Apple watch
-
nejakymarko
Addict
Apple watch
Zdravím páni,
neviete mi poradiť, kde by som zohnal apple watch 3 alebo 4 (38 resp. 40mm) v tej ruzovo zlatej kombinacii? Nove
Dakujem
neviete mi poradiť, kde by som zohnal apple watch 3 alebo 4 (38 resp. 40mm) v tej ruzovo zlatej kombinacii? Nove
Dakujem
Re: Apple watch
iStores, mZone
-
nejakymarko
Addict
Nenapísal by som tu, keby som už nehľadal v 10 základným eshopoch na SK 
s tymito mensimi je teraz problem, jedno z rieseni je vymenit naramok, samostatny ho zozenies
-
nejakymarko
Addict
Po pravde by som zobral aj tie vacsie, len ani tie nie su. Aj nad vymenou remienka som uvazoval, len tam uz potom nesedi farba hodiniek ako takych
apple watch som velmi nesledoval, ale series 4 je len momentalne nedosupna, alebo u nas ani nebola, alebo kde je pes zakopany?
apple watch som velmi nesledoval, ale series 4 je len momentalne nedosupna, alebo u nas ani nebola, alebo kde je pes zakopany?
Skus eglobalcentral ...
-
nejakymarko
Addict
No, tam ich majú. Je to overený eshop? Nikdy som o nom nepočul
Vďaka
Vďaka
Apple watch
Ja som odtial uz bral apple watch 3ky a tusim 2 telefony.
Jj kupuje odtial dost ludi hlavne foto techniku maju dobre ceny a dodanie je tiez rychle
Jj kupuje odtial dost ludi hlavne foto techniku maju dobre ceny a dodanie je tiez rychle
-
nejakymarko
Addict
A ešte posledná otázka. Pohorším si veľmi výrazne, ak by som zobral AW3 miesto AW4? Momentalne priatelka pouziva mi band 2
nejakymarko napísal:A ešte posledná otázka. Pohorším si veľmi výrazne, ak by som zobral AW3 miesto AW4? Momentalne priatelka pouziva mi band 2
Podľa toho čo od hodiniek očakávaš. AW4 majú väčší displej, lepšie senzory, novší HW ... inak ostatné maličkosti by mali ostať rovnaké. Ak si ešte nikdy nemal hodinky choď do 3. Ak si už mal niekedy AW alebo iné hodinky, potrebuješ mať najnovšie veci, tak choď do AW4 - vydržia dlhšie (sw podpora, design).
150e rozdiel by ťa mal presvedčiť.
-
nejakymarko
Addict
A co fitbit versa?
Uff, na youtube máš veľa recenzií. Určite si to kukni. Ja osobne mám Xiaomi mi band 3 a chcem ísť v budúcnosti do AW. Je to len na tebe. Čo chceš ty. K čomu ťa to viac ťahá a čo sa ti viac páči. Niekomu sa môžu zas páčiť aj POLAR hodinky. Ktoré (narozdiel aj od iných, napríklad AW) ťa upozornia aj na to aby si si dal nasledujúci deň oddych (keď si mal deň dozadu tréning).