Pomale nabijanie

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Pomale nabijanie

Príspevok od používateľa japaja »

Zdravím boys,

Vlastním Samsung A5 2017 za 480€ a zaujímala by ma jedna vec ako je možné že po roku a niečo keď ho dám nabíjať mi vypisuje notifikáciu že je pomalé nabíjanie, ak som dobre pochopil odje*alo mi port na nabíjanie ? lebo káblu nie je nič

Aké su riešenia ? Mam paušál v Telekome, vyberiem si iné zariadenie alebo mam zbehnúť do servisu a čakať klasicky 30dni alebo menej? Bral som ho vtedy z Okay čiže aj tam by musel ísť...

Nejak mi uchádza pointa že ak telefón stoji 480€ ako je možné že sa začne kaziť pričom ho nenabíjam každý deň dookola :(
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Pomale nabijanie

Príspevok od používateľa CheZteR »

takze ajfony za 1600€ su telefony na cely zivot? lebo stoja 1600€ a teda neexistuje moznost ze sa pokazia?
ak ho mas z okay tak ho chod reklamovat do okay, tvoj pausal z telekomu s tym nema nic spolocne, a nie, nic si nemusis chodit vyberat pretoze okay nahradne telefony pocas reklamacie neposkytuje

skus najprv iny adapter, iny kabel a kedze je to android v poslednom rade tovarenske nastavenie, ak je to vravis novy telefon zla baterka by to byt nemala, aj ked nahoda je blbec
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Pomale nabijanie

tym telekomom som myslel tak že si vezmem k paušalu iný a proste toto akceptovať
a druhý mobil nemám k dispozicii

existovala možnosť že starý za nový tak preto ma to napadlo :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

K pausalu sa malokedy oplati brat mobil. Stare casi su davno prec.
Ako dlho sa nabijal predtym a ako dlho teraz?
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Ak mobil pise "pomale nabijanie", znamena to, ze nedostava tolko prudu, kolko by si chcel "cucnut". Moze sa to stat, ak nabijas z PC cez USB, alebo z nejakej slabsej nabijacky. Skus to s nabijackou, ktora da aspon 1 amper. Samozrejme sa neda vylucit, ze ide o nejaku softverovu chybu, tu by reset do tovarnych nastaveni mohol pomoct, ako uz bolo napisane.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

no predtým napisalo na displayi že rýchle nabijanie , tak netuším prečo a používam rovnaku nabijačku čo som dostal k telefonu.

//autoeditácia príspevku (09 Dec 2018, 22:14)
môžte lock , vyčistil som port na nabijanie od prachu :) :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Pomale nabijanie

Príspevok od používateľa CheZteR »

kokos telefon za 480€ a do portu sa dostane prach toto svet nevidel, čo si to ten prach dovoľuje [emoji3]
/irony off
Napísať odpoveď