Rozdielny počet "ventilátorov" na grafike
Taká laicka otázka, ale v čom je rozdiel, či má karta 2 alebo 3 "ventilátory"?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rozdielny počet "ventilátorov" na grafike
Zeby v chladeni, prietoku vzduchu, hlucnosti???
čiže ak je rovnaká cena aj typ grafiky a rozdiel je len vo vetrákoch, tak radšej zobrať tú 3jkovú, správne?
kedze si nenapisal nazov grafiky tak si pozri testy teplot pri hrach a hlucnosti sam
ci je lepsie mat 2 vacsie ventilatory alebo 3 mensie...
ci je lepsie mat 2 vacsie ventilatory alebo 3 mensie...
CheZteR pise spravne. Treba si pozriet testy konkretneho modelu. Napriklad EVGA GTX 1080Ti SC2 bola tichsia ako vacsina inych 1080Ti s 3mi ventilatormi.
napr. GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti WINDFORCE 11G a MSI GeForce RTX 2080Ti VENTUS 11G
Nuz nenasiel som testy tychto modelov. Ale tu su vysledky Gigabyte 2080Ti Gaming OC, ktora stoji viacmenej rovnako a patri medzi najtichsie:
https://www.guru3d.com/articles_pages/g ... ew,10.html
RTX 2080Ti maju velku spotrebu a preto by som prednostne volil 2.5 a 3 slotove verzie. Samozrejme to nie je zaruka tichsieho chladenia, ale vacsinou to tak je. Neviem odkial kupujes, ale ak by si nemal moznost zobrat vyssie spominanu verziu, volil by som v tvojom pripade MSI Ventus kvoli tomu, ze ma vacsi chladic.
https://www.guru3d.com/articles_pages/g ... ew,10.html
RTX 2080Ti maju velku spotrebu a preto by som prednostne volil 2.5 a 3 slotove verzie. Samozrejme to nie je zaruka tichsieho chladenia, ale vacsinou to tak je. Neviem odkial kupujes, ale ak by si nemal moznost zobrat vyssie spominanu verziu, volil by som v tvojom pripade MSI Ventus kvoli tomu, ze ma vacsi chladic.