ta spravna, ziadna ina. V lete si pisal, ze pozeravas serialy, ktore nimto iny tu nepozna, pocuvas a skladas hudbu, ktoru nikto iny neoceni tu na Slovensku. Iba ty si vynimocny. Sam sa stavias do pozicie trpitela, nepochopeneho dnesnym svetom. Dnesny svet nie je hodny tvojej pritomnosti ... bludy! Si obycajny trtko, neatraktivny, zatrpknuty, plny zavisti, ze ini maju kopec zien a ty mas svalovicu na zapasti kazdy den...

A rozpravky o kamaratoch ako ich bavis, party za 5 euro, plnych srandy a pribehoch o zenach, ktore mozes mat si nechaj vecer do sprchy.
OK.

//autoeditácia príspevku (25 Okt 2018, 10:51)
Mno, z Tinderu ništ, tak skúsim Badoo.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Kľudne napíš tvoju skúsenosť s Tinder-om. Zaujímalo by ma to, mám skúsenosť len s Badoo :wink:
Terepin
Addict
Addict

Tinder je prakticky jednoduchá verzia Badoo s jedným veľkým rozdielom: písať si môžeš len s osobou, ktorá ti dala like späť. A tiež výber je tam o dosť chudobnejší.
Terepin
Addict
Addict

Takže nakoniec úspech! Len som musel ísť do starších vôd. Cez Badoo som sa s jednou zoznámil. Môj typ, býva blízko mňa, staršia o dekádu. Pozval som ju von a šli sme na prechádzku. Tá hodina zbehla riadne rýchlo. Nič hrozné to nebolo. [emoji846]
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Ty 30, panic a sociofob, ona 40, matka 3 deti

Dobre to začína, pokračuj
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Že dekádu. :D To znie tak "dobre," ako keď niekomu k 50 popraješ "pol storočia."
Terepin
Addict
Addict

beardie napísal:Ty 30, panic a sociofob, ona 40, matka 3 deti

Dobre to začína, pokračuj
Nie je kam pokračovať. Mala len päťročného syna. Problém bol v tom, že žila v podnájme so spolubývajúcimi, ťahala dve práce a bola vorkoholička. Ona si nehľadala priateľa, ale živiteľa.
Terepin
Addict
Addict

hughito napísal:Že dekádu. :D To znie tak "dobre," ako keď niekomu k 50 popraješ "pol storočia."
Mladšie o mňa nezakopli, tak som skúsil staršie. Na prvý pokus sa mi to podarilo.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Co od toho "vzťahu" akože ocakavas?
Napísať odpoveď