padaju mi hry
-
BananaGreen
Amateur
padaju mi hry
Dobrý chcem sa spýtať či by ste mi nevedeli poradiť s tym že mi padaju hry počitač mam silny všetky komponenty dostačujuce hry ako bf1, gta v, witcher 3 mi idú na 60fps žiadne sekanie ale po nejakom čase mi krešne s tym že mi nevyhodi žiaden error alebo nejake okienko ako by som to sam vypol.
Win 10 home 64bit
RAM 8gb 815mhz
GPU nvidia geforce gtx 970
MB:P8Z77-V LE PLUS
Win 10 home 64bit
RAM 8gb 815mhz
GPU nvidia geforce gtx 970
MB:P8Z77-V LE PLUS
Naposledy upravil/-a Gothar v 24 dec 2018, 14:15, upravené celkom 2 krát.
Dôvod: update prispevku z duplicitnej temy a premazany spam
Dôvod: update prispevku z duplicitnej temy a premazany spam
Re: padaju mi hry
Aj ked ti to ziadnu chybu priamo nevyhodi, tak si pozri Zobrazovac udalosti (Event Viewer) aky error tam mas zaznamenany ked ti to spadne.
Bez toho ti asi nikto nepoze, moznosti je milion. Posledne ovladace na graficku kartu si predpokladam skusal.
Bez toho ti asi nikto nepoze, moznosti je milion. Posledne ovladace na graficku kartu si predpokladam skusal.
Videl by som to na chybu ovladacov. Ideapne by bolo spravit format disku, nahodit cisty Windows, ovladace, aktualizovat a potkm sa uvidi. Ked to robi pri hrach, tak si myslim, ze to bude sposobovat ovladac pre graficku kartu.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Su to origo hry?
-
typek61
Darca
ja si myslim ze to nema nic spolocne s origos hrami
Veru tak, to bude irelevantne ci je hra origo alebo nie.
-
BananaGreen
Amateur
Exception Processing Message 0xc0000005 Parameters 0x7ff8a1f61ce8 0x7ff8a1f61ce8 0x7ff8a1f61ce8 0x7ff8a1f61ce8 toto mi vyhodi čo mam robiť dalej?Eddward napísal:Aj ked ti to ziadnu chybu priamo nevyhodi, tak si pozri Zobrazovac udalosti (Event Viewer) aky error tam mas zaznamenany ked ti to spadne.
-
hojko
Site Admin
To vyzera na Windows. Idealne naformatovat disk a nahodit Windows.
-
BananaGreen
Amateur
už som to niekoľko krat skusil a nepomohlo stale robilo to istéhojko napísal:To vyzera na Windows. Idealne naformatovat disk a nahodit Windows.
-
hojko
Site Admin
Tak treba pozriet co vsetko si instaloval, ze ci mas spravne ovladace. Ovladace si pouzil z CDcka od zakladnej dosky alebo si stiahol najnovsie verzie z internetu??? Co ovladac grafickej karty???
-
BananaGreen
Amateur
Mam najnovšie z internetuhojko napísal:Tak treba pozriet co vsetko si instaloval, ze ci mas spravne ovladace. Ovladace si pouzil z CDcka od zakladnej dosky alebo si stiahol najnovsie verzie z internetu??? Co ovladac grafickej karty???
-
hojko
Site Admin
Tak skus pouzit starsie verzie, pripadne aj inu instalacku Windowsu.
-
BananaGreen
Amateur
Nemam origo win. Može to byť tym?hojko napísal:Tak skus pouzit starsie verzie, pripadne aj inu instalacku Windowsu.
-
hojko
Site Admin
Moze, nemusi. Kup si na eBayi kluc na Win10, stoji 5-10 eur.
-
BananaGreen
Amateur
Teraz som si kupil kluč na win 10 home a ked chcem spravit inštalačku na kľuč to mediacreationtool tak my vyhodi error:0x80070570-0x90002 aktualne mam neoficialny win pro a chcem to reinstalovať na win 10 home a tam zaktivujem kľučhojko napísal:Moze, nemusi. Kup si na eBayi kluc na Win10, stoji 5-10 eur.
-
hojko
Site Admin
Tu si stiahnes Windows a spravis tym instalacku: https://www.microsoft.com/sk-sk/softwar ... /windows10 Pokial ti hadze error, tak bude niekde problem, ci je to uz samotny Windows, ci je to disk, ci je to RAM. Ak ti to nejde, tak to sprav na inom pocitaci. V tvojom pripade by som skusil otestovat RAMky cez program MemTest86+ a zaroven potom spravit plny error scan (nie quick scan) disku cez HDTune. Lebo najskor by bolo vhodne vylucit hardwarovy problem co sa tyka RAM/disku, kym spravis novu instalaciu.
Ak to chces silou mocou robit na svojom PC, tak este mozes otestovat integritu Windowsu, cize si daj prikazovy riadok a toto spusti: sfc / scannow
Ak to chces silou mocou robit na svojom PC, tak este mozes otestovat integritu Windowsu, cize si daj prikazovy riadok a toto spusti: sfc / scannow