Mám Hyundai i30 Hatchback 2015 a chcel by som si kúpiť originál dotykové rádio ako som mal v škodovke ale nechcem kuprit mačku vo vreci najradšej originál aj s montážou vedeli by ste mi niekto pomôcť alebo dat aj inú radu ? Ďakujem za akúkoľvek radu budem vďačný .
HYUNDAI i30
HYUNDAI i30
Pekný deň, prajem
Mám Hyundai i30 Hatchback 2015 a chcel by som si kúpiť originál dotykové rádio ako som mal v škodovke ale nechcem kuprit mačku vo vreci najradšej originál aj s montážou vedeli by ste mi niekto pomôcť alebo dat aj inú radu ? Ďakujem za akúkoľvek radu budem vďačný .
Re: HYUNDAI i30
No u dílera Hyundai určite originál rádio kúpiš. A nepochybne majú aj servis, v ktorom ti ho budú vedieť namontovať.
Original tusim nepojde a vyslo by to prilis draho ... skor kup nejaky android a ten tam hod na hyundai fore su aj overene radia ktore vpohode pasuju a dobre funguju 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tiez by som sa priklanal k androidu. a mas tam priestor na 2din? daj foto ako vyzera tvoje radio so stredovym panelom teraz pretoze ta prerabka by mohla byt dost komplikovana a financne narocna
2din mu tam vojde
k tym androidom posielaju ak ramcek ...
-
guess.whoo
Redeemer
ramcek je v poriadku, len ci vojde do kolisky
a na akom fore lebo to neviem najst ak sa mozem spitat a racej original ako s 2din ti ma kamarat v skodovke no nic moc a cena cca 340 a viac za android 7
-
guess.whoo
Redeemer
no tam by ti mohol zapasovat tento model:
https://www.cars-equipment.com/en/shop/ ... avigation/
ale je to dost palka, neviem ci najdes niekde lacnejsie..mozno z nejakej buracky, ale nebyvalo vela aut s tymto radiom
https://www.cars-equipment.com/en/shop/ ... avigation/
ale je to dost palka, neviem ci najdes niekde lacnejsie..mozno z nejakej buracky, ale nebyvalo vela aut s tymto radiom
tak cena je primerana vedel som ze to nebude lacne a najracej s nejakej stranky s sk/cz a neviem ale i30 burane som este nevidel na rozpredanie
-
guess.whoo
Redeemer
https://allegro.pl/listing?string=nawig ... t-1-3-1123
nie je to slovensko ale je to blizko..
nie je to slovensko ale je to blizko..
dakujem parada aj ceny su tam dobre a ja s v tom nevyznám je tam aj osobný odber ? a prosim ako spoznam ci to je original alebo napodobenina ?
-
guess.whoo
Redeemer
osobny odber asi nie, ale treba vzdy napisat vopred predajcovi, ci posle aj na SK..pripadne ci si pre to mozes prist osobne
-
hojko
Site Admin
Len si treba zistit, ze ci Hyundai nema nieco ako component protection v pripade Audi/VW, kde je navigacia uzamknuta na jednotlivu RJ auta, resp. VIN cislo auta. Takze ak by bola z kradeze, tak nepojde spojazdnit, pretoze sa to da odblokovat len v oficialnom servise za cca 20 eur (v pripade Audi).
-
guess.whoo
Redeemer
dobry postreh, informuj sa idealne priamo v Hyundai
velmi pekne dakujem za rady