SIM karta zdarma / za minimalnu cenu
-
tonnymontana
Medium Expert
SIM karta zdarma / za minimalnu cenu
Ahoj,
viete mi niekto povedat aka najlacnejsia simka sa da kupit na SVK niekde v trafike alebo podobne ?
potrebujem ju len na skusku isteho HW... normalna karta co vie chytat nejaku siet...
v cesku mali napriklad KAKTUS SIMKU co ti poslali zadarmo na tvoju adresu.
https://www.mujkaktus.cz/simzdarma
..nvm ci nieco take je aj na slovensku..
ale ved zas nejake 2-3€ nemam problem dat aj v trafike ale zatial som videl len drahsie alebo pasusaly a data co nechcem...
viete mi niekto povedat aka najlacnejsia simka sa da kupit na SVK niekde v trafike alebo podobne ?
potrebujem ju len na skusku isteho HW... normalna karta co vie chytat nejaku siet...
v cesku mali napriklad KAKTUS SIMKU co ti poslali zadarmo na tvoju adresu.
https://www.mujkaktus.cz/simzdarma
..nvm ci nieco take je aj na slovensku..
ale ved zas nejake 2-3€ nemam problem dat aj v trafike ale zatial som videl len drahsie alebo pasusaly a data co nechcem...
-
yoggy
Re: SIM karta zdarma / za minimalnu cenu
https://www.o2.sk/volania/o2-volnost
Niekedy to mali zadarmo, momentalne za 2e, ale mas tam rovno kredit 2e. Ked boli zdarma, tak som ich objednaval pravidelne, este teraz mam niekde 20 simiek nerozbalenych
Niekedy to mali zadarmo, momentalne za 2e, ale mas tam rovno kredit 2e. Ked boli zdarma, tak som ich objednaval pravidelne, este teraz mam niekde 20 simiek nerozbalenych
-
tonnymontana
Medium Expert
yoggy napísal:https://www.o2.sk/volania/o2-volnost
okej a ked by som chcel kupit SIMKU tak aby som nemusel zadavat vsetky osobne udaje tak ako na tom odkaze co si hodil vyzaduje ?
SIM musi byt registrovana na meno.
-
tonnymontana
Medium Expert
na to si ako prisiel ?wladas napísal:SIM musi byt registrovana na meno.
nemusi... teda ja mam niekolko sim ktore niesu na meno, ale ja pravda ze som ich kupil v cesku ale aj tak je podla mna hlupost co pises..
Simku si môžeš kúpiť anonymne.. napr. v Tescu pri pokladni...... ale aktivácia každej simky na Slovensku vyžaduje nahlásiť osobné údaje, bez nich simku od slovenského operátora neaktivuješ.
-
tonnymontana
Medium Expert
aha a to ze zadavam prave udaje kontroluje kto ?brm napísal:Simku si môžeš kúpiť anonymne.. napr. v Tescu pri pokladni...... ale aktivácia každej simky na Slovensku vyžaduje nahlásiť osobné údaje, bez nich simku od slovenského operátora neaktivuješ.
-
tonnymontana
Medium Expert
no a to musi byt nejakym sposobom prave ? alebo tam das len nahodne cisla a aj tak to vezme ?yoggy napísal:Nikto, ale treba tam zadat RC a cislo OP.
teda ja som pri aktivacii sim v zivote nieco take nezadaval v CR
ČR ma iné zákony
Evidentne si si ešte nikdy neaktivoval žiadnu simku na Slovensku. Ak nechceš zadávať žiadne údaje, choď si kúpiť simku do Čiech.
Vyskúšaj si tie údaje vymyslieť a uvidíš... sám som zvedavý. Ak chceš mať istotu, použi niekoho skutočné údaje (mama, otec, brat, sestra..
)
Vyskúšaj si tie údaje vymyslieť a uvidíš... sám som zvedavý. Ak chceš mať istotu, použi niekoho skutočné údaje (mama, otec, brat, sestra..
-
tonnymontana
Medium Expert
yoggy napísal:To mi pripomina toto:
http://www.tvnoviny.sk/domace/1943309_n ... elnu-chybu
jj, daj to na rodinu
//autoeditácia príspevku (01 Dec 2018, 23:14)
tak to potom sme pekne sledovani od tohto policajneho statubrm napísal:Evidentne si si ešte nikdy neaktivoval žiadnu simku na Slovensku. Ak nechceš zadávať žiadne údaje, choď si kúpiť simku do Čiech.
Vyskúšaj si tie údaje vymyslieť a uvidíš... sám som zvedavý. Ak chceš mať istotu, použi niekoho skutočné údaje (mama, otec, brat, sestra..)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vsak si kup kartu na Bazosi a nevyplakavaj tu nad sledovanim ci policajcnym statom alebo co. Alebo si chod kupit do prvej dedine v Rakusku kartu na pumpu a nezabudni si k tomu kupit kredit.
-
tonnymontana
Medium Expert
no 15€ nejakym obchodnikom z anonymnymi simkami kvoli mojmu pokusu urcite na bazosi platit nebudemhojko napísal:Vsak si kup kartu na Bazosi a nevyplakavaj tu nad sledovanim ci policajcnym statom alebo co. Alebo si chod kupit do prvej dedine v Rakusku kartu na pumpu a nezabudni si k tomu kupit kredit.
a rakusko mam daleko takze musim spravit iny workaround
a aky je problem kupit si simku tu? Co ty vlastne chces testovat, trhaviny?
-
tonnymontana
Medium Expert
nie ale dobry napadNinx napísal:a aky je problem kupit si simku tu? Co ty vlastne chces testovat, trhaviny?
-
hojko
Site Admin
Dobry napad mozes otestovat aj na svojej sim karte. Teda ak nejaku vobec mas 
-
tonnymontana
Medium Expert
pripomina mi to ten anderov vtip kde sa jeden farmar pyta druheho, ze ako sa ma zbavit skodcov zo zemiakov a ten mu poradi ze ich ma pokosit ... tak sa o par dni na to stretnu a ten co mu radil sa ho spyta, no co zabrala moja rada ? a on na to , tak vyborne si mi poradil , ze som z vdaky pokošil aj tvojohojko napísal:Dobry napad mozes otestovat aj na svojej sim karte. Teda ak nejaku vobec mas
-
hojko
Site Admin
Sme sa zabavili teda. Ale nie na vtipe, ako skor na tebe