tehla napísal:No vsak ano, od 60-tych rokov rasove nepokoje, neskor krach a odchod automobiliek a s nimi aj bielych a dnes obyvatelstvo tvori 80 percent cernochov, vysoka nezamestnanost, kriminalita - mal by si ist tiez na obhliadku so svojou organizaciou
Akou mojou organizáciou?
No ja sa pýtam preto, lebo si to prezentoval akoby samotný fakt, že niekde žijú ľudia tmavšej pleti, vytvára z daných miest "Detroit." Čo je, samozrejme, úplný nezmysel.
Vyjadriť sa k tomu nackovi? Nezaujímajú ma bezmozgovia čo boli v minulosti nackovia a teraz sú sympatizantmi LSNS. Ako som písal každý humanista, ľudomil by za určitých podmienok mohol byť rasista ak pociťuješ strach o svoju rodinu, majetok, obmedzovanie slobody iným etnikom, ktorého práva sú nadradené väčšine pôvodného obyvateľstva.
Pozri zbytočné to budem riešiť s niekým čo celý život žije v Bratislave. Preto LSNS má veľkú podporu na východnom slovensku lebo život V Huncovciach, Matejovciach, na Závadke a podobným obciam je z iného sveta. Ja som z Popradu, počas strednej som mal spolužiaka z Matejoviec. Na brigáde sa mu stal pracovný úraz oka a povedal mi že teraz radšej nechodí večer von lebo sa bojí pozrieť do oči cigánom zo zapáleným okom. Absurdne?. Ľudia zažívajú cigánsky teror a štát s tým nič nerobí, vtedy vznikajú nackovia. Človek čo žije v bratislave a má 1000 eur v čistom, všetko zabezpečené určite nebude nacek...
JackB si myslí že hliadky vo vlakoch vznikol ako čistý populizmus, ale on si nevie alebo nechce predstaviť čo zažívali ľudia v osobnom vlaku medzi Popradom a Starou Ľubovňou.
"No ja sa pýtam preto, lebo si to prezentoval akoby samotný fakt, že niekde žijú ľudia tmavšej pleti, vytvára z daných miest "Detroit." Čo je, samozrejme, úplný nezmysel."
Ano prepac, uplny nezmysel, Afrika a moslimske krajiny su rajom pre zivot
"JackB si myslí že hliadky vo vlakoch vznikol ako čistý populizmus, ale on si nevie predstaviť čo zažívali ľudia v osobnom vlaku medzi Popradom a Starou Ľubovňou."
znamy robil pre zeleznice na vychode - hovoril, ze zamestnanci vedeli o organizovanych ciganoch, ktori chodia okradat spiacich, ale bali sa nieco povedat, radsej boli ticho aby nemali sami problemy
M4jk1:-) napísal:Pozri zbytočné to budem riešiť s niekým čo celý život žije v Bratislave. Preto LSNS má veľkú podporu na východnom slovensku lebo život V Huncovciach, Matejovciach, na Závadke a podobným obciam je z iného sveta. Ja som z Popradu, počas strednej som mal spolužiaka z Matejoviec. Na brigáde sa mu stal pracovný úraz oka a povedal mi že teraz radšej nechodí večer von lebo sa bojí pozrieť do oči cigánom zo zapáleným okom. Absurdne?. Ľudia zažívajú cigánsky teror a štát s tým nič nerobí, vtedy vznikajú nackovia. Človek čo žije v bratislave a má 1000 eur v čistom, všetko zabezpečené určite nebude nacek...
JackB si myslí že hliadky vo vlakoch vznikol ako čistý populizmus, ale on si nevie alebo nechce predstaviť čo zažívali ľudia v osobnom vlaku medzi Popradom a Starou Ľubovňou.
Najtvrdšie jadro neonacistov bolo vždy v BA. A ja nežijem celý život v BA. Čiže splietaš dve na tri.
A to, že niekto má zlé skúsenosti s nejakým Rómom, z neho predsa automaticky nerobí neonacistu.
tehla:
Ano prepac, uplny nezmysel, Afrika a moslimske krajiny su rajom pre zivot
Čiže si de facto rasista a súčasný stav Afriky a moslimských krajín (mimochodom, aký súvis majú černosi a Arabi?) pripisuješ tomu, že tam žijú ľudia, ktorí majú viac pigmentu v tele?
Ale to si len odbočil, vráťme sa k tomu Detroitu. Lebo si to prezentoval tak, že nás tu čaká detroitizácia, "lebo migranti." Zjavne netušíš, o čo v Detroite skutočne išlo.
M4jk1:-) napísal:JackB si myslí že hliadky vo vlakoch vznikol ako čistý populizmus, ale on si nevie alebo nechce predstaviť čo zažívali ľudia v osobnom vlaku medzi Popradom a Starou Ľubovňou.
jackb 9 rokov chodil na ZS v buse plnom Romov, jeden mu rozbil nos. chodil ku babke do obce s romskou majoritou na bicykli, z ktoreho sa ho romske deti pravidelne pokusali zhadzovat. ale inak jackb Roma videl len na fotke... (ktoru sam vytvoril v jednej stredoslovenskej obci)
tehla napísal:1 zastavku S-Bahn od zapadnej nemeckej metropoly
dakujem za odpoved.
nastastie sa v UK da okolo mesit prechadzat z koncertu aj okolo polnoci bez problemu. ja mi luto, ze si mal tak negativne skusenosti.
To je akoze zle, ked niekto poukaze, ze dany clovek je nacista?
Vyjadri sa radsej, ako mozes obhajovat bandu, ktora sa sice tvari, ze su ok, ale akosi kazdy druhy clen ma nacackovsku minulost, bol trestani za nasilnu cinnost... proste na to, ze sa pasuju za slusnych ludi sa to nich akosi lepi.
A ked sa ukaze, ze niekto z ich vedenia ma hrudi vytetovanu svastiku (toto je asi treti pripad o ktorom som cital), tak namiesto aby sa od toho distancovali tak spravia toto?
ale treba povedat, ze Majki ma super zdroje informacii: meciarovskeho propagandistu Kapustu a Snopka, ktory o vsetkom klame tak velmi, ze sa mozno ani Snopko nevola. a ked Kollar povie, ze dochodca z RK je "fasista", tak podla mna je Kollar debilny uchylak.
hughito napísal:Čiže si de facto rasista a súčasný stav Afriky a moslimských krajín (mimochodom, aký súvis majú černosi a Arabi?) pripisuješ tomu, že tam žijú ľudia, ktorí majú viac pigmentu v tele?
Afrika vyzerá tak ako vyzerá pretože jej pôvodní obyvatelia celé tisícročia neboli vystavení evolučným tlakom, ktoré by uprednostňovali prežitie tých najinteligentnejších a najkreatívnejších jedincov. Namiesto toho sa viac uplatnili ludia ktorí mali lepšie fyzické predpoklady. Biológia základnej školy.
Fun fact: v častiach afriky je velmi rozšírené genetické ochorenie ktoré spôsobuje deformáciu červených krviniek. Vďaka tomuto ochoreniu sú postihnutí ludia velmi odolní voči malárii. U nás choroba, u nich výhoda
hughito - lavica tvrdi, ze imigranti su pre Europu vyhodni - ak je to tak, preco nezveladili a nezveladuju vlastnu krajinu? preco je Afrika chudobna? Hm? Jeden z najbohatsich kontinentov na nerastne suroviny sa podiela na svetovom obchode len z par percent. Jej populacia sa ma v priebehu par desatroci strojnasobit. Obrovsky potencial - vid. Juzna Afrika a prichod bielych.
Europa je mala - v porovnani so zvyskom sveta a trvalo, kym sa krajinu podarilo skultivovat natolko, aby dokazala poskytnut dobry zivot (a ano aj ubranit proti cudzim hordam). Nema vyznamne zdroje nerastneho bohatstva, narozdiel od Afriky, leta striedaju chladne zimy, ale je to zivotny priestor Europanov, ktorym sa podarilo vytvorit najbohatsi kut zemegule - co vedia aj prudy imigrantov.
Ak padne europska civilizacia, biely clovek uz nebude mat kam utiect (ako napr. dnes z Afriky, Syrie atd.) a to, pred cim utekaju aj ti ini zo svojich domovskych krajin sa moze stat kazdodennou sucastou aj nasich zivotov, resp. buducich generacii, ktorym to pripravuju nezodpovedni politici.
P.s. aj dalajlama je rasista, ked povedal, ze Europa patri europanom, ty detroitizacia? Najlepsie by bolo, keby africania a araby mali vyspelu spolocnost - dobre fungujuce staty a nemali by potrebu utekat.
Ako vyspelejsie narody by sme ich mali ucit a pomahat im, ale u nich doma, nie prenechavanim zivotneho priestoru. Vasu velku buducnost vidim tiez v zakladani africkych a arabskych antifa organizacii, zatial vidimlen ideologicke popieranie protibieleho rasizmu a nabozenskeho prenasledovania.V roku 1930 bolo asi 33 percent sveta bielych, Dnes je odhad okolo 7-9 a rychlo sa to znizuje - otazka na teba, vidis to pozitivne? Genocida belochov alebo krestanov prebieha (afrika, moslimsky svet)
tehla, zdas sa byt inteligentny, ale posledne posty o prezamestnanosti zien, o hordach, ktore sa hrnu do Europy su uplne hluposti.
a) ponizovanie zien je predsudkom prave o Neerupanoch
b) ziadne hordy sa nikam nehrnu. treba si pozriet kolko ludi do Europy prislo a kolko v nej zije povodnych obyvatelov
c) najviac migracie Africanov sa deje v ramci Afriky, lebo sice si to biely muz nemoze pripustit, niektore krajiny tam su bohatsie ako ine. a je jednoduchsie prejst do susedneho statu ako cez Saharu a cez more
Vždy keď kresťania z USA, Slovenska a pod. silne kresťanských krajín hovoria o tom, ako sú utláčaní alebo hovoria priamo o genocíde kresťanov, tak si hneď spomeniem na tento obrázok, ktorý to úplne vystihuje.
ephramko napísal:Vždy keď kresťania z USA, Slovenska a pod. silne kresťanských krajín hovoria o tom, ako sú utláčaní alebo hovoria priamo o genocíde kresťanov, tak si hneď spomeniem na tento obrázok, ktorý to úplne vystihuje.
ja som davnejsie daval do temy o naboznetvach mapu s prenasledovanymi a vrazednymi krestanmi, ono su skutocne prenasledovani a vrazdeni, ale najviac ich prenasleduju a vrazdia ini krestnia (lebo sa nezhodnu ci v piatok jest mäso, alebo ci zostala Maria panna).
Podobne je to s teroristickymi utokmi v Europe po druhej svetovej vojne, najviac ich bolo spchanych krestanmi, takisto mali aj najviac obeti.
jackb napísal:najviac migracie Africanov sa deje v ramci Afriky, lebo sice si to biely muz nemoze pripustit, niektore krajiny tam su bohatsie ako ine a je jednoduchsie prejst do susedneho statu ako cez Saharu a cez more
takze ide o ekonomicku migraciu - prave si sa stretol s objektivnou pravdou, ktora tlaci do kuta vozicek tvojich proimigracnych pseudoargumentov. A co Izrael? Tam by to mali zo Syrie tiez blizsie:
"Izrael je obklopený nestabilnými krajinami, s ktorými je buď vo vojnovom stave, alebo v režime studeného mieru.
Cez Sinajský polostrov prenikajú utečenci z afrických krajín, pašeráci drog či obchodníci s bielym mäsom, ale aj členovia teroristických skupín.
Bezpečnostné bariéry má okrem hranice s Egyptom aj na hraniciach s Libanonom či so Sýriou na Golanských výšinách.
Kontroverzná bariéra z plota a betónových múrov je na západnom brehu. Výrazne síce znížila počet teroristických útokov, ale zároveň skomplikovala slobodu pohybu pre Palestínčanov."
Ako si sam uviedol, kvoli opatreniam proti vojenskej invazii zo strany Syrie v Golanskych vysinach, nie je mozne, aby sa utekalo do Izraela. Ani Donbassania neutekaju do Maticky Rusy a “nechaju sa bombardovat o fasistu Porosenka”.
Nemeni to nic na veci, ze vacsina migracie sa udeje v Afrike a len zlomok to riskuje cez pust a more. Teda hordy su populisitckou halucinaciou.
Pri krestanstve je zaujimave, ze kotleby sa hodia od zlosti na zem, ked sa im pripomenie, ze bez Arabov by “snehobiela civilizacia” vedela pramalo o antike, kedze stredoveki krestania palili vsetky mozne anticke spisy a rozoberali stavby. Podakujme Arabom, ze boli tak civilizovani a zachovali nam dedicstvo “snehobielych Grekov a Rimanov”, na ktore teraz mozu byt kotleby s dvojcifernym IQ hrde.
Tak teraz uz vozicek pseudoargumentov vyletel z okna Ano - teroristi chapu USA a EU ako podporovatelov Izraela, preto tu mame aj teroristicke utoky motivovane pomstou. ISIS sa vyjadril, ze teroristov bude posielat v imigracnych vlnach. USA moslimskych imigrantov z blizkeho vychodu neprima, Izrael tiez, preco EU ano? Mimochodom aj do Saudskej Arabie by im bolo blizsie... V tej druhej casti tak trochu zavadzas - anticku literaturu prepisovali aj mnisi v klastoroch, nastuduj o tom nieco, vseobecne znamy fakt
az po tom, co ich prelozili z arabciny do latiny v Andaluzii
Saudsku Arabiu vysvetlujem uz asi 20-krat, ale specialne pre teba:
a) medzi Syriou a Saudi bolo uzemie ISIS
b) je to pust
c) Saudi, rovnako ako ISIS su whabisti. ku tym nikto nechce.
akych proimigracnych? napisal som, ze si mas zobrat celu Afriku bez kontroly do zahrady? len faktami nicim tvoje nerealne utkvele predstavy. pozeranie fantasy videa o uvrestaneho vyraskaveho Gorala nezmenia nic na tom, ze su to hluposti
ak je to tak, preco nezveladili a nezveladuju vlastnu krajinu? preco je Afrika chudobna? Hm? Jeden z najbohatsich kontinentov na nerastne suroviny sa podiela na svetovom obchode len z par percent.
No toto je gól, buď zámerne demagogicky stavané otázky alebo skrátka hlúposť.
Ako si prišiel po rokoch do témy II. WW., tak som celkom čumel, že nový tehla, úplne v pohode názory, racionálne, vychádzal si z faktov. No a teraz si začal písať do ostatných tém a vidím, že žiaľ sa nič nezmenilo. Čiže ďalej tú reakciu ani nemá zmysel rozoberať. Zahliadol som tam však ten Detroit, takže:
No lebo zrazu mam ine nazory ako ty ... Priznam sa, ze som od teba cakal viac, ako to, ze znova strcis hlavu do piesku pred rasizmom na bielych, namiesto toho si sa venoval analyze mna a uplne si zas odignoroval, aj napr. to, co ti pisal Solo Kamen - ci toho mas tiez preventivne zablokovaneho? To ephramko aspon hodil obrazok nejakeho cinana (neviem o co tam ide), ktorych desiatky milionov zomrelo v komunistickej diktature a ktorych USA zachranili pred Japonskou invaziou. Vdaka za analyzy Detroitu, nevidim tam ziadny rozpor s tym, co som napisal
jackb:
Facebooková stránka s názvom Sýrske spoločenstvo v Dánsku ukazovala video s migrantmi, ktorým bolo dovolené vstúpiť z maďarskej strany do Rakúska, čo prinútilo jedného z užívateľov siete k otázke: "Ako sa stalo, že sme utiekli z oblasti našich moslimských bratov, ktorí by za nás mali mať väčšiu zodpovednosť než krajina, ktorú opisujú ako krajinu bezvercov?" A iný užívateľ odpovedal: "Prisahám pri Všemohúcom Bohu, že to sú Arabi, kto sú neveriacimi".
//ale uz sme slusne OT
/ pozrel som ten ephramkov obrazok este raz, rano som len rychlo prebehol - zle som pochopil, tym chcel asi povedat, ze krestania nie su prenasledovani, len sa na to hraju