Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
predpokadaj ze ona s citila rovnako divne ako ty. prve rande su vzdy divne, hlavne takto "naslepo". tam pomaha najviac alkohol (nehovorim ozrat sa, ale aj pohar vina niekedy staci na uvolnenie).
hlavne co ti bude slobodna mamicka s 5 rocnym dietatom rozpravat. jedine zazitky ma s dietatom a pravdepodobne velmi dobre vie ze vacsina muzov nechce pocuvat o cudzom dietati co robi a ake je... aspon nie na prvom rande. no a potom jej uz moc tem neostava. takze si spravil dobre ze si rozpraval ty, aspon to nebolo take trapne.
ale ked nemas zaujem s nou ist znova von, tak neries, presne sa len tes z toho ze si bol vonku s nejakou, ze si to zvladol a ze to zvladnes aj nabuduce s inou.
hlavne co ti bude slobodna mamicka s 5 rocnym dietatom rozpravat. jedine zazitky ma s dietatom a pravdepodobne velmi dobre vie ze vacsina muzov nechce pocuvat o cudzom dietati co robi a ake je... aspon nie na prvom rande. no a potom jej uz moc tem neostava. takze si spravil dobre ze si rozpraval ty, aspon to nebolo take trapne.
ale ked nemas zaujem s nou ist znova von, tak neries, presne sa len tes z toho ze si bol vonku s nejakou, ze si to zvladol a ze to zvladnes aj nabuduce s inou.
OK, evidentne som príliš sprostý, aby som pochopil o čo jej ide. Ale môže mi niekto racionálne a logicky vysvetliť, prečo žena, ktorá vehementne tvrdí, že má priateľa a adoptovanú dcéru, by mi poslala takúto fotku z odôvodnením, že len chcel ukázať, ako vyzerá?
https://drive.google.com/file/d/1vFO9BA ... sp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1vFO9BA ... sp=sharing
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mna zaujima, preco si nehladas normalnu zenu, bez dietata, bez priatela, v tvojom veku a mimo zoznamky???
Toto nie je zoznamka. Mám ju medzi priateľmi na Steame a je to môj typ. Ja sa len snažím pochopiť myšlienkové pochody žien, no nejako sa mi to nedarí.
Apropo, hľadať ženu, ktorá sa mi páči, je v mojom veku, slobodná a bez dieťaťa, je ako hľadať na ulici, či niekto omylom neodhodil 500€ bankovku. Možné to je, ale vysoko nepravdepodobné. Od kamarátov tiež nemôžem čakať pomoc: jeden sa budúci mesiac ide ženiť, druhý je zadaný a tretí má rovnaké problémy si nájsť priateľku ako ja a to sa pritom socializuje ešte aj s veveričkami v mestskom parku. Obe sestry žijú v zahraničí, pričom z ich kamarátok sa mi páčili dohromady dva a aj to sú obe zadané. Moja sesternica je rovnako stará ako ja, skvelo vyzerá, fantastický človek, je neustále medzi ľuďmi, a má rovnaké úspechy ako ja.
Síce vyzniem pesimisticky, no realita je taká, že ak aj moje šance na vzťah niekedy nevyzerali ako cesta do roboty počas Vianoc v noci, tak tie sa vyparili v momente, keď som skončil základnú školu. Či už som bol na strednej, výške, alebo teraz v práci, môj kontakt s opačným pohlavím sa zredukoval na náhodné stretnutia. Čo mi umožňuje buď využiť online zoznamky, alebo sa zoznamovať skrz to, čo ma baví, a teda Steam, Discord, Reddit a pod. A úprimne, práve tam som mal za tie roky najväčší úspech so spoznávaním žien.
Apropo, hľadať ženu, ktorá sa mi páči, je v mojom veku, slobodná a bez dieťaťa, je ako hľadať na ulici, či niekto omylom neodhodil 500€ bankovku. Možné to je, ale vysoko nepravdepodobné. Od kamarátov tiež nemôžem čakať pomoc: jeden sa budúci mesiac ide ženiť, druhý je zadaný a tretí má rovnaké problémy si nájsť priateľku ako ja a to sa pritom socializuje ešte aj s veveričkami v mestskom parku. Obe sestry žijú v zahraničí, pričom z ich kamarátok sa mi páčili dohromady dva a aj to sú obe zadané. Moja sesternica je rovnako stará ako ja, skvelo vyzerá, fantastický človek, je neustále medzi ľuďmi, a má rovnaké úspechy ako ja.
Síce vyzniem pesimisticky, no realita je taká, že ak aj moje šance na vzťah niekedy nevyzerali ako cesta do roboty počas Vianoc v noci, tak tie sa vyparili v momente, keď som skončil základnú školu. Či už som bol na strednej, výške, alebo teraz v práci, môj kontakt s opačným pohlavím sa zredukoval na náhodné stretnutia. Čo mi umožňuje buď využiť online zoznamky, alebo sa zoznamovať skrz to, čo ma baví, a teda Steam, Discord, Reddit a pod. A úprimne, práve tam som mal za tie roky najväčší úspech so spoznávaním žien.
Terepein , ja ti to poviem asi takto , vyše 2r som bez vzťahu ale napriek tomu sa stretávam s "ženami" respektíve dievčatami keďže od 21r pipky veľa sa očakávať nedá ale paradoxne je na tom to že som včera som šiel na "chatu" nie neboli tam žiadne orgie ani nič tomu podobné ale ! Bolo tam dievča ktoré zdieľalo rovnaké myšlienkové pochody ako ja teda v akom svete žijeme a áno život je o prachách ktoré zvyčajne nemá tak veľa ľudí aby nemali hypotekou utnutú hlavu.
Vzhľadom na jej vek (17r) , klobúk dole.
Tým ti chcem povedať že trvalo 2roky než som našiel dievča ktorá je mentálne vyzretá , nemá nasraté v hlave , má doma dve bongá , je proste "special" .
2r není limit ale kľudne to môže u teba trvať dlhšie , môj otec sa rozviedol má 52r a má priateľku vyše 2r. Tak nehádž flintu do žita
Tým ti chcem povedať že trvalo 2roky než som našiel dievča ktorá je mentálne vyzretá , nemá nasraté v hlave , má doma dve bongá , je proste "special" .
2r není limit ale kľudne to môže u teba trvať dlhšie , môj otec sa rozviedol má 52r a má priateľku vyše 2r. Tak nehádž flintu do žita
-
jorg22
Medium Professional
Teraz som to nepochopil japaja. Ty si si tam nasiel 17 rocnu babu co nema v hlave nasrate?
Ak hej tak velmi rychlo zistis ze v tom veku tam ma nasrate kazdy. To si teda moc nezabodoval.
Ak hej tak velmi rychlo zistis ze v tom veku tam ma nasrate kazdy. To si teda moc nezabodoval.
jorg22 napísal:Teraz som to nepochopil japaja. Ty si si tam nasiel 17 rocnu babu co nema v hlave nasrate?
nevravím o zabodovaní
Až dva roky si musel čakať? Obdivuhodné! Ako si to vydržal???japaja napísal:Terepein , ja ti to poviem asi takto , vyše 2r som bez vzťahu ale napriek tomu sa stretávam s "ženami" respektíve dievčatami keďže od 21r pipky veľa sa očakávať nedá ale paradoxne je na tom to že som včera som šiel na "chatu" nie neboli tam žiadne orgie ani nič tomu podobné ale ! Bolo tam dievča ktoré zdieľalo rovnaké myšlienkové pochody ako ja teda v akom svete žijeme a áno život je o prachách ktoré zvyčajne nemá tak veľa ľudí aby nemali hypotekou utnutú hlavu.
-
jorg22
Medium Professional
To myslis ironicky ze? Podla datumu zalozenia temy odhadujem ze ty si single uz viac ako 10 rokov?
terepin neviem ci je to ironicke alebo nie , nech je to uz akokolvek myslene , zameral som sa viac na svoj zivot a na seba , praca - podnikanie , ine zaujmy etc , obcas nejaka party/oslava
a asi najdolezitejsi bod je ten ze som nenasiel taku co by mi vyhovovala
, cize nemam z toho stresy ani depky, zivot ide dalej 
a asi najdolezitejsi bod je ten ze som nenasiel taku co by mi vyhovovala
tu fotku ti poslala baba na steame? poznas ju osobne?Terepin napísal:Toto nie je zoznamka. Mám ju medzi priateľmi na Steame a je to môj typ. Ja sa len snažím pochopiť myšlienkové pochody žien, no nejako sa mi to nedarí.
predpokladam ze dievca sa zivi streamovanim/instagramovanim a takto nahana lajky, nie?
To je zdravý pohľad na život. Len si to skús to hovoriť aj keď budeš mať po tridsiatke.japaja napísal:terepin neviem ci je to ironicke alebo nie , nech je to uz akokolvek myslene , zameral som sa viac na svoj zivot a na seba , praca - podnikanie , ine zaujmy etc , obcas nejaka party/oslava
a asi najdolezitejsi bod je ten ze som nenasiel taku co by mi vyhovovala, cize nemam z toho stresy ani depky, zivot ide dalej
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2018, 12:54)
Ánp, na Steame. A nepoznám ju osobne, keďže je Talianka.aacid napísal: tu fotku ti poslala baba na steame? poznas ju osobne?
predpokladam ze dievca sa zivi streamovanim/instagramovanim a takto nahana lajky, nie?
Či sa tým živý to netuším, ale dosť o tom pochybujem, keďže zarába viac než dosť v Googli.
na to ti poviem asi tolko , kazdy je zodpovedny za svoj zivot sam , vyhovorky a ine excuses som prestal u ludi akceptovat vo vsetkych smeroch, ze sa neda nebol cas nvm co , i dont care tieto shity ma nezaujimaju
uvediem priklad hoc odbocim od temy , boli casi ked som mal s kamosom podnikat ked som sa ho pytal ci ma veci porobene , pocuval som len vyhovorky ako sa nedalo ako nemal cas
moja odpoved bola jasna a strucna mas rovnako tolko casu ako ja , robis rovnako 160hodin mesacne ako ja
- skrtol som ho z planu
tym chcem povedat to ze ti mozno usiel vlak ale moj otec je prikladom toho ze stale sa to da
uvediem priklad hoc odbocim od temy , boli casi ked som mal s kamosom podnikat ked som sa ho pytal ci ma veci porobene , pocuval som len vyhovorky ako sa nedalo ako nemal cas
moja odpoved bola jasna a strucna mas rovnako tolko casu ako ja , robis rovnako 160hodin mesacne ako ja
tym chcem povedat to ze ti mozno usiel vlak ale moj otec je prikladom toho ze stale sa to da
Môj vlak mi ušiel v momente, keď som nastúpil na strednú školu.
Vlak ti ušiel v momente, keď si dobrovoľne prestal vyhľadávať ženskú spoločnost
1) Ja som vychodil SPŠ Strojnicku , 19 chlapcov v triede , dievčenske triedy boli buď letušky alebo životné prostredie , čaje síce pekné ale tupé jak drevo. Z 80 dievčat na celej škole boli dve schopné ktoré mali aj niečo v hlave. Mal si to horšie snaď ?Terepin napísal:Môj vlak mi ušiel v momente, keď som nastúpil na strednú školu.
Čo si potom za školu vychodil že si proti mne znevýhodnený ? Bocatiovu - kuchár/pekár ? Veď tam by si si vrzol skôr než u mňa na spške
2) You suck, ty si to proste vzdal a rezignoval a začinam mať tušenie že zatiaľ čo tu proti argumentuješ každému jednému tak čakáš že sa na teba nejaká čaja nalepí niekde na eskalátore v shopingcentre a woala manželstvo za rohom , ja ti to prajem ale na toľko som už aj ja skeptický že by sa to udialo.
3) Ok nebol som v ženskom kolektíve tak som zapol badoo , z toho badaa som vytiahol 1 vzťah a 3 kamarátstva ktoré udržiavam , nie nie som na to hrdý ale v dnešnej digitalnej dobe na tom "fičí" každá jedna , tak mi prosím povedz aký je problém u teba ?
viem, ze ot jak svina, ale neda mijapaja napísal:
1) Ja som vychodil SPŠ Strojnicku , 19 chlapcov v triede , dievčenske triedy boli buď letušky alebo životné prostredie
-
jorg22
Medium Professional
Inac Terepin nestresuj sa tolko zenami. Na akciach nikoho normalneho nestretnes. Takze len ostan na zoznamkach. Najdu sa tam aj pohodovy ludia.
Ak si najdes niekoho s kym si budes rozumiet tak to zistis uz na prvom rande a nebude to pre teba len nuda a premahanie sa.
Po case zistis ako rychlo filtrovat ludi na zoznamkach a lahsie sa vyhnes nudnym stretkam.
Dalsia realna moznost pre teba je najst si niekoho v praci. Ak v aktualnej nemas zenske pohlavie, s ktorym by si si rozumel tak zacni uvazovat nad zmenou prace.
Mozes sa tak dostat zo stereotypu prist na nove myslienky, vztahy uz nebudes brat tak tragicky a na najblizsom rande mozes zabodovat.
Ak si najdes niekoho s kym si budes rozumiet tak to zistis uz na prvom rande a nebude to pre teba len nuda a premahanie sa.
Po case zistis ako rychlo filtrovat ludi na zoznamkach a lahsie sa vyhnes nudnym stretkam.
Dalsia realna moznost pre teba je najst si niekoho v praci. Ak v aktualnej nemas zenske pohlavie, s ktorym by si si rozumel tak zacni uvazovat nad zmenou prace.
Mozes sa tak dostat zo stereotypu prist na nove myslienky, vztahy uz nebudes brat tak tragicky a na najblizsom rande mozes zabodovat.
Nemal som ju kde vyhľadávať.beardie napísal:Vlak ti ušiel v momente, keď si dobrovoľne prestal vyhľadávať ženskú spoločnost
To by platilo len ak by si žil na samote desiatky kilometrov od civilizácie, pripomeň nám, v akom meste bývaš?