Reproduktory do obyvacky / soundbar ?
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Reproduktory do obyvacky / soundbar ?
Cez optiku ti ale nepojde to ovladanie hlasitosti. Nemas tam vystup na sluchatka? Zapoj to kablom 2xcinch-> 3.5mm jack.
No to musim skusit ako to bude najlepsie ... cez to cinch 3,5mm pojde ovladat hlasitost ?
Ale tam asi bude horsia kvalita ne ?
Ale tam asi bude horsia kvalita ne ?
-
Arkaz
Addict
Ano ja som ten soundbar objednaval susedovi dali sme to cez optiku a nic. Hlasitost bolo treba menit na soundbare co je totalna kravina. Potom sme skusili tie cinche a do tv do sluchatok a ide to. Co ja to viem podla mna to ani nebudes pocut ten rozdiel v kvalite ak tam vobec daky je.
Ok objednal som jeden 2m kabel 3.5mm to 2cinch tak za 1,3€ uvidime ake to bude
Optiku som uz skusil a zvuk neslo ovladat
ako som predpokladal
Ok tak soudbar je pripojeny a da sa ovladat cez tv zvuk (pripojenie 3,5mm jack to cinch)
Zvuk je cistejsi oproti tv repro. Este som zvedavy pri filmoch ako to bude zatial som to skusal len s tv
Optiku som uz skusil a zvuk neslo ovladat
Ok tak soudbar je pripojeny a da sa ovladat cez tv zvuk (pripojenie 3,5mm jack to cinch)
Zvuk je cistejsi oproti tv repro. Este som zvedavy pri filmoch ako to bude zatial som to skusal len s tv
No ako si spokojny s tym xiaomi soundbarom ?
Zatial spokojnost
za 75€ si myslim ze super kupa 
-
Bad.boy
Medium Professional
Nepocujes taky jemny sum ked mas cinch - 3.5 kabel? Ja ano (skusene pripojenie do tv a aj do jacku v telefone). Po pripojeni cez optiku je sum prec ale zas sa neda ovladat hlasitost. Inak mna stal 62 aj UPS postou a poistenim. Za tu cenu velka spokojnost.
Jj pocujem ale to musim dat ucho uplne k soundbaru aby bolo pocut ... inac uz zo vzdialenosti vacsej ako 20cm nic nepocut.
Toto ze cez optiku nejde ovladat zvuk kebyze toto sa da este nejak poriesit bolo by to uplne top
Toto ze cez optiku nejde ovladat zvuk kebyze toto sa da este nejak poriesit bolo by to uplne top
-
mirak2
Hardcore addict
odkial ste objednavali ten xiaomi soundbar?
-
Arkaz
Addict
Predpokladam ze klasika gearbest.
Ja som nasiel na bazosi ... cez gearbest vychadzal teraz cez 80€ ...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Prečo ho predávaš?
Nakoniec som kupil Sonos Beam
Zvukovo to je nieco uplne ine aj ked samozrejme aj cenovo ... ten xiaomi je fajn ale ked som pustil ten sonos tak to je uz nieco ine ... cize necham si sonos
ale musim uznat ze ten xiaomi je tiez fajn az na tie pripojenia chyba tam hdmi arc
Zvukovo to je nieco uplne ine aj ked samozrejme aj cenovo ... ten xiaomi je fajn ale ked som pustil ten sonos tak to je uz nieco ine ... cize necham si sonos
Cavte, neviete, ci sa daju spojit dva xiaomi soundbary dohromady? Teda spravit z toho kvazi domace kino? Ze jeden reprak pod telkou, druhy za chrbtom?
Popripade bude vediet nieco take sonos?
Planujem to casom nejak vymysliet, ale neviem co je najvhodnejsie.. Teraz mam stare 2.1 repraky, ktore hraju fajn, ale chyba mi ten zvuk spoza mna ako v kine..
Popripade bude vediet nieco take sonos?
Planujem to casom nejak vymysliet, ale neviem co je najvhodnejsie.. Teraz mam stare 2.1 repraky, ktore hraju fajn, ale chyba mi ten zvuk spoza mna ako v kine..
ja som si dal subik vedla gauca a je to ovela lepsie ako od telky