Čo vám vadí na fore?
-
yoggy
Re: Čo vám vadí na fore?
Moj zivotny ciel vyhrat nieco na hojku vo vianocnej sutazi sa nikdy nenaplni 
pinco - suhlasim, videl som ten vymazany prispevok, mna neoslovil, ale urcite mi nevadil a pravidla neporusoval - hlavne v porovnani s temami ktore boli ocividne OT, trolling a boli ponechane, alebo aj niekolko dni tolerovane, aj ked prispievali aj admini, rovnako pravidlo 6 je pravidelne porusovane a casto ignorovane.
Taktiez v porovnani s dalsimi pravidlami, aj teraz su tu temy s jednoslovnym nadpisom a podla pravidla 19 by mali byt vymazane, aj ked podla mna by stacilo upozornenie a premenovanie alebo doplnenie nazvu. Ak uz ale tak prisne aplikovat pravidla, tak spravodlivo, kazdemu rovnako.
Samozrejme, casto to funguje dobre, temy su aj premenovane, doplnovane, spajane a pod., takze musim aj pochvalit moderatorov, no myslim ze tento pripad nie je jediny, uz sa tu stazoval niekto iny, myslim ze vymazanie prispevku by malo byt krajnym riesenim.
Taktiez v porovnani s dalsimi pravidlami, aj teraz su tu temy s jednoslovnym nadpisom a podla pravidla 19 by mali byt vymazane, aj ked podla mna by stacilo upozornenie a premenovanie alebo doplnenie nazvu. Ak uz ale tak prisne aplikovat pravidla, tak spravodlivo, kazdemu rovnako.
Samozrejme, casto to funguje dobre, temy su aj premenovane, doplnovane, spajane a pod., takze musim aj pochvalit moderatorov, no myslim ze tento pripad nie je jediny, uz sa tu stazoval niekto iny, myslim ze vymazanie prispevku by malo byt krajnym riesenim.
bude silvestrovska tema?
niekedy ta tema bola fajn a mala uroven, boli tam statistiky a grafy, napr myslim ze nas je viac ktorych by nas taketo statistiky a navstevnosti zaujimali, napr odlivy ludi a kolko nas realne ostalo...
ved si pamatame casy ked tu denne boli nove temy na strany, dnes sa vojdu dvojdnove temy na jednu stranu, vsak vieme o com hovorim
niekedy ta tema bola fajn a mala uroven, boli tam statistiky a grafy, napr myslim ze nas je viac ktorych by nas taketo statistiky a navstevnosti zaujimali, napr odlivy ludi a kolko nas realne ostalo...
ved si pamatame casy ked tu denne boli nove temy na strany, dnes sa vojdu dvojdnove temy na jednu stranu, vsak vieme o com hovorim
Silvestrovská téma by potešila určite
Je pravda, že úpadok fóra je citeľný. Pamätám aj na tému s takým názvom, ale teraz to je zrejme už aktuálnejšie. No darmo, skalní užívatelia odrástli, majú už iné starosti, než vypisovať na fórum, nových v dnešnej dobe ťažko nalákať, nedá sa s tým zrejme veľa robiť.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
A tento rok bol hlavne bez vianocnej sutaze 
-
mirak2
Hardcore addict
vianocna sutaz pre tych 10 ludi, co tu chodi? zbytocne
noa, aspon by som mal konecne sancu 
je nas menej, mala by byt snaha si nas vazit viac
je nas menej, mala by byt snaha si nas vazit viac
-
Arkaz
Addict
Presne tak sme uz ohrozeny druh [emoji3][emoji3]
Podľa mňa je to jedno... ak by sme súťažili len spomínaní desiati a v hre by bolo 30 výhier, aj tak by som nič nevyhral.. jak každý rok. 
-
hojko
Site Admin
brm: Preto nie je sutaz, kedze by si aj tak nic nevyhral.
hlasky z karmy? prosim pekne
-
hojko
Site Admin
Nie sa 
Prave bolo zmazanych niekolko prispevkov z temy Obrázkové vtipy. Prispevky boli OT, ale predsa sa to dalo rozdelit alebo presunut do Kosa, naco je tu Kos? Rozbehla sa tam zaujimava diskusia a je dost frustrujuce ked sa to cele zmaze.
Zmazany bol ale aj prvy prispevok na ktory som reagoval, ktory obsahoval obrazok v prilohe, ten ziadne pravidla neporusoval AFAIK, preco bol aj tento zmazany?
Zmazany bol ale aj prvy prispevok na ktory som reagoval, ktory obsahoval obrazok v prilohe, ten ziadne pravidla neporusoval AFAIK, preco bol aj tento zmazany?
Pánko si dal veľmi záležať aby v tak dôležitej téme nebolo OT, škoda že nie je taký aktívny aj v iných témach 
Co ma toto znamenat - dve 10 rokov stare temy ozivene stabilnymi uzivatelmi?!
ako-na-kasel-rychlo-a-spolahlivo-pomoc-t130508.html
da-sa-urychlit-rast-brady-t127902.html
Snad tomu prvemu uz ten kasel presiel a tomu druhemu uz ta brada za 10 rokov narastla.
ako-na-kasel-rychlo-a-spolahlivo-pomoc-t130508.html
da-sa-urychlit-rast-brady-t127902.html
Snad tomu prvemu uz ten kasel presiel a tomu druhemu uz ta brada za 10 rokov narastla.
Boli tam spam posty od novoregistrovanych "reklamnych" uzivatelov. Tie som zmazal a nove od stalych som nechal.
Reklamni su aspon na nieco dobri. Ozivia stare temy 
-
lekoklatik
VIP
A to sa nemoze prispievat do starych tem? Wau 
lekoklatik - kto to tvrdi?
-
lekoklatik
VIP
Tak 
sa mi vidi ze ti to nie je moc po chutiDreamer napísal:Co ma toto znamenat ...