hughito napísal:Ohľadom Kisku, tam je dôkazné bremeno na vašej strane, faktom je, že Kiska lietal lietadlom. Protiargument vašej strany bol len v tom, že mu to vlastne navrhol Kali. Už si to presne nepamätám, ale MV to tuším poprelo.
A tebe stačí, že to MV (Kali) poprelo? Ten Kali, čo najprv tvrdil, že Baštrnaka nepozná a nikdy s ním nič nemal a až keď sa objavil jeho účet, tak potom priznal, že ho pozná a niečo od neho kúpil? To MV, ktoré písalo Poliakom, že v lietadle do Moskvy bude Kali a on tam vôbec nebol? Vôbec by som sa nečudoval ak by to bolo tak, že po nástupe Kisku do úradu mu Kali (MV) naozaj odporučil využívať lietadlo a po tých rokoch, keď Kiska nakladal Smeru, Ficovi, Kaliňakovi, to nakoniec vytiahli proti nemu a evidentne to zabralo na niektorých ľudí. Toď môj názor.
hughito napísal:Fajn, tak to čítaš. Potom ale vedome klameš o tej vyššie spomenutej pasáži. Lebo ja tu kritizujem aj SMER, aj Fica, aj Blahu, aj Rusko. Akurát kvôli tomu "rybníku" sa viac zameriavam na kritiku opozície, pretože na vyššie spomenuté osoby a krajiny sa tu zameriavajú pravidelne aj iní. Čo na tom nedokážeš pochopiť? Plus samozrejme to, že som ľavičiar a nie pravičiar. SMER síce za ľavicu v podstate nepovažujem, ale isté veci, aspoň v zmysle principiálnosti, mám tendenciu obhajovať.
No vidíš. Ale keď ja takto pristupujem k Sulíkovi (že ho obhajujem, no zároveň ho viem aj zkritizovať) tak som len svedok Sulíkov a slabučko kritizujem. No teba mám vnímať ako obraz objektívnosti, lebo aj kritizuješ, aj obhajuješ, ale viac kritizuješ pravicu, menej ľavicu, lebo si ľavičiar a tých je tu málo. Aj ciagánov/maďarov/atď je tu málo a ich názor nijako nenaberá na objektívnosti kvôli tomu. Teda neklamem, lebo som napísal, že kritizuješ ale slabučko.
hughito napísal:A ak piloti musia čakať len na Kisku a nato, aby ho mohli vyvážať a mať hodiny, potom je otázne aj to, že na čo sú SK vlastne lietadlá, resp. toľko lietadiel. Že?
...tak mi to príde, akoby celé Slovensko čakalo od 89´ len na to, aby sa zvolil Kiska a tí chudáci piloti konečne mohli zmysluplne lietať. Celé tie roky čakali len na to, inak štát a celé ministerstvo obrany alebo pod koho spadajú skrátka nevedelo týchto ľudí využiť.
Koľko si mal rokov, keď bol prezidentom Schuster? Že zo štyroch prezidentov, nie je Kiska prvý, ktorí lietal domov?
Schuster: Nedám si predpísať, ako mám cestovaťKOŠICE – Prezident Rudolf Schuster naďalej uprednostňuje vlakovú, prípadne leteckú dopravu pred cestovaním autom. „Nedám si predpísať ochrankou ani nikým iným, ako mám cestovať,“ povedal po návšteve košického letiska pri začatí výstavby nového terminálu.
Cestovanie po železnici má podľa neho svoje výhody, môže tam pracovať, rokovať, stretávať sa s ľuďmi. Povedal, že ho udivuje, prečo mu „predpisujú auto“ ako lacnejší spôsob dopravy, keďže vlak si platí, dokonca si kúpil permanentku, a ochrankári nie sú špeciálne najímaní na jeho cesty vlakom. Cestovanie autom považuje prezident za rizikové. „Párkrát som sa ocitol v situáciách, že sme mohli havarovať, dvakrát som havaroval, mám dosť, tretíkrát by som to možno neprežil.“ (tasr)
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2018, 21:13)
A ešte k tej pravde...ten článok je dosť hejtovým štýlo písaný, to je jedna vec a druhá, autor je sprostý. Ako môže vozidlo s právom prednostnej jazdy (počas uplatňovania si tohto práva)porušovať pravidlá cestnej premávky? Veď od toho tie majáky sú, že keď si ich zapnú, tak pre nich tie pravidlá neplatia.