Sluchadla podobne Apple Airpods
Ahojte, chcel by som mame kupit nejake malicke BT sluchadla. Kvalitu zvuku nebude moc vediet ocenit si myslim, ale tiez jej nechcem kupit nejake smejdy
. Hlavne sa bude pozerat na dizajn, na pekne puzdro ktore si moze dat do kabelky a nabijat ich a podobne. Apple Airpods by jej urcite 100% vyhovovali, ale chcel by som sa spytat, ci by som mohol zvazit nejaku lacnejsiu alternativu, co by ste odporucali ? Je napriklad nejaka rozumna alternativa do 80e alebo to je moc malo ? Zaroven, ak uz mam investovat 150e, je za tu cenu nejaka lepsia alternativa k Apple Airpods (hlavne teda zvukovo) ?
-
yoggy
Re: Sluchadla podobne Apple Airpods
Pises ze kvalitu zvuku nebude vediet ocenit a potom ze ci je nejaka lepsia alternativa s lepsim zvukom. hmmm.
Kup jej toto
https://www.mp3.sk/7tws-bezdrotove-blue ... 85727.html
alebo
https://www.mp3.sk/8tws-earbuds-bezdrot ... 85661.html
Kup jej toto
https://www.mp3.sk/7tws-bezdrotove-blue ... 85727.html
alebo
https://www.mp3.sk/8tws-earbuds-bezdrot ... 85661.html
7tws urcite nie, to ich budes hned vracat, s 8tws sa da prezit, take obyc sluchatka 
na nich je bullshit to ze vydrzia max 3 hodiny lebo tam vacsia baterka nevojde a musis ich dat nabit do krabicky
takze ak neplanujes pocuvat hudbu viac ako 3 hodiny - cestovanie, vylet, fitko, bicykel... tak su fajn
na nich je bullshit to ze vydrzia max 3 hodiny lebo tam vacsia baterka nevojde a musis ich dat nabit do krabicky
takze ak neplanujes pocuvat hudbu viac ako 3 hodiny - cestovanie, vylet, fitko, bicykel... tak su fajn
-
Ryan Giggs
VIP
Co znamena alternativa k Airpods? Alternativa v com, tvare, funkcionalite, zvuku? Mozu mat aj kabel?
Ktorekolvek spunty hraju lepsie ako Airpody. Pozri Rha TrueConnect. Su trosku drahsie, ale je to iny level.
Ktorekolvek spunty hraju lepsie ako Airpody. Pozri Rha TrueConnect. Su trosku drahsie, ale je to iny level.
Zle som sa vyjadril. Druhu otazku - ze ci je zvukovo lepsia alternativa za rovnaku cenu som sa opytal preto, lebo som si vravel, ze rovno kupim nejake aj pre seba, cize ja si tu kvalitu zvuku budem vediet docenit.
Tak to skusim cele napisat presnejsie:
Pre mamu hladam nieco do 80e, kedze ona tu kvalitu zvuku urcite neoceni (bude na tom pocuvat TV, kadejaku hudbu v nizkej kvalite urcite), nieco do 80e jej uplne postaci.
Pre nu potrebujem sluchadla ktore budu vyzerat stylovo a pekne ako Apple Airpods - nejake biele, malicke s peknym dizajnom, peknym puzdrom - toto si bude ona vsimat ovela viac. Dobre by bolo keby mali vydrz na baterku aspon 5h za predpokladu ze puzdro moze prenasat a nechat si ich v nom nabit. Ak ich puzdro nenabije, tak nech vydrzia aspon den (neviem ako sa vacsinou dobijaju take sluchadla). Cize nech su podobne Apple Airpods co sa tyka vzhladu (aj ked viem ze to je subjektivne), asi aj tvaru, idealne aj funkcionalite - natolko kolko to pusti to tejto ceny, a zvuk je nizsia priorita - uz len vybrat to najlepsie co sa da zohnat v tejto cene. Urcite oceni ked budu uplne bez kablu.
Pre seba by som zobral nieco do 200e, ja ich budem vyuzivat ovela viac
, a pre mna je hlavnou prioritou kvalita zvuku. Kedze vela cestujem, je pre mna dolezite aby boli malicke - nezaberali mi v batozine miesto, bez kablov, a vydrzali aspon den. Co sa tyka tvaru, jedine sluchadla do usi ktore som kedy skusal a drzali mi v usiach boli Apple Airpods, tak neviem ci sa drzat toho tvaru ale take gumene stuple do usi mi nikdy nedrzali a je jedno aku som pouzil nasadu, aj ked je pravda ze som skusal vzdy take maximalne do 30eur. Takze som si neni isty co bude lepsie
ale vyskusam si ich a pripadne ich vratim, alebo si ich skusim vyskusat v nejakom kamennom obchode. Nejaku "nadbytocnu" funkcionalitu ocenim ale nie je potreba - radsej ju obetujem za kvalitu zvuku (ako naprikald Apple Airpods, ze sa vypnu ked ich vyberiem z usi a pod).
//edit: Momentalne mam Audio-Technica ATH-SR5BT a som s nimi spokojny, az na to ze mam s nimi vzdy problem pri prenasani. Preto ich uz konecne potrebujem vymenit.
Tak to skusim cele napisat presnejsie:
Pre mamu hladam nieco do 80e, kedze ona tu kvalitu zvuku urcite neoceni (bude na tom pocuvat TV, kadejaku hudbu v nizkej kvalite urcite), nieco do 80e jej uplne postaci.
Pre nu potrebujem sluchadla ktore budu vyzerat stylovo a pekne ako Apple Airpods - nejake biele, malicke s peknym dizajnom, peknym puzdrom - toto si bude ona vsimat ovela viac. Dobre by bolo keby mali vydrz na baterku aspon 5h za predpokladu ze puzdro moze prenasat a nechat si ich v nom nabit. Ak ich puzdro nenabije, tak nech vydrzia aspon den (neviem ako sa vacsinou dobijaju take sluchadla). Cize nech su podobne Apple Airpods co sa tyka vzhladu (aj ked viem ze to je subjektivne), asi aj tvaru, idealne aj funkcionalite - natolko kolko to pusti to tejto ceny, a zvuk je nizsia priorita - uz len vybrat to najlepsie co sa da zohnat v tejto cene. Urcite oceni ked budu uplne bez kablu.
Pre seba by som zobral nieco do 200e, ja ich budem vyuzivat ovela viac
//edit: Momentalne mam Audio-Technica ATH-SR5BT a som s nimi spokojny, az na to ze mam s nimi vzdy problem pri prenasani. Preto ich uz konecne potrebujem vymenit.
-
Ryan Giggs
VIP
Aspon den ti nevydrzia ziadne BT sluchadla ktore su uplne bez kabla. A ani s kablom nie, ale rozhodne davaju viac.
Lepsi zvuk a s tvarom ako Airpods a za zlomkovu cenu su Happy plugs earbud plus, ale nie su uplne bez kabla.
Mame by velmi pravdepodobne stacili aj tie co pise yoggy vyssie. Splnaju vsetko co si pisal ze by ocenila. Okrem tych dvoch co spominal este existuje drahsi model 10.
A pre teba sice pises ze by si tiez radsej taky tvar, ale to nekoresponduje s poziadavkou na kvalitny zvuk.
Co sa tyka spuntov, nie je mozne aby ti nejaky nastavec nesadol. Ak ti nepasuje ziadny z dodavanych, treba vzdy skusit aj rozne ine z inych sluchadiel. Hoci si aj pozicat od niekoho nastavce co nepouziva.
Zvukovo najlepsie do 200€ (ak to musi byt bez kabla) tak asi Sony WF-1000X.
Ale napr. take sluchadla KZ ZS10 s BT kablom (dokopy do 50€) zahraju tak o 2 triedy lepsie.
Lepsi zvuk a s tvarom ako Airpods a za zlomkovu cenu su Happy plugs earbud plus, ale nie su uplne bez kabla.
Mame by velmi pravdepodobne stacili aj tie co pise yoggy vyssie. Splnaju vsetko co si pisal ze by ocenila. Okrem tych dvoch co spominal este existuje drahsi model 10.
A pre teba sice pises ze by si tiez radsej taky tvar, ale to nekoresponduje s poziadavkou na kvalitny zvuk.
Co sa tyka spuntov, nie je mozne aby ti nejaky nastavec nesadol. Ak ti nepasuje ziadny z dodavanych, treba vzdy skusit aj rozne ine z inych sluchadiel. Hoci si aj pozicat od niekoho nastavce co nepouziva.
Zvukovo najlepsie do 200€ (ak to musi byt bez kabla) tak asi Sony WF-1000X.
Ale napr. take sluchadla KZ ZS10 s BT kablom (dokopy do 50€) zahraju tak o 2 triedy lepsie.
ja mam ale rovnaky problem, ziadne stuple so ziadnymi nastavcami mi nikdy nesedeli v uchu dobre. a tie airpody jednoducho sedia.
zial aktualne to vypada tak ze si musis vyberat medzi zvukom, komfortom a cenou, je na tebe co preferujes. ja som spokojny s airpodami, zvuk mozno nepatri k najlepsim, ale osobne mi na nom nic nechyba. cisto moj pohlad na vec, zvuk je silno o zvyku, pokial nemas nejake 5 eurove plechace, tak si usi na zvuk zvyknu. komfort je o niecom inom, pokial mas raz nepohodlne sluchadla, tak budu nepohodlne navzdy.
zial aktualne to vypada tak ze si musis vyberat medzi zvukom, komfortom a cenou, je na tebe co preferujes. ja som spokojny s airpodami, zvuk mozno nepatri k najlepsim, ale osobne mi na nom nic nechyba. cisto moj pohlad na vec, zvuk je silno o zvyku, pokial nemas nejake 5 eurove plechace, tak si usi na zvuk zvyknu. komfort je o niecom inom, pokial mas raz nepohodlne sluchadla, tak budu nepohodlne navzdy.
Najprv objednam mame nech to je doma co najskor a potom budem riesit svoje. TWS i10 vs. 8-TWS vs. 7-TWS aky je vlastne rozdiel ? Okrem toho ze i10 ma dotykove ovladanie a BT 5.0. Oplati sa priplacat ?
-
Ryan Giggs
VIP
Podla toho co viem, mali by hrat lepsie. Osobnu skusenost ale nemam. Ci to stoji za ten doplatok ti nepoviem.