3.Ficova vláda (2016-2018)/1.Pellegríniho vláda (2018-2020)
Re: 3.Ficova vláda (2016-2018)/1.Pellegríniho vláda (2018-20
Pokojne je mozne, ze Danko opajcoval tu pracu z UK co obhajila nejaka studentka rok pred nim. Teraz sa ubezpecil, ze ten vytlacok z kniznice UK "zmizol" a myslel si, ze je teda za vodou. O tom, ze aj ta praca na UK bola plagiat mozno chudak ani nevedel. Ach, slovenske pravo, naozaj miesto kde vychovavaju charakternych obcanov.
"Danko vykradol päť učebníc, jeho rigorózna práca je plagiát"
https://dennikn.sk/1294382/danko-vykrad ... /?ref=tit1
https://dennikn.sk/1294382/danko-vykrad ... /?ref=tit1
Dankova rigorózka nemá ani zoznam použitej literatúry. Aj v roku 2000 boli jasne nastavené pravidlá záverečných prác. Na našej škole by ho profák vyhodil z predmetu aj keby hneď v prvom semestri prvého ročníka odovzdal seminárku bez citácii a literatúry. Niečo také sa netoleruje. Jediný dôvod, ako mohol Danko za takúto prácu dostať titul je ten, že jeho papalášski rodičia podplatili rektora / komisiu. To vysvetľuje aj situáciu zo septembra, kedy si Danko nepamätal, že Judr. získal na UMB. Však ani sa mu nečudujem, že si nepamätá, kde študoval, keď v skutočnosti nepohol ani prstom, titul mal kúpený a stavím sa, že aj tento plagiát dal zbúchať nejakému spolužiakovi za keš.
ked ma tak rad povysovanie, mohol by si pridelit meno kapitan baron Xerox von Googleberg II. (prveho uz mali v Nemecku, niekedy na zaciatku dekady)
Dúfam, že toto mu zlomí väz.
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
https://www.aktuality.sk/clanok/641632/ ... u-falosne/
https://www.aktuality.sk/clanok/641860/ ... o-vazenia/
žeby sa situácia na Slovensku menila k lepšiemu?
https://www.aktuality.sk/clanok/641860/ ... o-vazenia/
žeby sa situácia na Slovensku menila k lepšiemu?
A danko chybu nevidi. Proste ten clovek nema ani stipku svedomia, absolutny odpad ludstva.
Vyhrážanie sa Bugárovi, že Danko položí vládu, ak ho nepodporia. (Ficovu podporu má)„Bez koaličnej dôvery sa vládnuť a pracovať nedá,“ vyhlásil Danko s tým, že je ochotný opätovne sa uchádzať o dôveru v parlamente.
V tomto hovorí polopravdu. Danko je debil. Vlastnými silami a schopnosťami by nikdy v živote nezískal vysokoškolské vzdelanie, tak podvádzal. Ale aj v roku 2000 pravidlá a základné náležitosti záverečných prác jasne definovali, že práca musí obsahovať zoznam použitej literatúry.„Svoju rigoróznu prácu som robil s najlepším vedomím a svedomím v súlade s vtedy platnými právnymi predpismi a technickými možnosťami vtedajšej doby," vyhlásil šéf národniarov.
Danko dobre vie ze buranskemu Smeru na nejakej akademii nezalezi. Oni su schopni rozkradat nemocnice, ci nakladat nezletile deti, urcite sa im moralne nebude hnusit podrzat plagiatora. Od Mostu tiez prebudenie svedomia necakam, kto tam mal aky taky charakter uz z tej strany odisiel. Teraz su tam len harcovnici, co si uzivaju tu moc, co maju.
Sa netvárme, že v roku 2000 tu bol divoký západ. Pravidlá boli. Úroveň prác a študentov bola vyššia ako dnes. Proste Danko ako papalášov syn si to zaplatil. Nejde o žiadny zoznam literatúry.ephramko napísal:Vyhrážanie sa Bugárovi, že Danko položí vládu, ak ho nepodporia. (Ficovu podporu má)
V tomto hovorí polopravdu. Danko je debil. Vlastnými silami a schopnosťami by nikdy v živote nezískal vysokoškolské vzdelanie, tak podvádzal. Ale aj v roku 2000 pravidlá a základné náležitosti záverečných prác jasne definovali, že práca musí obsahovať zoznam použitej literatúry.
Danko kupoval prácu v dobrej viere, že to nie je len zbierka úryvkov z rôznych iných kníh ale že predávajúci na tom aj robil.
Tým je obeťou práve že on. 
Haha, tak to je gól. Zlodejský skorumpovaný smerák, ktorý na prezidenta nekandiduje, ale z nejakých príčin vyhráva v prieskumoch, chce aby Slovensko podpísalo pakt o migrácii. Len zostáva dúfať, že sa tieto jeho názory dostanú k priemernému voličovi SMERu. Hneď bude Lajčák zradca strany a Slovenska, ktorého sa treba zbaviť. Možno aj Soroš ho platí.***RÁDIOŽURNÁL: Minister zahraničných vecí Miroslav Lajčák pohrozil demisiou***
Dôvodom je odmietavý postoj strany Smer-SD ku Globálnemu paktu OSN o migrácii. Robert Fico zmluvu totiž od víkendu označuje za neprijateľnú. Šéf diplomacie ju však podporuje – pripravovali ju v čase, keď predsedal Valnému zhromaždeniu OSN. Hrozba demisiou prišla pred dnešným zasadnutím kabinetu.
„Odkedy som vo funkcii ministra zahraničných vecí, presadzujem víziu Slovenska, ktoré je demokratické, európske a ktoré je súčasťou riešení. Ale ak prevažujúca vôľa poslancov národnej rady bude, že Slovensko sa chce izolovať, chce byť súčasťou problémov a nechá riešenie na iných, tak ja nemôžem takú politiku presadzovať. Na jednej strane som de facto zlyhal, zradil záujmy Slovenska ako predseda valného zhromaždenia, čo je nezmysel, ale takto sa to snažia naznačovať. Na druhej strane mám byť dosť dobrý za prezidenta,“ uviedol minister Miroslav Lajčák (nominant Smeru-SD).
Pozor na tieto hry...
Aby sa z neho nakoniec nestala obeť, či dokonca hrdina, ktorý sa postavil Ficovi a na poslednú chvíľu bude z neho kandidát na prezidenta s veľkou šancou vyhrať....
Aby sa z neho nakoniec nestala obeť, či dokonca hrdina, ktorý sa postavil Ficovi a na poslednú chvíľu bude z neho kandidát na prezidenta s veľkou šancou vyhrať....
Ja to citam tak, ze Lajcak nad kandidaturou uvazuje. Ak na nu ale pristupi, ocakava ze v Smere zrazia opatky a prestanu devastovat jeho diplomaticku karieru. Ak nebudu chciet pristupit na jeho poziadavky, tak sa na cele prezidentovanie moze vykaslat. V podstate testuje, aku moc nad Smerom ma - nechce byt prezidentska babka.
ale je zaujimave, ze osoba usvedcena z predaja zbrani do konfliktnych oblasti (video DW s Lajcakom vtedy, ked kandidoval na generalneho tajomnika OSN), pouziva Pakt o migracii ako material na vyjednavanie
Nemám ešte Alzheimera, aby som si nepamätal, ako Zuzana Hlávková upozornila na rozkrádačky počas slovenského predsedníctva a Lajkáč sa to snažil riešiť tak, že jej ponúkol lepšie platené miesto. Takže ja by som na Lajčáka zmenil názor až vtedy, keby prišiel na generálnu prokuratúru vypovedať a pekne by natrel seba aj ďalších do rozkrádačiek zapletených smerákov. Potom keď ho po pár rokoch pustia z Leopoldova, by som mu možno začal trošku veriť, že uňho nastala nejaká sebareflexia.
Takže koho ešte v SMERe môžu poslať do prezidentských volieb? Ja to tipujem na Rašiho. Egomaniaka, ktorý všetkému rozumie a miluje všetky funkcie. Úplne najlepšie, ak ich má niekoľko naraz.
Takže koho ešte v SMERe môžu poslať do prezidentských volieb? Ja to tipujem na Rašiho. Egomaniaka, ktorý všetkému rozumie a miluje všetky funkcie. Úplne najlepšie, ak ich má niekoľko naraz.
No je to zaujímavé... rozmýšľam, koľko by prípadným vystúpením z vlády stratil, resp. získal - v kontexte toho, že by naozaj kandidoval. Tá voličská základňa SMERu je predsa len nezanedbateľná a keby z neho zrazu vytvorili nepriateľa... Na druhú stranu by získal oveľa viac voličov z radov nevoličov SMERu, lebo tých má zjavne aj teraz a mohlo by sa to ešte znásobiť.
Rašiho? po tom čo prehral SMERu košický kraj a po jeho vladnutí v Rašiciach (Košiciach) má SMER v mestskom zastupiteľsvte po týchto komunálkach len 4 poslancov zo 41? Raši by už nevyhral ani voľby na predsedu triedy, nie to ešte prezidentské.ephram napísal:Takže koho ešte v SMERe môžu poslať do prezidentských volieb? Ja to tipujem na Rašiho. Egomaniaka, ktorý všetkému rozumie a miluje všetky funkcie. Úplne najlepšie, ak ich má niekoľko naraz.
Ešte mi napadlo, ze môže ist o taku hru - Lajcakovi sa takto vytvára taka aureola nezávislosti. Ze predsa len ani nie je v strane, vie si dupnut...to mu len pridá u nevolicov SMERu.