gogo956 napísal:Existuje silne podozrenie ze vedel ze pozemky presli pred nim podozrivou zmenou vlastnikov a ak mal taketo podozrenie, nemal na kupu pristupit
Hughito
Ak by urobil iba to, tak je to pozitivne a prospesne
Čo ti ja viem, mne sa stále nechce veriť že mal v tej dobe právne povedomie 4 ročného chlapca... Ani pri DPH som tomu neveril a neverím ani teraz.
Nechcem sa teraz zastavat Kisku, ak naozaj mal nejake vazby na tych ludi. Ale ta snaha Pravdy skandalizovat ho, pretoze si nepamata v akych novinach pred 20(!!) rokmi videl inzerat je mi uz trochu smiesna. To je uz hadam piaty clanok z Pravdy, kde pisu presne tu istu informaciu - ze nevie v akych to bolo novinach a ze nespoznal Francovu mamu. Trochu to zosmiesnuje celu tuto kauzu.
Pravda je super. Nepodpisuje clanky a tak moze ist lavici po ruke. Skutocne posledna vec ohladom prezidenta, ktora nevysla negativne bol rozhovor s pilotom z Letky MV o tom ako je to s tym specialom.
Ale ved vzdy som pisal ze nech Kisku vysetrovatel poriadne preveri a ak mu bude dokazany trestny cin tak nech patricne na to reaguje sud bez ohladu na to ci je prezident alebo nie.. Takto sa totiz mozme donekonecna dohadovat ako to vtedy bolo.
eMPiko napísal:Nechcem sa teraz zastavat Kisku, ak naozaj mal nejake vazby na tych ludi. Ale ta snaha Pravdy skandalizovat ho, pretoze si nepamata v akych novinach pred 20(!!) rokmi videl inzerat je mi uz trochu smiesna. To je uz hadam piaty clanok z Pravdy, kde pisu presne tu istu informaciu - ze nevie v akych to bolo novinach a ze nespoznal Francovu mamu. Trochu to zosmiesnuje celu tuto kauzu.
Trocha to recyklujú, pravda, ale sú tam zakaždým aj nové informácie, čiže evidentne je nejaký zdroj a aj záujem to rozpitvávať. To je však len dobre, veď tak sa to má robiť. Smiešne mi to nepríde ani zďaleka.
hughito napísal:
Trocha to recyklujú, pravda, ale sú tam zakaždým aj nové informácie, čiže evidentne je nejaký zdroj a aj záujem to rozpitvávať. To je však len dobre, veď tak sa to má robiť. Smiešne mi to nepríde ani zďaleka.
"trocha" to nie je, cele to kopiruju+pridali zopar nie moc odvaznych viet. ak nanho nieco este maju, tak smelo do toho, ja som za, ale tento clanok ma nepresvedcil. dozvedel som sa iba, ze sa ozvali dalsi ludia, ale to sa moze tykat len tych prostrednikov, nie kisku, ani autor to tam nijako silno neprepojuje, akurat nieco naznacuje, "Francov pozemok a aj ďalší pozemok".
je super toto myslenie, ktore je zname hlavne v hoaxialnej sfere: cim komplikovanejsie, tym lepsie. o chvilu sa tu zdiela "zarucena pravda, ze si prezident na strednej vzal ponozky z predosleho dna a bude to halo.
vidiet za tym, ze ficko nemoze vystat, ze ho Andrej vo volbach porazil, to ani nahodou. cim starsia a vacsia kravina, tym viac podpory od cervenych.
keďže sú to všetko ľavicoví sráči, tak je to celé len divadielko pre plebs... osobne je mi fakt jedno, či budeme mať konzervatívny socializmus stalinistického typu alebo progresívny socializmus na čele s proletariátom tvoreným menšinami (https://www.sme.sk/c/2833772/laviciar-i ... nsiny.html).
Komunista. Mysli si, ze je bojovnik za socialnu spravdolivost. V skutocnosti ospravedlnuje zabitie stoviek milionov osob minimalnymi uspechmi nevzdelanej robotnickej triedy. Nikdy v zivote fyzicky nepracoval, ale je schopny prekrutit historiu tak, ze veri v to, ze za vsetok pokrok mozu len robotnici. Vzdelanym chce dat platy nizsie ako robotnikom, lebo to je jeho skreslena predstava o socialnej spravodlivosti. Chce revoluciu, aby tak ako pred storocim mohli byt bestialne vrazdeni ludia len preto, ze si drzo dovoluju nieco vlastnit. Chce ospravedlnenie na okradanie ludi, ktorym zavidi uspech a chce znicit co budovali cele generacie.