Windows 10

Informácie o software, ankety...
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Windows 10

Príspevok od používateľa 4040 »

Skús si kontrolu v starom PC, či máš PC medzi svojími zariadeniami.
Štart-Nastavenie-Aktulizácia a zabezpečenie-Nájsť moje zariadnie-Vyhľadať svoje zariadenie na , klikni na ten odlaz account...
Otvorí sa Tvoj účet a zobrazí sa PC.
Ak sa prihlásiš cez účet Microsoft na novom PC a dáš si vyhľadať, tak potom tam si vyberieš niečo také , ako používam tento PC...
kzS^
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kzS^ »

skusim,no akurat ze ja to mozem spravit uz len na dialku,ked to vobec pojde...
ale volal som do microsoftu a povedali ze to nejako vyriesia tak som zvedavy no
tomass2671
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tomass2671 »

Zdravim, mam dost zaujimavy problem,v pc mam SSd disk a vcera sa mi zacali problemi ze ked som pristupoval na disk obcas ma hodilo do bluescrenu, skusal som dalej a zistil som nec robim hocico s pametou ukladam, mazem po restarte PC je vsetko v povodnom stave ako ked sa prvy krat vyskytla chyba , proste zmazem 40GB subor restrarnem PC a subor je naspet..(nemozme system vratit do predchadzajuceho stavu lebo zahadne tam nemam ziadne body navratu) ak by mi niekto vedel poradit bol by som velmi vdacny.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Treba otestovat ten disk, trebars cez HD Tune. A rovno by som prebehol aj RAM cez MemTest86.
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Ahojte, dnes som si všimol, že nemám aktivovaný windows 10 Pro prechádzal som z Win 7, ale ako čítam tak s tým majú problém viacerí ktorý prechádzali bezplatne na windows 10.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Mne to iste ukazuje. Kopec ludom to ukazuje. Na MS fore pisu o nejakom probleme na MS Activation serveroch. Vraj treba cakat co som sa tam docital od nejakeho moda.
Ked sa pozres blizsie na ten error preco to nejde aktivovat ukazuje to ze vsetci co nekupili priamo Windows 10 Pro verziu maju teraz Windows 10 Home verziu (presli na PRO upgradom zo 7micky).
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Ja viem, že to kopec ľudom ukazuje ktorý prechádzali z Windows 7 Pro na Windows 10 Pro, len hádam to dajú čo najskôr do poriadku lebo sa bude isto systém vypínať kvôli tomu, že to nie je aktivované a znepríjemňovať užívateľovi prácu.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No myslim, ze teraz vela ludi v Microsofte riesi len toto. Je to globalny problem a nemozu si dovolit nechat to tak.
Tu je ten topic, mozeme sledovat priebeh: https://answers.microsoft.com/en-us/win ... 10c316d1c4

//autoeditácia príspevku (08 Nov 2018, 22:17)
Uz to opravili, treba dat skontrolovat updaty a potom znovu aktivovat.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Existuje nejaký software pre Windows 10, ktorý povypína zbytočné procesy a zoptimalizuje tak chod procesora?
Mám tu notebook, ktorý má pozapínané defaultne všetko možné, procesor tak dostáva na držku, ventilátor teda šľape čo mu sily stačia a notebook fučí, aj keď sa na ňom nič nerobí.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Windows 10 Lite :)
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Neviem kde to presne patri, ale mam windows 10 a na nom sa napojim cez vzdialenu plochu na druhy pocitat, ktory ma windows 7 a tam mame uctovny program cez ktory robim. OD vcera mi nejde CTRL C a CTRL V, proste v mojom PC si skopirujem daco a prepnem sa cez vzdialenu polochu a ked chcem vlozit, tak mi nejde. Proste nefunguje medzi vzdialenou plochou CTL C a CTRL V... Neviete kde sa to nastavuje , povoluje?

Vcera bol update na windows 7, asi to bolo tym a dake povolenia tam nie su... Viete poradit?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Dostal sa mi do ruk notebook, znacka Umax, hadam jeden z najlacnejsich co je na trhu. Isto poznate, ze ked chcete oznacit viac ikoniek na ploche alebo suborov v adresari, tak len kliknete lave tlacitko, ktore drzite a potom tahat myskou a oznacujete. Na tomto notebooku je to opacne - treba stlacit a drzat prave tlacitko. Ako to vyriesit, resp. kde sa to da zmenit???
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

ved tak je to hadam spravne, ja som to v zivote nevidel dakoho robit pravym
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Opacne som to napisal. Uz som to opravil. Normalne je drzat lave tlacitko. Na tomto notebooku to nic nerobi, treba drzat prave tlacitko.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Len tak pre istotu - skusal si aj inu mysku? Ja som mal kedysi jednu s pokazenym lavym tlacidlom, ktore sice klikalo ale pri drzani sa prerusoval kontakt a nefungoval drag & drop.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Vsak to je touchpad na notebooku. Inu mys som neskusal.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

Mňa inak dostalo, že keď si vo W10 kliknete na skontrolovať, či nie sú dostupné update-y, tak vás Mrkva automaticky zaraďuje do skupiny pre beta update-y...v podstate takto bolo napálených plno znalých ľudí pri prvotnom októbrovom update.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

DropDead - dobre vediet, zaujimava informacia. :plus:

Inak mne sa nepaci, ze sa nedaju nahlasovat bugy bez spristupnenia sukromnych info, myslim ze je nutne zapnut vsetko, inak to nejde, pokial to nezmenili.
MA_SK
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa MA_SK »

Čaute majstri, včera som kamarátovi zložil jeden stroj, dal som mu tam 120gb SSD na systém a 1TB na dokumenty a fotky a tak...no a pri inštalácii WIN 10 na SSD mi vytvorilo na disku 1TB partíciu Vyhradené Systémom, no a teraz sa mi zdá akýsi pomalý štart systému, tá partícia mala byť na tom SSD, však?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Neviem ci to je mozne, kedze sa by automaticky pri vybere disku a tvorbe particie malo spravit ten vyhradeny priestor. Mozes to skusit jednoducho - odpoj 1TB disk a uvidis. V najhorsom spravis novu cistu instalaciu s odpojenym 1TB diskom, po instalacii ho potom zapojis.
Napísať odpoveď