Terepin napísal:
V Košiciach. Aj som skúšal chodiť von s partiou mojich kamarátov, ale to bola nuda a chodil som s nimi von prakticky len preto, aby som si tam nejakú našiel. Keď som zistil, že nemám šancu, tak som s nimi prestal chodiť von.
Aha, takze chodit von s partiou je nuda.. väcsia zabava je sediet doma sam. Dobre vediet.
Pravdu povediac, bol som ako ty furt sam bez kamosov, ale tak moc som sa bal, ze dopadnem ako ty, ze teraz chodim von s kazdym a vsade.. Uz som spoznal aj nejake baby s ktorymi som v kontakte, aj uplne nezname skupiny s ktorymi som sa zoznamil.
Este mozno taka rada do zivota. Ak ta niekto par krat vola von a ty mu 2-3 povies ze nejdes, prestane ta volat uplne.. Takze ak mas niekoho s kym aktualne chodis von(na pivo), tak si daj bacha kolko krat mu povies Nie.. lebo prides aj o tuto aktivitu..
Ja som sa z tohto stereotypu dostal tak, ze kazdeho som volal von na pivo, a aj som im hovoril, ze ked by oni niekde isli, tak nech ma volaju, ze urcite pojdem.. a zatial to vychadza. Boli aj situacie, ktore som chcel zrusit (stretko s 2 neznamymi babami naraz). Bol som v takom strese, ze som myslel ze odpadnem

Ale nezrusil som to a isiel som.. A nelutujem. V ten vecer som trsal s 2 babmi, potom sme presli mesto, odprevadil som ich a sme v kontakte doteraz. uz mame dohodnutu dalsiu akciu.
Co tym chcem povedat.. ked sa budes vyhovarat, nic sa nezmeni. Musis stale vystupovat zo svojej komfortnej zony, inak stagnujes...