Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
ja som galaxy s8 kupoval z nemeckeho amazonu par mesiacov dozadu, este stal 500 eur. po tyzdni sa mi zosuchala vrchna olejofobna vrstva, tak som na ich strasne vyklikal vymenu, najprv mi poslali novy kus, potom som mal mesiac na vratenie stareho (inak by mi strhli peniaze za ten novy). dokonca mi preplatili postovne co som posielal stary kus naspat.
takze mozno sa to nevyrovna tomu ze zbehnut do alzy a polozit im to na stol, ale aj tak uplny luxus.
hacik v tom nie je ziadny, predava to oficialne samsung cez amazon.de, to len alza tu ma na samsung nechutne ceny, ved uz nejaky ten mesiac je tu S9, je logicke ze cena stareho modelu padne.
takze mozno sa to nevyrovna tomu ze zbehnut do alzy a polozit im to na stol, ale aj tak uplny luxus.
hacik v tom nie je ziadny, predava to oficialne samsung cez amazon.de, to len alza tu ma na samsung nechutne ceny, ved uz nejaky ten mesiac je tu S9, je logicke ze cena stareho modelu padne.
-
Dildogripak
Medium Professional
Ahojte mám záujem o Huawei Mate 10 pro (dual sim)
neviete pls poradiť kde ho zohnať za najrozmunejšiu cenu, samozrejme s ohľadom na kvalitu shopu (vybavovanie prípadnej reklamačky).
ďakujem
neviete pls poradiť kde ho zohnať za najrozmunejšiu cenu, samozrejme s ohľadom na kvalitu shopu (vybavovanie prípadnej reklamačky).
ďakujem
Ahojte, vyberám si nejaký nový fón, ideálne niečo, čo mi dokáže "nahradiť" kompakt G7x II, ktorý reálne využívam tak málo, že radšej budem fotiť na mobil, ktorý možno nemá také foto parametre ako Canon, no mám ho stále so sebou.
Takže hľadám niečo s dobrým foťákom (hlavne foto, no aby bolo obstojné i video), do 6', do 600€.
Zatiaľ som to zúžil na P20, S8 a V30.. máte skúsenosti s niektorým z týchto? Oplatí sa kupovať minuloročnú vlajku? Alebo by ste mi odporúčili niečo úplne iné?
Ďakujem.
Takže hľadám niečo s dobrým foťákom (hlavne foto, no aby bolo obstojné i video), do 6', do 600€.
Zatiaľ som to zúžil na P20, S8 a V30.. máte skúsenosti s niektorým z týchto? Oplatí sa kupovať minuloročnú vlajku? Alebo by ste mi odporúčili niečo úplne iné?
Ďakujem.
Za 500 máš S9
Za 600 máš P20 Pro.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ak mas fakt 600 tak P20 pro
Jednoznacne S9. Mal som p20pro a v priamom porovnavni sa na s9 nechyta ani vo fotkach, ani vo videu. Mal som velke ocakavania, kedze ho vsade ospevovali, no realita nic moc. Fotky casto prepalene, saturovane farby, pri videach zlievajuce sa detaily atd. (fotene stale na automatiku, manual nepouzivam) Jedine p20pro robil lepsie foto v noci, s tym nocnym rezimom.
-
Arkaz
Addict
A nemal si nahodou zapnute to AI? Mne to potom fotilo naprd ked som to vyplo tak super.
Vďaka za rady. 
P20 Pro mi príde už ako taká lopatka so 6.1 palcami. I keď je pravda že displej a rozmer tela sú dve rozdielne veci. Najlepšie asi bude ak si tie modely pôjdem asi aj obchytať niekam.. neviem si predstaviť prechod z 5.2' na 6.1'
Inak, pozeral som napr. tú S9 alebo P20 Pro na Heureke, a väčšina shopov tam v popise uvádza aj info ako: odblokovaný pre všetkých operátorov, menu v slovenčine.. Ako si to mám vysvetliť? Že je to nejaký nový, no rozbalený kus? Doteraz som bral mobily vždy iba z overených, resp. oficiálnych predajcov, tak sa vopred ospravedlňujem ak sa pýtam na hlúposť, ale ešte som sa s tým nestretol.
P20 Pro mi príde už ako taká lopatka so 6.1 palcami. I keď je pravda že displej a rozmer tela sú dve rozdielne veci. Najlepšie asi bude ak si tie modely pôjdem asi aj obchytať niekam.. neviem si predstaviť prechod z 5.2' na 6.1'
Inak, pozeral som napr. tú S9 alebo P20 Pro na Heureke, a väčšina shopov tam v popise uvádza aj info ako: odblokovaný pre všetkých operátorov, menu v slovenčine.. Ako si to mám vysvetliť? Že je to nejaký nový, no rozbalený kus? Doteraz som bral mobily vždy iba z overených, resp. oficiálnych predajcov, tak sa vopred ospravedlňujem ak sa pýtam na hlúposť, ale ešte som sa s tým nestretol.
-
guess.whoo
Redeemer
nie, nie su otvorene a rozbalene.
-
nejakymarko
Addict
Páni, brat zháňa nejaký nove mobil
požiadavky nič extra, akurát Dual Sim a cena okolo 450-500e
Momentálne má BB Priv a pozdáva sa mu https://www.alza.sk/blackberry-key-2-le ... 93.htm?o=2
Čo vy na to? Prípadne dá sa za podobné peniaze zohnať niečo výrazne lepšie?
Ďakujem
požiadavky nič extra, akurát Dual Sim a cena okolo 450-500e
Momentálne má BB Priv a pozdáva sa mu https://www.alza.sk/blackberry-key-2-le ... 93.htm?o=2
Čo vy na to? Prípadne dá sa za podobné peniaze zohnať niečo výrazne lepšie?
Ďakujem
tazko poradit ked nema ziadne poziadavky, pokial jedine co ho zaujima je ze to ma dual sim, tak je uplne jedno aky telefon si zoberie.
ten key 2 sa paci aj mne, super telefon pokial potrebujes vela pisat. bal by som sa ale ako budu niektore aplikacie fungovat na takom nestandartnom pomere stran, mal som kedysi BB passport a vela aplikacii nebola prisposobena takemu rozliseniu.
ja by som poradil galaxy s8 alebo dokonca s9. s9 je pol roka stara vlajkova lod, proste top telefon a da sa kupit za 500 eur. s8 je o rok starsi ale nejak vela rozdielov tam neni, fakt len drobnosti a ten kupis este lacnejsie. najvacsia vyhoda je asi kvalitny fotak (tazko zozenies nieco lepsie v tej cene), nevyhoda slaba vydrz baterky.
ten key 2 sa paci aj mne, super telefon pokial potrebujes vela pisat. bal by som sa ale ako budu niektore aplikacie fungovat na takom nestandartnom pomere stran, mal som kedysi BB passport a vela aplikacii nebola prisposobena takemu rozliseniu.
ja by som poradil galaxy s8 alebo dokonca s9. s9 je pol roka stara vlajkova lod, proste top telefon a da sa kupit za 500 eur. s8 je o rok starsi ale nejak vela rozdielov tam neni, fakt len drobnosti a ten kupis este lacnejsie. najvacsia vyhoda je asi kvalitny fotak (tazko zozenies nieco lepsie v tej cene), nevyhoda slaba vydrz baterky.
kludne aj S8, bude max spokojny a 100€ je doma
-
nejakymarko
Addict
Máte skusenost s konkrétnym E-shopom? Napr tu majú s8 a s9 v cca rovnakej cene http://www.netmobil.sk/home/1887-samsun ... black.html vs. http://www.netmobil.sk/mobilne-telefony ... -grey.html
ako to sledujem tak galaxy s8 dual sim je podstatne drahsi ako single sim. lenze s9 su vsetky uz dual sim. takze zatial co s8 stoji 400 eur a s9 500, tak s8 dual sim je drahsi a jeho cena moc neklesa z nejakeho dovodu.
takze ak dual sim, tak urcite radsej s9.
takze ak dual sim, tak urcite radsej s9.
pri tej s9 nemas dph
logicky s8 nemoze stat rovnako ako s9
logicky s8 nemoze stat rovnako ako s9
sak oba telefony su z rovnakeho obchodu, teda dph bude u oboch rovnako bud zahrnute alebo nie.
//autoeditácia príspevku (22 Nov 2018, 13:59)
proste S8 bol entry model 64gb single sim. pokial si chcel dual sim, musel si si priplatit.
teraz S9 entry model je uz standartne dual sim.
//autoeditácia príspevku (22 Nov 2018, 13:59)
proste S8 bol entry model 64gb single sim. pokial si chcel dual sim, musel si si priplatit.
teraz S9 entry model je uz standartne dual sim.
pri s9 pise bez dph, dokonca cervenym
no tak bud pozerame kazdy nieco ine alebo ja som slepy alebo neviem.
ja tam vidim ze s9 je 490 s dph a s8 dual sim je 499 s dph
ja tam vidim ze s9 je 490 s dph a s8 dual sim je 499 s dph
a kolko tam je dph?
ja vidim s dph za 610 eur
nemas absolutne ziadnu zaruku ze ten telefon je novy, kedze podla zakona sa bez dph predavaju iba telefony z vykupu, teda bol uz raz niekym kupeny, predany, a vykupeny eshopom..., ano, moze byt nezapnuty, ale nemusi
mohol svietit v polskej predajni pol roka nonstop
dalsia vec, ak eshop skonci kde ho reklamujes? moze skoncit len tak, zo dna na den, preventivne, aby nemusel riesit reklamacie, o tyzden otvori s inym obchodnym nazvom, toto sa realne deje..
co som prebehol recenzie kope ludom chodia v baleni anglicke konektory
, obchod nekomunikuje, atď..
gl&hf pri kupe
ja vidim s dph za 610 eur
nemas absolutne ziadnu zaruku ze ten telefon je novy, kedze podla zakona sa bez dph predavaju iba telefony z vykupu, teda bol uz raz niekym kupeny, predany, a vykupeny eshopom..., ano, moze byt nezapnuty, ale nemusi
mohol svietit v polskej predajni pol roka nonstop
dalsia vec, ak eshop skonci kde ho reklamujes? moze skoncit len tak, zo dna na den, preventivne, aby nemusel riesit reklamacie, o tyzden otvori s inym obchodnym nazvom, toto sa realne deje..
co som prebehol recenzie kope ludom chodia v baleni anglicke konektory
gl&hf pri kupe
- Prílohy
-
- Bez názvu.png (13.73 KiB) 1408 zobrazení