Vylet do Londyna
Re: Vylet do Londyna
ano musis mat travelcard kupenu na zelecnicnej stanici ktora je platna v ten den a vytlacene vouchery
Este jedna otazka k tomu 2for1: ked chceme ist s priatelkou napr. na London Eye cez 2for1 tak potrebujeme mat obaja travelcard alebo staci ak ma jeden ?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Využijem trocha túto tému. Má niekto z Vás tip na dobrý hotel v Londýne? Zaujíma ma reálna skúsenosť. Ideme tam s priateľkou na 3-4 noci.
cenovy interval?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Do 300€.
par rokov dozadu som spal v tomto - ibis London Excel-Docklands, super ranajky, je to siet, takze si musia udrziavat svoj standard
hned vedla je aj Holiday Inn Express, ktory stoji podobne a cital som o nom dobru recenziu, lokalita bola vyberana zamerne kvoli LCY letisku
za tu cenu si uz vies najst dobru trojhviezdu s ranajkami kusok mimo centra
hned vedla je aj Holiday Inn Express, ktory stoji podobne a cital som o nom dobru recenziu, lokalita bola vyberana zamerne kvoli LCY letisku
za tu cenu si uz vies najst dobru trojhviezdu s ranajkami kusok mimo centra
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Dík, omrknem to 
Vo februári prvý krát letím
a to do Londýna. Dočítal som sa nete že na letiskách sú brány kde stačí priložiť biometrický pas a takto sa človek vyhne dlhým radám na pasovej kontrole. Zmenilo sa na tom niečo?
Idem tam za pamiatkami a atrakciami - Tower Bridge, London Eye, Madame Tussauds. Máte tipy ako ušetriť peniaze a čas pri návšteve týchto miest ?
Na dopravu si idem objednať Visitor Oyster Card s 30 librami, to by mohlo na tri noci stačiť
dik za tipy
Idem tam za pamiatkami a atrakciami - Tower Bridge, London Eye, Madame Tussauds. Máte tipy ako ušetriť peniaze a čas pri návšteve týchto miest ?
Na dopravu si idem objednať Visitor Oyster Card s 30 librami, to by mohlo na tri noci stačiť
dik za tipy
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Bol niekto z Vás vo Warner Bros štúdiu?
musi to letisko mat, na ktore letis?Stilo napísal:Vo februári prvý krát letíma to do Londýna. Dočítal som sa nete že na letiskách sú brány kde stačí priložiť biometrický pas a takto sa človek vyhne dlhým radám na pasovej kontrole. Zmenilo sa na tom niečo?
https://www.groupon.co.uk/ + https://www.topcashback.co.uk alebo https://www.quidco.comIdem tam za pamiatkami a atrakciami - Tower Bridge, London Eye, Madame Tussauds. Máte tipy ako ušetriť peniaze a čas pri návšteve týchto miest ?
ak mas bezkontaktnu kartu, tak by ti mala stacit aj taNa dopravu si idem objednať Visitor Oyster Card s 30 librami, to by mohlo na tri noci stačiť
Kubiak: v maji 2016, ak mas rad HP, tak urcite chod(te)
Stansted ..ide mi o to nestat v rade. Ak to naozaj tak funguje ze len prilozim pas a som v Anglicku tak je to supermusi to letisko mat, na ktore letis?
hej, vyrazne to urychluje kontrolu, na STN ich maju, takze ak mas biometricky pas, tak nebude problem
hladaj ePassport gates
hladaj ePassport gates
-
javatar
Hardcore addict
Potrvrdzujem, skracuje to cas a to vyrazne.Stilo napísal:Vo februári prvý krát letíma to do Londýna. Dočítal som sa nete že na letiskách sú brány kde stačí priložiť biometrický pas a takto sa človek vyhne dlhým radám na pasovej kontrole. Zmenilo sa na tom niečo?
![]()
Kup si listky dokopy, byvaju zlavy ked si kupujes listky na viac atrakcii naraz. Trosku pogoogli, je viacero zdrojov ako sa k tomu dostat.Stilo napísal:Idem tam za pamiatkami a atrakciami - Tower Bridge, London Eye, Madame Tussauds. Máte tipy ako ušetriť peniaze a čas pri návšteve týchto miest ?
Visitor je blbost - jedine ak si potom chces nechat ako suvenir.Stilo napísal:Na dopravu si idem objednať Visitor Oyster Card s 30 librami, to by mohlo na tri noci stačiť![]()
Ak mas bezkontaktnu platobnu kartu a rozumne poplatky zo zahranicia tak skus ci ti pojde (nie vsetky SR banky tu funguju bezkontaktne).
Ako funguje oyster mas tu
Mám mBank a Revolut. Revolut karta by mohla fungovať.
Prečítal som si niečo a aj pozrel nejaké videa. Chápem to správne že aj pri platbe bezkontaktnou platobnou kartou je maximálny denný limit, ktorý keď dosiahnem tak prakticky jazdím zadarmo?
Pri Oyster je to £6.40 pri cestovaní centrom Londýna.
Prečítal som si niečo a aj pozrel nejaké videa. Chápem to správne že aj pri platbe bezkontaktnou platobnou kartou je maximálny denný limit, ktorý keď dosiahnem tak prakticky jazdím zadarmo?
Pri Oyster je to £6.40 pri cestovaní centrom Londýna.
Záleží od zón, v ktorej budeš bývať? Lebo 6.80 libry plati len na zónu 1 a 2
Ano, to je mi jasne. Pri presune cez ďalšie zóny to bolo +-6 libier (ak si to dobre pamätám z tej tabulky čo som našiel na nete)beardie napísal:Záleží od zón, v ktorej budeš bývať? Lebo 6.80 libry plati len na zónu 1 a 2
Nepozeral som v ktorej zóne je môj hotel ale postačí mi vedieť že aj pri platobnej karte je tam denný limit.
-
javatar
Hardcore addict
Kde mas hotel? Pozri si najblizsiu stanicu metra/overground. Nasledne ti kazda tube map povie v ktorej zone sa nachadza.
Potom pozor na to, ze autobusy maju osobitny limit (tusim £4.50), takze ak budes cestovat aj busmi tak sa ti to moze trosku predrazit.
Potom pozor na to, ze autobusy maju osobitny limit (tusim £4.50), takze ak budes cestovat aj busmi tak sa ti to moze trosku predrazit.