Komentár: Kto zabil Štefánika?
Re: Komentár: Kto zabil Štefánika?
aj taká verzia bola že vraj zostrelili slovenskí vojaci ktorí pomýlili vlajku taliansku čo mal na lietadle s maďarskou ,(len poradie farieb je iná)
on totižto letel z talianska domov na slovensko
//autoeditácia príspevku (31 Aug 2011, 21:00)
aj taká verzia bola že vraj zostrelili slovenskí vojaci ktorí pomýlili vlajku taliansku čo mal na lietadle s maďarskou ,(len poradie farieb je iná)
//autoeditácia príspevku (31 Aug 2011, 21:00)
Nezmysel - v tom čase boli pri moci v Maďarsku komunisti (Maďarská republika rád) a používali (aj na lietadlách) červenú vlajku.
aj keby nie, tak neviem, ci vobec dake lietadla na uzemi Madarska ostali
http://en.wikipedia.org/wiki/Austro-Hun ... ion_Troops
http://en.wikipedia.org/wiki/Austro-Hun ... ion_Troops
Beneš dal?? To nevieš, že Beneš zameriaval a Masaryk stláčal spúšť?
a nabijal Hlinka spolu s ministrantami
Stefanik lezal v zaludku kazdemu z troch menovanych, jeho pamiatke sa nevenovala ziadna pozrnost. Benes bol ale v case Stefanikovej havarie stale na mierovych konferenciach v Parizi a vratil sa az na konci oktobra. ale skusaj dalej
ale sikovne, uz asi treti, ci stvrty YT kanal Sobotneho Vysavaca. ale stale o reality na svetelne roky daleko
Stefanik lezal v zaludku kazdemu z troch menovanych, jeho pamiatke sa nevenovala ziadna pozrnost. Benes bol ale v case Stefanikovej havarie stale na mierovych konferenciach v Parizi a vratil sa az na konci oktobra. ale skusaj dalej
ale sikovne, uz asi treti, ci stvrty YT kanal Sobotneho Vysavaca. ale stale o reality na svetelne roky daleko
Marian Tkáč bol aj predseda Matice slovenskej, tým ho nechcem vychvaľovať, ale asi berie zodpovednosť zato čo dáva do éteru. S tvojím patentom na pravdu nedokážeš vyvrátiť čo hovorí, jedine čo ti ostáva je zosmiešňovať.
Komentár: Kto zabil Štefánika?
nie, s mojim postojom ku kapitalizmu po zisteni, kto za tou hlupostou stoji to pocuvat nebudem, lebo (ako som uz velka krat napisal), nedam tym luharskym pajacom zarobit ani cent a uz vobec nie dovod dosahovat vrchol, kvoli tomu aku maju sledovanost.
napisal som historicky fakt, ze Benes bol v case Stefanikovej havarie v Parizi. kedze to bol divny hochstapler, tak nemal dosah na nikoho. a uz vobec nie na armadu, ktoru vtedy tvorili len legionari. nikto z nich by nestrielal na ineho brata legionara.
mozes si vymysliet novu konspiraciu, toto je uzavrete. "myth busted"
napisal som historicky fakt, ze Benes bol v case Stefanikovej havarie v Parizi. kedze to bol divny hochstapler, tak nemal dosah na nikoho. a uz vobec nie na armadu, ktoru vtedy tvorili len legionari. nikto z nich by nestrielal na ineho brata legionara.
mozes si vymysliet novu konspiraciu, toto je uzavrete. "myth busted"
Smrť Štefánika je dávno opísaná a vysvetlená (havária). Keďže však išlo o významnú osobu, logicky sa roja rôzne konšpirácie. A takíto wannabe vzdelanci od internetov v tom majú jasno.M4jk1:-) napísal:Marian Tkáč bol aj predseda Matice slovenskej, tým ho nechcem vychvaľovať, ale asi berie zodpovednosť zato čo dáva do éteru. S tvojím patentom na pravdu nedokážeš vyvrátiť čo hovorí, jedine čo ti ostáva je zosmiešňovať.
Tkáč?
Zisti si o ňom niečo viac, nie je to neviniatkoM4jk1:-) napísal:Marian Tkáč bol aj predseda Matice slovenskej, tým ho nechcem vychvaľovať, ale asi berie zodpovednosť zato čo dáva do éteru. S tvojím patentom na pravdu nedokážeš vyvrátiť čo hovorí, jedine čo ti ostáva je zosmiešňovať.
beardie: nie nie ďakujem. Tie tvoje relevantne dôkazy o tom aký je harabin mafián a satan v justícii mi stačili.
Takže som ti konečne otvoril oči? Lebo si nepamätám, že by si niečo z toho, čo som popísal, vedel rozporovat
Re: Komentár: Kto zabil Štefánikavr?
Vedel by som ti rozporovať na všetky tie tvoje safalátky o harabinovi, len by ma to stálo viacero času a nasilu presviedčať pravicového voliča SaS mi zato nestojí. Má 70 videií na svojom YouTube kanále a ani raz nebolo podané na neho trestné oznámenie ani žaloba voči obsahu a výrokov vo videu, beardie skús to možno ako prvý uspeješ.
Re: Komentár: Kto zabil Štefánikavr?
skus 3M4jk1:-) napísal:Vedel by som ti rozporovať na všetky tie tvoje safalátky o harabinovi