emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa wladas »

Seriozne, kde ten stale berie tie videa? jackb ma fakt pravdu ze je to bot :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

ked sa vacsina jeho "intelektualneho" zivota odohrava na internete, online diskusiach, roznych blogov, videach tak to je celkom prirodzene ze aryanove zdroje budu podobneho charakteru
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

wladas napísal:Seriozne, kde ten stale berie tie videa? jackb ma fakt pravdu ze je to bot :D
Kde sa na internete berú videá, je to záhada.. :shock:

jackb len obrátil to, čo som o ňom napísal, na mňa.. Zrejme sa ho to dotklo, oprávnene. A ty ani (z diskusií) neviem kto si, tak je dosť vtipné, že niekoho označuješ za bota.
DEVZYO1G napísal:ked sa vacsina jeho "intelektualneho" zivota odohrava na internete, online diskusiach, roznych blogov, videach tak to je celkom prirodzene ze aryanove zdroje budu podobneho charakteru
Ale tohto už poznám, "bot učenec", túto vetičku opakuje už pravidelne. :D

Len škoda, že väčšinou nič k téme.. Vtip sa páčil?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

co a ako sa ma malo dotknut? ze ty a kamarati obsesivne zdielate kazdy, aj ked vela krat vymysleny, clanok ci video o kriminalite Neeuropanov? a ked robia zle Europania, tak potom idete po rodokmenoch, len aby snehobieli neboli nahodou za zlocincov. vsetko podla nastaveneho algoritmu :)
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Mne sa ten vtip pacil :P . Europa nabera imigrantov z krajin, kde je uz teraz preludnenie, väcsinou s mentalitou, ze robil len muz, zena je doma a ma par kusov deti, pobera prispevky od statu, biely robia obidvaja a maju jedno dve deti... dlhodobo neudrzatelne a verim tomu, ze sa na tom dobre zabavaju. Sprosti sme ...
jackb
Redeemer
Redeemer

"Nemozem sa ku vtipu vyjadrit lebo..." zo zasady neklikam na linky od AA a jeho druziny :)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja som ho je*ol do ignore listu.
Jeho príspevky nemajú žiadnu hodnotu, fakt že žiadnu.
Hughita považujem za mojho najkontrastnejšieho názorového oponenta, ale jeho čítam v podstate rád, dá sa od neho veľa dozvedieť a naučiť.

Aryan je ešte tak zákerný, že si dal avatara, ktorý je úplne nenápadný (a občas ho zmení) a vždy mi pár sekúnd trvalo, než som si uvedomil, že čítam výsledky generátora náhodného textu. Toľko minút a hodín života stratených.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:co a ako sa ma malo dotknut? ze ty a kamarati obsesivne zdielate kazdy, aj ked vela krat vymysleny, clanok ci video o kriminalite Neeuropanov? a ked robia zle Europania, tak potom idete po rodokmenoch, len aby snehobieli neboli nahodou za zlocincov. vsetko podla nastaveneho algoritmu :)
Až mi je niekedy blbé stále na teba reagovať, ale keď si nedáš pokoj..

Napríklad tu mi najprv prisúdiš názory iných ľudí ("ty a kamaráti") a potom ma ešte obviníš z toho, čo si sám chcel dosiahnuť, zdôraznenie zločinnosti určitých skupín, v tvojom prípade "snehobielych", ako sa rád posmešne vyjadruješ o bielych Európanoch. Nevyšlo.
Andi_Cibula napísal:Ja som ho je*ol do ignore listu.
Dúfam, že súdruh DEVZYO1G bude následovať. :D V záujme mentálneho zdravia ťažkých intelektuálov tohto typu, výborné rozhodnutie.
jackb
Redeemer
Redeemer

script error: video file is missing :smt017
takze tebe nemozno prisudzovat nazory ludi s rovnakymi nazormi ako mas ty. to mozno len mne?
a nezdoraznujes snad zlocinnost urcitych skupin tym, ze ked ide o kriminalitu Europanov, tak zabudas na svoj koncept snehobielej kultury a uz si schopny delit aj na horny a dolny koniec obce, len aby nebola sadza na snehobielej?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Keď na teba útočím, bohate mi stačí čo tu vypisuješ sám, nepotrebujem ti pripisovať ešte názory súputníkov.

Tej druhej vete som najprv nerozumel, ale potom som si spomenul, že ktokoľvek s občianstvom alebo pasom európskej krajiny, je pre teba echt Európan..
jackb
Redeemer
Redeemer

no a ty sa odmietas napit svojej mediciny, lebo tvoje pravidlo "mal babku z Horneho konca" by znameno velmi nizke popolucie ludi, ktori si mozu povedat, ze su prislusnici naroda.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

To je tvoj výmysel a neexistujúci problém.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Inak čo hovoríte na krásnu spoluprácu v parlamente ohľadom globálneho paktu OSN o migrácii? SaS, SMER, ĽSNS, Kollárovci... všetci v jednom šíku.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nijak nevybocuju zo svojej standardnej agendy, ale pokojne rob zo SaSky nackov a xenofobov aj nadalej, ved my vieme preco to robis :smt006
jackb
Redeemer
Redeemer

-AA- napísal:To je tvoj výmysel a neexistujúci problém.
Ani nie, kedze ty si vylustroval uchylakov s nemeckymi dokladmi a mavol si rukou “oni su vlastne z dakej etnickej mensiny”.
A problem je to pre ludi, ktori takto sortuju inych.
Uz pri zupnych volbach som poznamenal, ze po celej krajine kandidovali “osoby neslovenskeho povodu”, nehovoriac o poslaneckom klube, kde sa podla priezviska moze podla tohto pravidla povazovat snad len Mizik. Dokonca aj “Kotleba” je udajne skomolene a poslovencene “Gottlieb”.
Teda bud su Slovaci/Europania vsetci s europskymi/slovenskymi dokladmi, alebo nie su. Je to yes/no question, kde neexistuju ziadne ale.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:Je to yes/no question, kde neexistuju ziadne ale
Samozrejme, že existuje.

Možno keby si sa zamyslel, prečo "nacistickej, extrémistickej a xenofóbnej" strane, nevadia ľudia "neslovenského pôvodu", prišiel by si aj na to, prečo je rozdiel medzi migráciou v rámci kultúrne a etnicky príbuzného priestoru a tou inou.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Andi_Cibula napísal:Ja som ho je*ol do ignore listu.
Jeho príspevky nemajú žiadnu hodnotu, fakt že žiadnu.
Hughita považujem za mojho najkontrastnejšieho názorového oponenta, ale jeho čítam v podstate rád, dá sa od neho veľa dozvedieť a naučiť.

Aryan je ešte tak zákerný, že si dal avatara, ktorý je úplne nenápadný (a občas ho zmení) a vždy mi pár sekúnd trvalo, než som si uvedomil, že čítam výsledky generátora náhodného textu. Toľko minút a hodín života stratených.
Až teraz som si všimol toto "ocenenie," ktoré ma potešilo. Ono, mne takisto vôbec nevadí diskutovať na internete s názorovými oponentmi - dokonca ide o tak špecifický priestor, že diskutujem aj s neonacistami - to by som v reálnom živote nerobil. Ale tu sa to celkom dá. Záleží však od osoby. U mňa v ignore skončili osoby, s ktorými sa diskutovať nedalo. Nešlo o rozličné názory, ale o spôsob diskusie a argumentácie. Resp. tú argumentáciu by som dal do úvodzoviek, pretože išlo o sled argumentačných faulov, zavádzaní, poloprávd a vytrhávania vecí z kontextu - a človek zistil, že čas je celkom cenná vec a keď niečo nemá zmysel, tak ho naozaj nemá.

Pritom je to škoda, lebo ľudia vo svojich osobných životoch zvyknú žiť v rôznych bublinách. Obklopujú sa ľuďmi s prevažne pod. názormi, sledujú a čítajú najmä média, ktoré im konvenujú atď. Preto je priestor takéhoto fóra celkom dobrý na to, aby sa človek dostal do konfrontácie s inými pohľadmi. Až na to, že nie všetci túto konfrontáciu zvládnu a uchýlia sa k invektívam a demagógii, racionalitu ubije emocionalita.
jackb
Redeemer
Redeemer

hughito napísal:Až na to, že nie všetci túto konfrontáciu zvládnu a uchýlia sa k invektívam a demagógii, racionalitu ubije emocionalita.
pekne hovoris. vytahovat v uplnych koncoch na cloveka co pisal v puberte naozaj do diskusie nepatri. rovnako su demagogiou a hraou na emocie pokusy obhajovat rezim zabijajuci miliony ludi tym, ze si pred smrtou mohli posvietit elektrikou, alebo krik, ze upratovaci musia mat vyssi plat ako nastupny pre absolventa.
-AA- napísal:prečo je rozdiel medzi migráciou v rámci kultúrne a etnicky príbuzného priestoru a tou inou.
to je uz v emocnej sfere. v demografii ci statistike neexistuje nic ako mytologicky "kulturne a etnicky pribuzny priestor".
plus ako su si etnicky ci kulturne prizbuzne Madarsko, Polsko a Svedsko? rozdielne jazyky, diametralne odlisna kultura co do nabozenstva alebo tradicii. to, ze su vsetky tri na jednom koninente a ludia pozeraju Netflix a spevacke sutaze nie je znakom totoznej kultury.
Napísať odpoveď