Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
Vôbec nič. Bol som s ňou raz vonku a dosť. Ešte v ten večer sme si prehodili zopár slov, ale ďalšie dva dni už na rozhovor nedošlo, takže som to nechal plávať.
A však v pohode, aspoň si sa prekonal.Terepin napísal:Mladšie o mňa nezakopli, tak som skúsil staršie. Na prvý pokus sa mi to podarilo.
Presne tak. A najlepšie na tom bolo to, že všetko som inicioval ja. Eventuálne som sa k tomu všetkému nejako dokopal.
Hej, a tiež sme nemali prakticky nič spoločného. Ale to som aj očakával, takže som to vôbec neriešil.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Kto platil??? 
Nikto. Bola to len prechádzka.
Gratulujem k úlovku. Budeš pokračovať v lovení ? Kapitán Terepin 
Úprimne? Vôbec ma to nebavilo. Mi to pripadalo ako pracovný pohovor. Po celý ten čas som musel pracne uvažovať nad tým, o čom rozprávať. Príjemne strávený čas si predstavujem inak.
Ale nejaká amortizacia topánok tam bola, čiže škodu nevyčísliteľnej hodnoty si utrpel.Terepin napísal:Nikto. Bola to len prechádzka.
Pozitívom môže byť, že si tú ženu aspoň na chvíľu vrátil do detstva a mohla si pripomenúť, ako prebiehalo rande keď mala 10, na jej šťastie nedošlo na hru na doktora
Čiže to, že som ju odprevadil domov namiesto toho, aby som ju vzal na romantickú večeru, bolo detinské? Dobre vedieť.
-
hojko
Site Admin
V takom pripade to nebola dobra osoba na rozhovor. Treba najst inu, taku, s ktorou to pojde same od seba a plynulo, bez uvazovania.
Nebola vyslovene nepríjemná osoba. Cítil som sa pri nej dobre po celý ten čas. Len bola až príliš tichá; keď som prestal rozprávať, tak nastalo ticho. Na jedno stretnutie to bolo v pohode, no robiť to každý týždeň by bola vyslovene drina.
-
hojko
Site Admin
Preto plati moj prispevok vyssie.
Vskutku. No bol som na troch zoznamkách a po ďalšom skvelom "úspechu" som ich všetky zmazal. Viac ma deprimovali, než pomáhali.
-
yoggy
Kamo ty musis zacat zit, nie po zoznamkach chodit. Kedze nechces minat peniaze tipujem ze najake dobrovolnicke akcie predsa len v kosiciach su, kde je vacsi podiel zien ako muzov. 
Snažím sa. Idem si s kamarátmi vyraziť do mesta.
lepsie ako nic, pokial nad tym nebudes fnukat a robiz z tohto stretnutia vseobecne zavery ako doteraz, tak si myslim ze celkom pokrok z tvojej strany
Pozdravuj klobasky. Aj ti zaplatia, ci len na prechazdku idete?Terepin napísal:Snažím sa. Idem si s kamarátmi vyraziť do mesta.
okej, rozumiemTerepin napísal:Nikto. Bola to len prechádzka.
na jednej strane je dobre, ze si vystupil zo svojej komfortnej zony, na druhej strane ti stretnutie s o 10 rokov starsou zenou toho vela neda
ale
Ale poviem ti, že vnútorný hlas mi v jednom kuse kričal "ZRUŠ TO, ZRUŠ TO!!!".
Ale povedal som si, že to proste musím zažiť, inak sa nikdy nikam nepohnem.