Zdravím neviem či to sem patrí ak nie ospravedlňujem sa.
Potreboval by som poradiť a to: viac krát som sa stretol na fb z príspevkom napr. videa a ak som si ho chcel pustiť video sa mi prehralo iba vtedy ak som dal like ja by som chcel na svojej stránke niečo podobne : mať tam videá ktore by si mohol návštevník stránky pozrieť, prípadne aj stiahnuť bezplatne ale iba vtedy ak da like mojej stránke.
Poradí mi niekto ako na to ?
Ďakujem
Facebook like - podmienka
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook like - podmienka
Cakaj potom velmi rychlu odozvu od FB. Akonahle sa ti zacne darit ta zablokuju. Porusujes ich vseobecne podmienky, s ktorymi si na zaciatku suhlasil.
ja chcem aby dávali like mojej stránke nie fb stránke
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
To je rovnake porusenie pravidiel.
a na to dnes este ludia klikaju? ja na taketo stranky nechodim a aj ked na mna vybehne tak lajk nedavam aby som si mohol pozriet nejake video
a viem si predstavit ze inteligentnejsi jedinec ten lajk potom vezme s5 ked si to video pozrie
nechodim ani na stranky typu ked je o niecom clanok a vlastne je to len nadpis a clanok je vlastne na fotkach v galerii a je tam 10 fotiek a na stranke je len 1 a ze kliknite pre pokracovanie a tak dalej a tak dalej, taketo stranky rovno nahlasujem pripadne davam do karanteny nech mi to ani nevyskakuje
a viem si predstavit ze inteligentnejsi jedinec ten lajk potom vezme s5 ked si to video pozrie
nechodim ani na stranky typu ked je o niecom clanok a vlastne je to len nadpis a clanok je vlastne na fotkach v galerii a je tam 10 fotiek a na stranke je len 1 a ze kliknite pre pokracovanie a tak dalej a tak dalej, taketo stranky rovno nahlasujem pripadne davam do karanteny nech mi to ani nevyskakuje
-
yoggy
A inak musim este povedat, ze reach na facebook pages je taky biedny, ze sa tam neoplati robit takmer nic... (co sa tyka stranok). Momentalne vyhrava Instagram.