prenos veci z iphonu do xiaomi
prenos veci z iphonu do xiaomi
Zdravim , chcem vas poprosit o radu mam iphone 4s a nejde mi tam vobec nainstalovat google drive ... prechadzam z iphonu na android a potrebujem prehodit fotky,kontakty sms proste vsetko co sa da ale vobec mi to nejde uz sa stym trapim cely vikend vedeli by ste mi pomoct ? dakujem za kazdu radu
Re: prenos veci z iphonu do xiaomi
splna to tvoje 4S?Compatibility
Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
neviem aky je tam posledny ios
nie nesplna preto mam stym problem vsetky navody co som nasiel na nete hovoria ze cez to to dokazem ale ja nemam ios 10 ja mam verziu9.3.5 a neviem kde stiahnut starsiu alebo pripadne to urobit cele nejako inac ...
Orange ponúka službu prenosu dát z telefónu na telefón. Zo starej tlačitkovej nokie všetko stiahli do Huawei, keď som mame telefón kúpil, od konktaktov, SMSky až po "fotky". A stálo to nejakých pár € smiešnych.
Úprimne radím ti aby si si to spravil všetko manuálne ty sám. Čiže všetky kontakty prepísať do nového zariadenia. Je to pracné ale stojí to za to. Aspoň tak som to vždy robil ja.
preco? ved kontakty sa daju preniest cez sim nie? a aj ked nie naraz tak urcite na viac krat ano, plnu simku vzdy prenesies do zariadenia, teda do xiaomi a potom mozes kopirovat znova
o sms asi prides a media cez cloud do pc
o sms asi prides a media cez cloud do pc
Pokiaľ viem tak iphone ukladám tel. čísla na cloud. Nie na sim.
Minule som to riešil. Vybral som sim kartu z iPhonu a dal ju do andorid zariadenia a nebol na nej jediný kontakt.
Minule som to riešil. Vybral som sim kartu z iPhonu a dal ju do andorid zariadenia a nebol na nej jediný kontakt.
iphone uklada aj na gmail
nastavenia - kontakty - predvoleny ucet:
gmail, icloud
teda hej no, cez sim sa to preniest asi neda
nastavenia - kontakty - predvoleny ucet:
gmail, icloud
teda hej no, cez sim sa to preniest asi neda
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Par rokov dozadu sa mi zda, ze som riesil podobnu vec so 4S. Vtedy som tusim extrahoval kontakty z iTunes v PC a konvertoval ich na .vcf (asi cez 3rd party soft?) aby ich vedel android importovat. Skus pogooglit.
ved teoreticky by malo stacit nastavit v iphone kontakty na gmail, v xioami to iste a prihlasit sa gmail uctom
ak mas kontakty ulozene na iCloud tak ich vies lahko preniest na gmail aj cez icloud.com
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Alebo aplikacia PhoneCopy, tam by mala byt na Android aj iOS.