3.Ficova vláda (2016-2018)/1.Pellegríniho vláda (2018-2020)
Re: 3.Ficova vláda (2016-2018)/1.Pellegríniho vláda (2018-20
Fico už začína byť toxický aj pre SMER.
https://www.ta3.com/clanok/1141886/lajc ... -mena.html
Zbaviť sa ministra, ktorého uznávala aj opozícia, resp. nevoliči SMERu + zbaviť sa kandidáta, ktorý by vyhral prezidentské voľby. A nahradiť ho nejakými pajácmi, ktorých porazí aj slovenský Drahoš. To je už pokročilé štádium rozkladu.
https://www.ta3.com/clanok/1141886/lajc ... -mena.html
Zbaviť sa ministra, ktorého uznávala aj opozícia, resp. nevoliči SMERu + zbaviť sa kandidáta, ktorý by vyhral prezidentské voľby. A nahradiť ho nejakými pajácmi, ktorých porazí aj slovenský Drahoš. To je už pokročilé štádium rozkladu.
a ako som ti uz X-krat napisal, ak sa dostane do Europy, tak v nej na 90 % zostane, strati sa v ghettach, zije v sedej ekonomike alebo z drobnej ci vacsej kriminalityjackb napísal:myslim, ze som netvrdil opak. preto ma byt kazdy skontrolovany a ked sa pride na to, ze nema co ponuknut, nie je ochotny ci schopny sa prisposobit, je uchylak alebo fanatik, tak ma byt poslany domov.
vies to a aj napriek tomu zase zlahcujes nelegalnu migraciu, ale obranujes to "no ved ho mali zastavit na hranici", dookola to iste neustale
este k tomuto:"sme europskej kultury", "kvalifikovana pracovna sila", alebo o citaciach kocura Mikesa len, aby sa nasiel ospravedlnitelny rozdiel.
- ano, rozdiely medzi kulturami existuju, ale v ramci Europy su si ludia blizsi ako medzi Europou a Blizkym vychodom alebo Afrikou
- dalej v drvivej vacsine sem kvalifikovana pracovna sila neprudi, ziadni doktori ani inzinieri (musim si najst povod toho hoaxu, uz si fakt nespominam kto to povedal prvykrat)
- cigani maju svoju kulturu, ak nie su integrovani
o pouziti vyrazu ekonomicky migrant v mojom pripade tu: post2317542.html?hilit=ekonomic*#p2317542
pod expatom som nenasiel nic
ked uchylny vrah, ktory je nabozensky fanatik dostane povolenie v EU pracovat, tak skutocne niekto pri kontrole neurobil svoju pracu dobrebeardie napísal:ak sa dostane do Europy, tak v nej na 90 % zostane, strati sa v ghettach, zije v sedej ekonomike alebo z drobnej ci vacsej kriminality
kym Dublin je len pre staty EU, je potrebne, aby rovnake ci velmi podobne pravidla pouzivalo aj Maroko, Rusko alebo Papua - Nova Guinea.
tou citaciou som chcel povedat len tolko, ze obaja sme ekonomicki migranti. stacilo by vetu ukoncit tu. lenze vzdy treba pridat, ze "my sme zapadnej kultury", "sme kvalifikovana pracovna sila" alebo "sme ekonomicki imigranti zo Slovenska, ale ti krajania, ktori pachaju kriminalitu su Romovia takze je to mimo nas".
beardie napísal:o pouziti vyrazu ekonomicky migrant v mojom pripade tu: post2317542.html?hilit=ekonomic*#p2317542
pod expatom som nenasiel nic
jackb napísal:prepac, zdalo sa mi, ze niekde o sebe pisal, ze si skor expat.
kontext?jackb napísal:ked uchylny vrah, ktory je nabozensky fanatik dostane povolenie v EU pracovat, tak skutocne niekto pri kontrole neurobil svoju pracu dobre
úprimne, migrácia do Papuy Novej Guinei ma nezaujíma a nevidím súviskym Dublin je len pre staty EU, je potrebne, aby rovnake ci velmi podobne pravidla pouzivalo aj Maroko, Rusko alebo Papua - Nova Guinea.
Aby som to zhrnul, pre legalnu migráciu do EÚ je záväzný Dublin, všetky otvorenia hraníc a importy sú proti tomuto nariadeniu, koniec, koleso netreba vymyslat znova
Existujú kultúrne rozdiely medzi európskymi etnikami, ale tie sú si poväčšine menšie ako medzi europskymi a mimoeuropskymi etnikami
Ak budeš mat ešte potrebu vyjadriť sa, tak to sprav bez prinasania nerelevantnych myšlienok, vopred ďakujem
kontext je, ze kontroly musia byt a poriadne.
Dublin je pre krajiny EU, Marakes ma byt pre vsetkych clenov OSN. preto nevidim problem, aby mali prakticky vsetky staty na svete rovnake pravidla ako dnes maju tie, ktore su v EU.
Dublin je pre krajiny EU, Marakes ma byt pre vsetkych clenov OSN. preto nevidim problem, aby mali prakticky vsetky staty na svete rovnake pravidla ako dnes maju tie, ktore su v EU.
Včera si písal, že si ma každá krajina definovať svoje podmienky 
//ja ti viacmenej rozumiem, viem čo sa snažíš povedať, ale ignoruješ kultúru a to je problémjackb napísal:podla Marakesskeho paktu si kazda krajina ponechava pravo definovat, kto je a kto nie je povazovany za ilegalneho imigranta.
som rad, ze rozumies, len neviem v com ju ignorujem. ved ja tu miestnym kotlebam zdoraznujem, ze na Slovensku su rozdiely v kulture medzi jednotlivymi dolinami, preto je takze tvrdit, ze je jednotna europska kultura.
No napríklad to, že nejaký Mauretanec dostane (dočasné?) víza a zostane v EÚ doživotne, nie, že by som mal niečo práve proti Mauretancom, ale pozývať si ľudí z takto kultúrne rozdielnych krajín, napriek tomu, že v Španielsku je nezamestnanosť okolo 15 %, je skratka blbosť
Podobne aj v prípade Grécka, majú tam stovky tisíc migrantov a 19% nezamestnanosť, to nie je veľmi logické
Podobne aj v prípade Grécka, majú tam stovky tisíc migrantov a 19% nezamestnanosť, to nie je veľmi logické
nie pozyvat, ked ma krajina problemy. dat moznost po splneni podmienok ziskat pracovne viza.
//autoeditácia príspevku (25 Nov 2018, 14:58)
//autoeditácia príspevku (25 Nov 2018, 14:58)
Pelle napísal:"Slovensko má problém so znením paktu OSN, ako je dnes navrhnutý. Slovensko si nemyslí, že neexistuje rozdiel medzi legálnou a nelegálnou migráciou. Ekonomickú migráciu považujeme za nelegálnu, škodlivú a za bezpečnostné riziko"
Samozrejme, záleží odkiaľ sú migranti s ci sú schopní a ochotní integrovať sa plne medzi majoritu
Pre Slovensko je ekonomická migrácia naozaj škodlivá. Veď keď kopa naších lekárov a sestier odišla do zahraničia za lepším životom, tak tým čo tu zostali, to dalo lepšiu pozíciu, keď je čas vyjednavania o platoch a pracovných podmienkach. Čo sa vláde nepáči, lebo majú potom menej peňazí na rozkradnutie. SMER už môže iba snívať o časoch, keď Fico pred voľbami sestričkám a učiteľom vykrikoval, že ich je dosť, nech si idú, že od vlády hovno dostanú...

to ale premier nespecifikoval, rovnako ako bezni Slovaci, ktori tvrdia, ze migracia im vadi vseobecne alebo, ze "imigracia" je ilegalna migracia.
takze v doslovnom vyzname premierovych slov, lebo nie sme vestica z Bujakova, aby sme vedeli co si pri tom myslel, sme ilegali, skodcovia a bezpecnostne riziko. to vsetko budu aj ti Ukrajinci v baniach na Hornom Ponitri, pracovnici v tovarnach, alebo soferi MHD.
takze v doslovnom vyzname premierovych slov, lebo nie sme vestica z Bujakova, aby sme vedeli co si pri tom myslel, sme ilegali, skodcovia a bezpecnostne riziko. to vsetko budu aj ti Ukrajinci v baniach na Hornom Ponitri, pracovnici v tovarnach, alebo soferi MHD.
Lajcak prec, Most zacina knucat. Myslite ze v Moste sa konecne zobudia a zachrania si preferencie povalenim vlady? Kebyze to spravia teraz, tak sa pripravia len o par mesiacov vladnutia a mozu si urobit percentualny zapis u volicov.
Nic takeho sa nestane, prezili ovela horsie veci.
mam strach, ze specialna schopnost "som prezident, mozem stavat vladu" sa minula na jar a tak naozaj Robo nikam neodisiel, alebo si potrasu rukou s Blahom.
Ja sa stále čudujem, ako niekto môže čakať, že MOST niečo urobí...to akože kto z tej strany? Hrnčiar a tie ďalšie papalášske vychcané kur*y, ktoré prebehli do MOSTu, keď ich materská strana SIEŤ oje*** voličov? Alebo had Béla, ktorý si len za posledný rok nasral do huby niekoľkokrát? Nie nie, MOST sa už dávno zmieril s tým, že v politike skončili, teraz je to len o tom, koľko budú mať na bankových kontách, keď skončia v parlamente a či sa im podarí dostať sa na nejaké zaujímavé teplé miestečka.
Tri vládne strany spája iba túžba po moci a peniazoch. Nič iné. Zdá sa, že ich neohrozí žiaden škandál. Jedine že by sa zastavili dotácie a nebolo by čo kradnúť...
Konečne to už aj imbecil Danko pochopil, že si môže dovoliť čokoľvek, lebo v SMERe a v MOSTe vedia, že ak Danko povalí vládu, tak všetci skončili. A mnohí z nich neskončia len v politike, ale hlavne v base.
Tri vládne strany spája iba túžba po moci a peniazoch. Nič iné. Zdá sa, že ich neohrozí žiaden škandál. Jedine že by sa zastavili dotácie a nebolo by čo kradnúť...
Konečne to už aj imbecil Danko pochopil, že si môže dovoliť čokoľvek, lebo v SMERe a v MOSTe vedia, že ak Danko povalí vládu, tak všetci skončili. A mnohí z nich neskončia len v politike, ale hlavne v base.
Robova záruka stability je už po exspirácii. Keď Fico bude chcieť ísť teraz na stoličku ministra, Kiska ho nebude chcieť vymenovať a máme zase čo sledovať na pár mesiacov.
Myslel som to tak, ze volby sa blizia a povalit vladu znamena ze volby budu len o par mesiacov skor, ako sa planovalo. Ak z toho dokazu vytlct politiky kapital do buducnosti, mozno do toho pojdu. Najma ak bude Danko dalej tak na koni ako doteraz so svojimi dementnymi napadmi. Na druhu stranu Most je dnes, po odchode mnohych top politikov, omnoho viac lokalna strana ako predtym. Ake nalady maju Madari na juhu vobec neviem posudit.
Tí, čo vždy volili SMK, tak tí budú aj ďalej voliť SMK. Tí, ktorí volili Bugára, sa z neho zgrcali rovnako, ako my všetci ostatní. Aspoň v mojom okolí vládne obrovská frustrácia, znechutenie z politiky a štátu a pocit neistoty do budúcnosti. Myslím si, že takéto pocity nezažívajú iba Maďari na juhu, ale mnoho ľudí na celom Slovensku.eMPiko napísal:Ake nalady maju Madari na juhu vobec neviem posudit.
Na južnom Slovensku panuje teraz taký žart, že ľudia by aj chceli pestovať papriku pre seba a rodinu, ale neni kde, lebo všetky pozemky už kúpil Bugár a oligarchovia okolo neho. Aj oni majú svoje rodiny, zamestnancov a pod. Pochybujem, že ale táto silná finančno-mocenská prítomnosť v niekoľkých južných okresoch im zabezpečí viac ako 5% hlasov pri najbližsích parlamentných voľbách. Do parlamentu sa Bugár v roku 2016 dostal najmä kvôli hlasom neMaďarov, pretože sľúbil, že nepôjde do vlády s Ficom. Tí ľudia ho už určite voliť nebudú.
Takže časť tých znechutených Maďarov to pri najbližsích voľbách hodí SMK, časť bude možno prvýkrát v živote voliť nemaďarskú stranu a časť sa na voľby proste vykašle...
V komunálnych voľbách v našom okrese kandidáti oboch maďarských strán zažili totálnu porážku. Podľa nich za to samozrejme nemôžu oni, ich špinavé kšefty, korupcia a to, že za dlhé roky pre mesto urobili hovno...podľa nich za to môže to, že sa do okresu dosťahovalo za posledné roky množstvo Slovákov. Úplne im uniká to, že časi, kedy Maďar volil Maďarov iba preto, lebo sú Maďari, sú už dávno preč. Ľudia chcú vidieť, že poslanci v úradoch niečo spravia pre ľudí a mesto.
Názor k demisii.
Podvodník Danko zostal, Lajčáka pustili k vode. Radšej nech už sú predčasné.
https://nazory.pravda.sk/komentare-a-gl ... dlnitelne/
Podvodník Danko zostal, Lajčáka pustili k vode. Radšej nech už sú predčasné.
https://nazory.pravda.sk/komentare-a-gl ... dlnitelne/