Krabickova Dieta

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Krabickova Dieta

Príspevok od používateľa chlapec10 »

hughito napísal:Nejde o košelu, ide o to, že si tam rozvalený a prakticky nič nie je vidieť. Takto sa na porovnávačku nefotí. :)
hovorim, spontanny cvak, mam aj jednu v spodaroch, pockaj este 12 kil a bude aj taka :)
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

Ahojte, obnovujem tuto temu a rad by som s opytal na vase skusenosti.
Momentalne si iba vyberam firmu. Je tu niekto, kto realne zhodil kila?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kila sa zhadzuju kalorickym deficitom, teda vydaj musi byt nizsi ako prijem. Na to nepotrebujes krabickovu dietu. Staci sa naucit, ktore jedla maju vysoky glykemicky index a vyhybat sa im - https://www.chudnutie-ako.sk/glykemicky ... gi-tabulka K tomu vsetkemu pridat pohyb, aby si mal vacsi vydaj ako prijem.

Kto chce, hlada sposoby. Kto nechce, hlada dovody ;)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Tak tak. Uvedomit si aky glykemicky index maju potraviny a vyhybat/obmedzit sa tymi co maju vysoky. Nezozrat povinne vsetko co je na taniery, atd atd.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

no vsak a podstata krabickovej diety je predsa v tom, ze to moze zozrat vsetko a nemusi si sledovat ziadne indexy a podobne veci...
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

No ja som pochopil, že to je o tom, že si človek zaplatí, aby nemusel sledovať a riešiť tieto veci. Pripravia mu stravu, kt. podľa tej onej spoločnosti môže bezpečne zhltnúť a nestará sa, či tomu zle rozumiem?
Ono na takej diéte, čo tu uvádzate by mi popri práci a nejakých záľubách prišlo fakt časovo náročné riešiť tú stravu svojpomocne.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

presne tak
wladas
Redeemer
Redeemer

Tak ked chce clovek striktne prestat jest vysokoglykemicke jedla tak ano, je problem si to zorganizovat.

Lenze aj krabickova dieta komplikuje. Kedze porcie su presne naratane na denny prijem tak potom by sa uz nemalo nic ine jest. Ziadny baban, pivo s arasidami k TV, atd atd.

Na bezne fungovanie netreba mat kalkulacku a pocitat kalorie. Staci troska premyslat co clovek tlaci do hlavy.

Jeden z prikladov u mna - velmi obmedzujem vsetko kde je biela muka. Ked je na menucko daco s knedlami tak si to nedam. Ak nie je nic ine tak namiesto 5 krajcov zjem len 3. A uz dopredu pytam max 3. Vypocujem si troska zvedave otazky typu ci mi to staci a vybabene.

Ja osobne si neviem predstavit fungovat ma krabickovej diete.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

To pivo s arašidmi si v "diéte" nedáš tak či tak nie? Jablko a banán navyše nevadí.

Mňa tieto krabičky ale tiež nijako neoslovili, kolegovia v robote ich skúšali od rôznych firiem, tie jedlá a porcie som im vôbec nezávidel a ani jeden si ďalšie obdobie nepredplatil.
wladas
Redeemer
Redeemer

Dam ale ratam s tym kalorickym prijmom a v pohode. Samozrejme bez toho by som bol na tom este lepsie ale zas neprehanam to. Smakotinky si stale doprajem.
Samozrejme ze to treba spojit aj s pohybom.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Kolega si uz dlhsie objednava od ffmenu. Jednak kvoli kalorickemu prijmu, a jednak kvoli tomu, ze zije sam a nevari si, a takto ma pestru stravu pocas tyzdna. Z toho co vravel, je spokojny aj s porciami, aj kvalitou jedla a rozmanitostou jedalnicka.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tak som si zaujimavosti co to o krabickovej diete precital. Podla toho co som cital, tak sa snazia robit vyvazene a rozmanite jedla, kde pre muzov davaju jedlo s dennym prijmom 6000 kJ. Moznosti je viac, tj ranajky, obed a vecera. Pripadne aj desiata a olovrant. Alebo len ranajky, desiata a obed. Ceny boli rozne, priemerne tak 10 az 13 eur, celodenne 5-chodove jedlo az 17 eur. Nevyzera to ako lacny spas. Tu je otazne, ze ci si clovek nedokaze to jedlo pripravit lacnejsie, cerstve a za menej penazi. Podla mna dokaze. Treba si sadnut k pc, zacat atudovat o glykemickom indexe, o potravinach vhodnych pri chudnuti, trochu sa premoct a upravit jedalny listok. Samozrejmostou je pohyb, ci uz zacne niekto od chodze, az sa prepracuje k behu/cyklistike/plavaniu. Najdolezitejsie je premoct sa a vydrzat to.

Kto je lenivy alebo sa vyhovara, ze nema cas, tak zrejme siahne po krabickovej diete, lebo dufa, ze bude chudnut len tak bez namahy.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

heker napísal:Nevyzera to ako lacny spas. Tu je otazne, ze ci si clovek nedokaze to jedlo pripravit lacnejsie, cerstve a za menej penazi. Podla mna dokaze. Treba si sadnut k pc, zacat atudovat o glykemickom indexe, o potravinach vhodnych pri chudnuti, trochu sa premoct a upravit jedalny listok.
Samozrejme že dokáže.

Ale nie každý má čas na prípravu jedla na celý deň, chuť študovať jedálniček a chodiť po obchodoch. Plus samozrejme nie každý vie uvariť takú širokú paletu jedál aké bývajú v ponuke. Sú ľudia ktorých variť vyslovene nebaví....

Takže tá vyššia cena potom nevypadá až tak zle.

Asi to nebude zaujímavé pre 4 člennú rodinu s deťmi, ale lenivý single po tom siahnuť môže.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tak teoreticky keby človek ten čas, čo mu zaberie študovanie si stravy, nákup ingrediencií plus príprava a varenie investoval do pohybu, tak nejaký výsledok sa dostaví skôr :) Lebo no ozaj ak má človek nejaký ten život plus prácu, nestíha robiť tieto veci, resp. nie každého to baví. A teda si zaplatí a má.

Samozrejme, kto má čas a chuť sa tomu venovať sám, určite je to lacnejšie, než využitie služieb :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

nie vzdy musi ist o chudnutie, niektori ludia chcu zacat jest napr. zdravsie / pravidelnejsie / bezmasite.. toto je v tom pripade celkom fajn riesenie ak si to clovek moze dovolit
Napísať odpoveď